Dproto nece
Results 1 to 10 of 10

Thread: Dproto nece

  1. #1
    Member Array
    Join Date
    Jul 2017
    Karma
    0

    Default Dproto nece

    Sve fino podesim ali jos uvijek mi ne da da udjem

    Korisitm vps

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Beograd
    Age
    29
    Karma
    0

    Default

    Ocigledno nesto nisi "fino" podesio..
    Unikatni AutoMix Serveri 1000 FPS - BEST ESP SERVER

    45.82.121.65:27000 - AutoMix #1

  3. #3
    Member Array
    Join Date
    Jul 2017
    Karma
    0

    Default

    Ovako skinio sam sa neta dproto_0_9_582

    U metdamod folderu imam ovo:
    linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so
    linux addons/dproto/dproto_i386.so
    linux addons/nbex/nbex.so
    linux addons/localizedbugfix/localizebugfix_mm_i386.so
    linux addons/semiclip/semiclip_mm_i386.so
    linux addons/whblocker/whblocker_mm_i386.so

    Takodjer sam dodao u plugins.ini

    ;Dproto plugin
    linux addons/dproto/dproto_i386.so

    I dproto cfg samstavio u cstrike folder

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2017
    Location
    Austria, Tirol
    Karma
    4

    Default

    Quote Originally Posted by CallMePan View Post
    Ovako skinio sam sa neta dproto_0_9_582

    U metdamod folderu imam ovo:
    linux addons/amxmodx/dlls/amxmodx_mm_i386.so
    linux addons/dproto/dproto_i386.so
    linux addons/nbex/nbex.so
    linux addons/localizedbugfix/localizebugfix_mm_i386.so
    linux addons/semiclip/semiclip_mm_i386.so
    linux addons/whblocker/whblocker_mm_i386.so

    Takodjer sam dodao u plugins.ini

    ;Dproto plugin
    linux addons/dproto/dproto_i386.so

    I dproto cfg samstavio u cstrike folder
    Kucaj u konzoli sto imas u Game Panelu ovako: "Version" i sacekaj neko vreme dok ne izbaci informacije pa ih kopiraj i sacuvaj u .txt fajl, nakon toga kucaj "meta list" i to isto sacuvaj i kopiraj ovde pa cemo da vidimo sta je u pitanju

  5. #5
    Member Array
    Join Date
    Jul 2017
    Karma
    0

    Default

    Sta da kucam koristim papy panel

  6. #6
    Member Array
    Join Date
    Jul 2017
    Karma
    0

    Default

    Mogul ikako drugacije posto nemam konzole preko papy panela nazalost

  7. #7
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2017
    Location
    Austria, Tirol
    Karma
    4

    Default

    To sam napisao jer nisam siguran u konzolu na serveru igre. Ali ajde da probamo jel imas teamspeak?

  8. #8
    Member Array
    Join Date
    Jul 2017
    Karma
    0

    Default

    Nemamm sad cu probat rehlds hvala na pomoci

    Mrsko mi ga sad skidat

  9. #9
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2017
    Location
    Austria, Tirol
    Karma
    4

    Default

    Pa nista. Kad ukucaj te 2 komande u konzolu igre naprimer Version nece nekad da izbaci info u potpunosti, a meta list hoce. Dok u Konzoli na panelu servera hoce sve da izbaci

  10. #10
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Karma
    31

    Default

    https://forum.kgb-hosting.com/showthread.php?t=21537

    1. Ovo je forum kgb hostinga; namenjen svim buducim klijentima kao i vec postojecim; ako nemate server kod kgb, ne ocekujte pomoc, jer je necete dobiti.
    Kupi server kod KGB i neces imati problem sa dproto.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •