[Pitanje] ex_interp
Results 1 to 10 of 10

Thread: ex_interp

  1. #1
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Los Angeles
    Age
    18
    Karma
    0

    Default ex_interp

    Iso sam na par HnS servera,i svi su pricali da
    Code:
    ex_interp 0.01
    poboljsava nesto.
    Sta to poboljsava?

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    10

    Default

    Apsolutno nista.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  3. #3
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Serbia
    Age
    22
    Karma
    21

    Default

    Ako se koristi thirdperson ima poboljšanja.

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    10

    Default

    Sad tek vidim da je rec o ex_interp 0.01. Najbolje je prosto staviti ex_interp 0 i pustiti cs da sam podesi sta je najbolje (1/updaterate). Obzirom da je updaterate obicno 101, onda ex_interp treba da bude 0.01. Sve iznad toga ce samo tom igracu smetati i nece ni najmanje uticati na druge igrace.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  5. #5
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Los Angeles
    Age
    18
    Karma
    0

    Default

    Imam jos jedan problem,dakle udjem u cs i inace mi je cl_minmodels 1
    Pa sam ja bindovao bine , "cl_minmodels 0"
    I dojadilo mi je da radim to vise,jek ima neko resenje?

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    13

    Default

    u config.cfg stavi cl_minmodels 0 ?

  7. #7
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Los Angeles
    Age
    18
    Karma
    0

    Default

    Jesam nece

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    13

    Default

    i u userconfig.cfg...ako nece ni tad, onda ti se jos neki cfg pokrece kad ulazis u cs

  9. #9
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Los Angeles
    Age
    18
    Karma
    0

    Default

    moze link?

  10. #10
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    10

    Default

    Link cega... Moguce da je config.cfg na read only i da ga uopste nisi ni promenio. Takodje ovaj problem nema nikakve veze sa temom tao da bi trebalo da otvoris novu.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •