Slab fps na steam csu
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    15

    Default Slab fps na steam csu

    Dugo igram na non steam csu, iako odavno imam cs steam...problem je sto mi cs steam na rezoluciji iznad 800px daje max fps 90...
    Koja je fora s tim? Po meni ovo nije do mog kompa jer na non steamu (nije kgb cs) uvek 100fps na bilo kojoj rezoluciji da probam, svaka pomoc dobrodosla..
    One lounch komande su mi stavljene samo za wide screen i num_edict (ili kako se vec zove)
    PrimeKZ innovative kz main plugin
    PrimeBAN new method of banning players

    Deathrun Timer (click me)

  2. #2
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2019
    Karma
    0

    Default

    Evo jedan Copy/Paste koji kazu da radi pa javi


    First of all open the game console using \ and enter:

    net_graph 3

    This will show the current FPS and now you'll be able to see the FPS improvements.

    Now, open the console again with \ and enter the following commands, one by one, in this order:

    developer 1

    fps_override 1

    fps_max 131

    You can change the number on the "fps_max" command to reach more or less fps.
    You have to do this process every time you open CS 1.6.

  3. #3
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    15

    Default

    Hvala na pokudaju ali nijedna od te tri komande nije legalna na serverima kojima ja igram, tako da to nista ne pomaze
    PrimeKZ innovative kz main plugin
    PrimeBAN new method of banning players

    Deathrun Timer (click me)

  4. #4
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2019
    Karma
    0

    Default

    Čudo s obzirom da to nema veze sa serverom nego sa steam csom to oni preporučuju

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    15

    Default

    Serveri ne dozvoljavaju fps_max iznad 100, takvi su modovi za igru
    PrimeKZ innovative kz main plugin
    PrimeBAN new method of banning players

    Deathrun Timer (click me)

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    12

    Default

    U svakom slucaju to ne bi promenilo nista. Tebi ako je FPS 80 a fps_max 100, isto ce ti biti i sa fps_max 35934875, odstale komande samo omogucavaju da stavis fps_max 35934875. Specifikacije kompa ? Na svim mapama isto ? Kako je na LAN-u bez amxx-a ?
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  7. #7
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    15

    Default

    Na svim mapama..cak je na istim mapama testiran steam/non steam sa istom rezoluvijom, i samo na steamu imam taj problem..sutra mogu da postavim specifikacije..ali ne znam koliko to mrnja stvari..ako je steam cs zahtevniji od non steama onda steta za steam
    PrimeKZ innovative kz main plugin
    PrimeBAN new method of banning players

    Deathrun Timer (click me)

  8. #8

    Default

    Jeste zahtjevniji. Obicni cs je ociscen i laganiji, dok steam cs zauzima oko 750-780MB kad se tek instalira bez ulazenja na server, znaci cista instalacija. A no steam do 400mb clean verzija.
    Ali steam barem meni kad tek uradim windows, kada instaliram steam i cs i kada pokrecem cs, instalira mi i microsoft visual c++ 2012 x64 i x86 (mislim da su te 2012 verzije za cs) i tek onda mogu uci u cs. Sto znaci verovatno da i to nesto utice na cs. Na non steam ide i bez toga.
    KOji sistem imas? Ja na windows 7 imam veci FPS na obicnom cs za najmanje 80-100fps. A na windows 10 mi no steam pravi problem cesto fps opada, a steam cs zakucano 100 i na punom serveru sa 5 smoke. Ali opet i kad fps opada na no steam, imam bolje prijanjanje metaka, znaci skoro da nista ne gutaju, dok na steam iako je 100 zakucan, gutaju i teze mi je ubijati. Ako sa longa kalasom pucam po 2-3 metka odjednom, znaci na no steam opalim 2 puta tako opalim 2-3 mrdnem se desno jos 2-3 i covjek mrtav, dok na steam moram tako 2-3 metka i rafala, pa pomeriti se u desno npr, pa opet 2-3, pa pomeriti se u levo pa 2-3 metka i ubijem ga jedva, a cesto moram i cetvrti put tako uraditi.
    Sto znaci da na no steam iz 5-6 metaka ubijem covjeka sa daljine, dok na steam moram najmanje 9 metaka nekada i 12 da bi ga ubio. Steam izgleda smooth, nekako i bolje nekako kontrolisem mis na steam ali dzaba, tamo opet lakse ubijati na non steam cs-u
    Last edited by proskater1; 30-08-2019 at 02:08.

  9. #9
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    15

    Default

    windows 7 je..ti si vec uso u duboku problematiku kantera

    meni samo nije jasno, zasto na vecoj rezoluciji nemam 100fps, a na manjoj lepo radi...uz to: kad upalim steam (msm ulogujem se u aplikaciju)..upalim ruski non-steam koji detektuje da sam ulogovan na steam pa mi od tog ruskog non stima ustvari pokrene steam cs (znaci jedan cs radi i non-steam i steam), onda mi je fps dobar i sve je uredu...mozda u prevodu znaci da slobodno obrisem original cs steam igricu dzaba zauzima 8+gb
    PrimeKZ innovative kz main plugin
    PrimeBAN new method of banning players

    Deathrun Timer (click me)

  10. #10

    Default

    Pa onda jedino graficka slaba pa opada fps na vecoj rez imao sam i ja neku od 2GB pa na vecoj rezoluciji, fps opada do 800 sam mogao.. A sad imam 1GB ali je brza od one ali manje memorije ima li je dosta bolja od one, tako da na ovoj imam i na 1920x1080 100fps
    probaj da je overklokujes.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •