[Pitanje] botovi da ostanu u specu
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Internet
    Karma
    0

    Default botovi da ostanu u specu

    jel postoji nacin da botovi (kgbbots) ostanu u specu jer ja mislim da ih autoteambalance baca u terore ili kantere zavisi kako kad, i onda moram da koristim amx_team, neki plugin ili nesto?

  2. #2
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Cuprija
    Karma
    0

    Default

    Hmm cudno.. Postavi cvarove od kgb bots ovde.

  3. #3
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Internet
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by PrInCe97 View Post
    Hmm cudno.. Postavi cvarove od kgb bots ovde.
    amx_botname "xxx" //Ime prvog bota
    amx_botname2 "xxx" //Ime drugog bota
    amx_minplayers "20" //Botovi ce biti ubaceni samo ako je broj igraca manji od ove vrednosti.
    amx_starttime "00" //Od koliko sati da botovi budu na serveru?
    amx_endtime "24" //Do koliko sati da botovi budu na serveru?
    amx_onecon "0" //Da li treba da bude ispunjen samo jedan uslov da bi se dodali botovi?
    amx_onebot "0" //Da li da plugin ubacuje samo jednog bota?
    amx_norounds "0" //Da li se na ovom serveru ne zavrsava runda?

  4. #4
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2019
    Location
    Cuprija
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by xPawno View Post
    amx_botname "xxx" //Ime prvog bota
    amx_botname2 "xxx" //Ime drugog bota
    amx_minplayers "20" //Botovi ce biti ubaceni samo ako je broj igraca manji od ove vrednosti.
    amx_starttime "00" //Od koliko sati da botovi budu na serveru?
    amx_endtime "24" //Do koliko sati da botovi budu na serveru?
    amx_onecon "0" //Da li treba da bude ispunjen samo jedan uslov da bi se dodali botovi?
    amx_onebot "0" //Da li da plugin ubacuje samo jednog bota?
    amx_norounds "0" //Da li se na ovom serveru ne zavrsava runda?
    Sve ti je okej sa cvarovima.. Ne znam bas neki efikasan nacin kako bi se to izbeglo.Probaj da iskljucis autoteambalance, pa da nadjes neki plugin koji pravi balans, npr: https://forums.alliedmods.net/showth...27369?p=227369 Mozda on nece da pravi problem oko prebacivanja kgb botova..

  5. #5
    Member Array
    Join Date
    Jun 2018
    Karma
    0

    Default

    amx_botname "Cena admina 300din"
    amx_botname2 "Cena VIP 200din"
    amx_minplayers "25"
    amx_starttime "12"
    amx_endtime "24"
    amx_onecon "0"
    amx_onebot "0"
    amx_norounds "0"

    ovako ja koristim i nemam problema
    Last edited by Moa; 12-01-2019 at 23:18.

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Internet
    Karma
    0

    Default

    sumnjam da je moguce team_join plugin krivac za sve ovo i da on baca botove unutar timova, ima neko resenje?

  7. #7
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Nova Varos
    Age
    29
    Karma
    10

    Default

    Quote Originally Posted by xPawno View Post
    sumnjam da je moguce team_join plugin krivac za sve ovo i da on baca botove unutar timova, ima neko resenje?
    Autojoin radi samo na unique ID igraca tako da nebi trebalo da radi na botovima jer imaju isti tj. fake id,upraqvo sam ja to testirao da li ce praviti problem i nisam imao problema sa kombinacijom opet mozda..
    Jesi li probao da izgasis autojoin ?
    daj plugins.ini fajl mozda ometa nesto trece

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •