[Pomoc] Pravljenje servera
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Array
    Join Date
    Jul 2019
    Karma
    0

    Question Pravljenje servera

    Eh ovako. Napravio sam svoj server preko hlds-a. Ubacio sam svakakve plugine i napravio moj knife server.Sad sto je ostalo jeste da napravim da drugi ljudi mogu da ulaze u njega osim mene ali ne znam kako.Pokusao sam svakakve metode pocesvi od port forwardinga. Napravio sam takodje i static ip itd itd. Pokusavao svakakve stvari ali nista nije uspelo. Mozda neko ko se razume moze da mi pomogne sta da radim? (Oni koji se ne razumeju u ove stvari i koji ce da smaraju sa "naruci server" nemoj cak ni da komentarisu) Pozdrav
    Last edited by HamzaBacevac; 29-07-2019 at 22:58.

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    15

    Default

    Kako sa port forwardingom ne radi? Ja startujem samo new game na steamu i dam ljudima ip za connect, mada ne znam kako tacno hlds funkcionise...
    Sv_lan 0? ��
    PUB + DM Rank Klase (click me)

    PrimeKZ innovative kz main plugin
    PrimeBAN new method of banning players

    Deathrun Timer (click me)

  3. #3
    Junior Member Array
    Join Date
    Jul 2019
    Karma
    0

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by JocA1 View Post
    Kako sa port forwardingom ne radi? Ja startujem samo new game na steamu i dam ljudima ip za connect, mada ne znam kako tacno hlds funkcionise...
    Sv_lan 0? ��

    Ne znam zbog cega. Probao sam port forward i svakakve metode i nista.Evo vec 5 dana trazim i gledam ne mogu nista da nadjem,ljudi sve isto rade,port forwarduju i kao radi im. Nekima da nekima ne. Ja sam medju tima sto im ne radi
    Shvatam da ima ljudi koji negde zeznu u pravljenju toga. Al' realno sve sam lepo napravio , evo vec 10put pokusavam i nista.
    Jedino ako nema neko teamviewer pa da pogleda ko se razume ili slicno. Samo pomognite bilo kako ,imam zelju za tim da otvorim server a ne bacaju mi se pare na igru kad vec znam da moze i besplatno da se napravi.
    Probao sam i sv_lan 0. Uzalud sve.
    Last edited by HamzaBacevac; 29-07-2019 at 23:33.

  4. #4
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Karma
    30

    Default

    Verujem da je moguce da su inbound konekcije blokirane u firewallu tvog ISP, nevazno sto su otvoreni na tvom kucnom ruteru.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  5. #5
    Junior Member Array
    Join Date
    Jul 2019
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by klipica View Post
    Verujem da je moguce da su inbound konekcije blokirane u firewallu tvog ISP, nevazno sto su otvoreni na tvom kucnom ruteru.
    Moze li to nekako da se napravi? I ako da kako? Ako neko od vas ima teamviewer ajte bujrum,da se ne cimamo ovako. Ko se razume moze to da odradi za par minuta.


    EDIT: Ako mislis na ovo
    https://imgur.com/y8lFWcs
    Tu sam vec dodao port
    Last edited by HamzaBacevac; 30-07-2019 at 18:43.

  6. #6
    Junior Member Array
    Join Date
    Jul 2019
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by HamzaBacevac View Post
    Moze li to nekako da se napravi? I ako da kako? Ako neko od vas ima teamviewer ajte bujrum,da se ne cimamo ovako. Ko se razume moze to da odradi za par minuta.


    EDIT: Ako mislis na ovo
    https://imgur.com/y8lFWcs
    Tu sam vec dodao port

    BUMP (hitno je braco)

  7. #7
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Karma
    30

    Default

    Ne, ono sto sam mislio jeste da je tvoj provajder interneta blokirao u njihovom firewall. Ovo je samo nagadjanje, ali ako je istina, jedino ti oni mogu pomoci tu.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  8. #8
    Junior Member Array
    Join Date
    Jul 2019
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by klipica View Post
    Ne, ono sto sam mislio jeste da je tvoj provajder interneta blokirao u njihovom firewall. Ovo je samo nagadjanje, ali ako je istina, jedino ti oni mogu pomoci tu.
    Bice da je to. Nista onda zajebi. Lockajte ovo

  9. #9
    Junior Member Array
    Join Date
    May 2019
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by HamzaBacevac View Post
    Eh ovako. Napravio sam svoj server preko hlds-a. Ubacio sam svakakve plugine i napravio moj knife server.Sad sto je ostalo jeste da napravim da drugi ljudi mogu da ulaze u njega osim mene ali ne znam kako.Pokusao sam svakakve metode pocesvi od port forwardinga. Napravio sam takodje i static ip itd itd. Pokusavao svakakve stvari ali nista nije uspelo. Mozda neko ko se razume moze da mi pomogne sta da radim? (Oni koji se ne razumeju u ove stvari i koji ce da smaraju sa "naruci server" nemoj cak ni da komentarisu) Pozdrav
    ZNAM JA DA PRAIM SERVERE HLDS lose si uradio za ip adresu da bi mogli drugi da ulaze treba ti ovako kucaj na netu what is my ip i taj ip ubacis kod provajdera koji koristis poz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •