[Pomoc] plugin imena na mapama
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Beograd
    Karma
    0

    Default plugin imena na mapama

    Video sam negde ne mogu se setim gde plugin pise ispod radara kad se nalazis na midu pise, kad se nalazis na B sajtu, pise B site, kad se nalazis u tunelu pise tunel..znaci na svakom mestu gde se nelazis pise gde si..kako se zove taj plugin ?

  2. #2
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Los Angeles
    Age
    18
    Karma
    0

    Default

    Ma
    msm da ide sa locator

  3. #3
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Beograd
    Karma
    0

    Default

    Nema pod tim imenom taj plugin..ako nadjes pusti samo link..Ja nisam uspeo da nadjem..

  4. #4
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Karma
    29
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Beograd
    Karma
    0

    Default

    Jeste to je klipi, ubacim sve lepo plugin radi obelezim ali ne pise ispod radara..Da nema veze zato sto je reunion ubacen pa nece da detektuje plugin ?

    Ubaceno je u data/info_zone kako je napisano ubacio, sve je obelezeno ali kad tu prolazim ne pise ispod radara gde se nalazim..

    Inace hvala na pomoci.

    Sad sam provalio da pise samo kad pises na team_say onda pise to gde se nalazi ali u chatu.. Ovako:

    (Terrorist) [NO-sXe-I] hehehehe @ T Spawn (A Side) : test
    Last edited by aleks.; 12-10-2018 at 08:36. Reason: edit

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Beograd
    Karma
    0

    Default

    Zna neko dodati hud poruku da stoji ispod radara u ovom pluginu ?
    https://forums.alliedmods.net/showth...81655?p=681655

    Kao na ovoj slici da bude https://forums.alliedmods.net/image-...717a382e6a7067

  7. #7
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    10

    Default

    Napravis hud koji se uvek prikazuje igracu (napravis kad se konektuje i radis infinite refresh). Napravis globalan niz koji ce da sadrzi lokacije svih igraca i tamo gde plugin nalazi u kojoj si zoni ti dodelis i ime te zone u spstring koji ce posle hud da ispise.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Beograd
    Karma
    0

    Default

    Ne znam ja nista oko pravljenja plugina..Nesto bas bas sitno znam promeniti sto svaki bot verovatno zna

  9. #9
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Beograd
    Karma
    0

    Default

    Ovo sam trazio, u svakom slucaju hvala Skazi i klipici

    https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=126656

    Moze lock

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •