[Pomoc] Promjena mape, trajanje duze nego obicno
Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Posusje Bosna i Hercegovina
    Age
    23
    Karma
    0

    Default Promjena mape, trajanje duze nego obicno

    Pozdrav, imam jedan problem na CS 1.6 serveru, kad kucam amx_map de_dust2_long ili ostale mape onda mi ceka jedno 13 sekundi onda promjeni mapu.

    mp_chattime je na 3

    Jel netko zna mozda ?

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2017
    Location
    Austria, Tirol
    Karma
    4

    Default

    Probaj da upgradeujes ili downgradeujes AmxModx verziju
    Samo copy paste

    AWP Respawn MOD, no CSDM plugin

  3. #3
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Posusje Bosna i Hercegovina
    Age
    23
    Karma
    0

    Default

    Mislis preko FileZilla ili tako nekog programa ili ? A gdje mogu naci Amxmodx verziju ?

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2017
    Location
    Austria, Tirol
    Karma
    4

    Default

    Pa dobro sad, malo sam pozurio
    Ako imas neke plugine koje rade na novijoj verziji nece ti raditi na starijoj verziji amxmodx-a.
    Tako da je najbolje da sacekas da se javi jos njih 10 dok to ne uradis

    Uglavnom amxmodx mozes da nadjes na raznim lokacijama, ali najbolja i najsigurnija je aliedmoders jer od njih potice to.
    Ili GitHub
    Da bi uradio update ili downgrade samo kopiraj fajlove preko FileZile i to je to. Restartuj server
    Nece ti se obrisati nista, samo ce se mozda dodati nesto ako ubacis neku noviju verziju tako bi trebalo da bude i sa starijom, mada pre toga svega napravi backup

    AWP Respawn MOD, no CSDM plugin

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Posusje Bosna i Hercegovina
    Age
    23
    Karma
    0

    Default

    U redu hvala na odgovorima puno, ugodna vecer.

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    16

    Default

    Velika glupost je sto kaze da vratis amxmodx na proslu verziju...na noviji amxmodx rade plaginovi kompilovani na 1.8.2, tako da to nije razlog

    Znam da zakoci pri ucitavanju nove mape ako je pogresan mysql pristup bazi, ali sumnjam da je do toga u ovom slucaju

    Vidi ako smanjis chattime da li ima nekog boljitka tj ikakve promene?
    Moj blog: primekz.xyz (trenutno u pripremi)

    PrimeKZ example
    Deathrun Timer example

  7. #7
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    15

    Default

    Amxmodx nema (i ne moze da ima) dodirnih tacaka sa ovim. A taj problem moze da prouzrukuje sve i svasta.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2017
    Location
    Austria, Tirol
    Karma
    4

    Default

    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    Amxmodx nema (i ne moze da ima) dodirnih tacaka sa ovim. A taj problem moze da prouzrukuje sve i svasta.
    Moguce.
    Ja ipak mislim da modul pravi delay.
    Alu opet, napisao sam mu da saceka da se javi jos njih 10. Sem toga, ako svasta moze to prouzrokuje i ako je glupost to sto sam napisao, sto ne napisete lepo decku vase predloge i sta treba da uradi povodom toga. Ovako gubi vreme na citanje bespotrebnih komentara.

    AWP Respawn MOD, no CSDM plugin

  9. #9
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nis, Cair, Jamajka
    Karma
    16

    Default

    Ja ne znam u ovom trenutku resenje za njega ali je svakako korisno da kazem da tvoj oredlog nema veze s vezom

    Mozda mu neki treci plugin to modifikuje a da nije spazio, ko zna
    Moj blog: primekz.xyz (trenutno u pripremi)

    PrimeKZ example
    Deathrun Timer example

  10. #10
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    15

    Default

    Zato sto nema smisla da mu izlistam 30 mogucih varijanti kad on to ne zna da proveri. Da, modul moze da bude jedan od stvari koje prave problem, isto kao i bilo koji plugin, isto kao i podesavanje servera, isto kao i sama masina na kojoj je server.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  11. #11
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Posusje Bosna i Hercegovina
    Age
    23
    Karma
    0

    Default

    Problem je bila mašina, tj virtualna mašina. Hvala svima, rješio sam problem.
    Problem sam rješio updateom vps-a.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •