[Pitanje] runde za odredjene mape
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Nova Varos
    Age
    28
    Karma
    9

    Default runde za odredjene mape

    Da li postoji neki naicn da se dorede runde za odredjene mape tipa;
    dd2 da bude 15 rundi
    nuke da bude 10 rundi
    inferno 12
    itd...?
    Jel postoji nekakva kombinacija sa taskom ili da moze da se toodradi ili da li je neko zainteresovan da odradi plugin za taj princip rada i ako jeste koliko bi kostalo ?

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Posusje Bosna i Hercegovina
    Age
    21
    Karma
    0

    Default

    Pokusaj u:

    cstrike\addons\amxmodx\configs\maps

    amx_task 25 "mp_maxrounds 10"


    Ovo je primjer samo

  3. #3
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    10

    Default

    Zasto amx_task ? amx_task je apsolutno uzasna stvar, a u ovom slucaju je i totalno nepotrebna. mp_maxrounds 10 u configs/maps bi trebalo da radi kako treba.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Posusje Bosna i Hercegovina
    Age
    21
    Karma
    0

    Default

    @SkazzY task je ovde jako dobra stvar, ne kazem da je opcenito dobra stvar ali u ovom slucaju je dobra zato jer na nekim serverima kad se stavi samo mp_maxrounds "nebitno" ne radi, a sa taskom radi.
    Tvoje je bolje odradit sigurno, samo kazem da ne radi na nekim serverima npr koji nisu hostovani na kgb. Neka proba pa neka javi.

  5. #5
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Karma
    29

    Default

    Quote Originally Posted by Skubishaa View Post
    @SkazzY task je ovde jako dobra stvar, ne kazem da je opcenito dobra stvar ali u ovom slucaju je dobra zato jer na nekim serverima kad se stavi samo mp_maxrounds "nebitno" ne radi, a sa taskom radi.
    Tvoje je bolje odradit sigurno, samo kazem da ne radi na nekim serverima npr koji nisu hostovani na kgb. Neka proba pa neka javi.
    Kako cvar radi ne moze nikakve povezanosti imati sa hostingom. Ako mp_maxrounds nekome ne radi onda ima neki drugi problem nevezan za hosting. Postavljanje cvara u configs/maps/<ime mape>.cfg, kao sto je Skazzy naveo, je pravilno resenje.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Nova Varos
    Age
    28
    Karma
    9

    Default

    Quote Originally Posted by klipica View Post
    Kako cvar radi ne moze nikakve povezanosti imati sa hostingom. Ako mp_maxrounds nekome ne radi onda ima neki drugi problem nevezan za hosting. Postavljanje cvara u configs/maps/<ime mape>.cfg, kao sto je Skazzy naveo, je pravilno resenje.
    Dakle moze se resit time sto je skazyy naveo ?

  7. #7
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    10

    Default

    Yes..
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Nova Varos
    Age
    28
    Karma
    9

    Default

    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    Yes..
    Hvala
    Dao bih ti karmu ali spread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •