Problemi vezani za CS 1.6 V42 - Page 14
Page 14 of 14 FirstFirst ... 4567891011121314
Results 651 to 685 of 685
  1. #651
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Prijedor
    Age
    19
    Karma
    5

    Default

    Quote Originally Posted by bukarica83 View Post
    Pozdrav svima treba mi vasa pomoc oko podesavanja rejtova
    pada mi fps ispod 100 do nekih 60/70 uglavnom kad je guzva ali uglavnom je 100 sto bi volio stalno da bude,
    ali imam problema sa lagom sto mi nije jasno jer imam internet od 5mb na speedtest mi je 4.5 mbps.
    na net graph mi se pojavljuje choke non stop choke mi se gubi kad stavim rate na 25000 jer ako ga stavm na 20000 pojavljuje mi se tipa kad stisnem tab ili kad je guzva penje mi se na 60 100. cmdrate mi je 101 dok mi se ponekad choke izgubi kad stavim updaterate na 30. Zar ne bi trebaloda mi je sve na maximum sa ovakvim internetom

    imam 3 gb rama dok mi graficka ASUS EAH6450 series 1024 m
    Podesio graficku na full ili na najnize performanse isto je.
    Moze li mi ko pomoc strucan da rijesim problem. Skidao sam i game booster i sve dzaba ne pomaze nista.
    Probaj ova podesavanja:
    cl_cmdrate 101
    cl_updaterate 101
    cl_cmdbackup 101
    rate 9500
    cl_rate 25000
    Nadam se da radi, ovo su podesavanja za net od nekih 5mb

  2. #652
    Senior Member Array
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Krcedin
    Age
    29
    Karma
    3

    Default

    Quote Originally Posted by Petar96 View Post
    pozz imam problem sa counter strike 1.6 warzone nemogu da se connect na nijednom serveru kada udjem u cs muzika je ubrzana a kada pokusam da se ulogujem na neki srv izbaci mi "connection to server lost during level change" Pomozite molim vas.. Unapred hvala
    pa brate samo skini drugi cs ko jos puca worzone

  3. #653
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    N44 37.451 E20 22.527
    Age
    44
    Karma
    13

    Default

    Quote Originally Posted by Destructio MRK@LJ View Post
    pa brate samo skini drugi cs ko jos puca worzone
    Kakvih sve gluposti covek moze da procita na ovom forumu...

  4. #654
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Cacak
    Age
    24
    Karma
    0

    Default

    Pozdrav,
    Ima li ko iskustva sa Cs-om na Win 8,tacnije koristim 8.1 pro,igra li neko bilo Steam bilo ovako pa da zna kako i sta ili mozda postoji poseban cs za ovaj Win?
    Hvala.

  5. #655
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2015
    Karma
    0

    Default

    Molim vas ko zna da pomogne , skinuo sam prvo sve zive cs-ove i svaki kad udjem zablokira posle nekolko sekunde i moram da izlazim preko task menager , sada sam skinuo preko cs-skini.me isto se to desi ! POMOC !

  6. #656
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2015
    Karma
    0

    Default

    Zna li neko sta moze da bude ovo sto mi se desava a to je sledece.
    Upalim cs i sve normalno i kad hocu da igram sve ok ali nakon par minuta nekad 1min nekad i 4-5min od jednom ubaguje i samo zakoci i ide mi u jednu stranu gde zabagovalo nisan i nista nece nmg ni da izadjem ni na alt+f4 ni preko taska jednostavno nijeda komada nece i moram da restartujem komp i opet svaki put kad probam da igram.Hvala ako neko odgovori
    Imam XP

  7. #657
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Karma
    0

    Question

    cao svima

    imam jedan problem koji me jako nervira i nadam se da neko zna resenje

    win7, CS1.6 radi mi neko vreme normalno, recimo mesec dana bez greske...
    onda odjednom bez ikakve manifestacije izgubim sve servere ostane mi samo nekolicina rumunskih !
    na njih mogu da udjem i igram najnormalnije, jedino sto mi promeni ime ne mogu da stavim koje ja hocu vec mi server dodeli recimo `[MS] Player`
    jednom sam reinstalirao igru i par dana je radilo sve normalno i onda se ponovo pojavio isti problem.

    nadam se da neko moze da mi pomogne !
    unapred hvala

  8. #658
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Karma
    0

    Default

    da se dopunim, uopste vise ne mogu da promenim svoje ime...

  9. #659
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Karma
    0

    Default

    najnovije je da mi je nick I.AM.GAY

  10. #660
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Karma
    0

    Default

    ja se izvinjavam sto piisem sto postova... mozda neko i odgovori...

    uglavnom sam sad skinuo neku drugu verziju CS 1.6... sad mogu da promenim ime, ali i dalje vidim samo rumunske servere... za popizdeti !!!

  11. #661
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2011
    Karma
    0

    Default

    Jesi li probao verziju sa gt.rs-a : http://www.gametracker.rs/

  12. #662
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ivangrozni View Post
    Jesi li probao verziju sa gt.rs-a : http://www.gametracker.rs/
    jesam, ta verzija mi je bila prethodno instalirana...

  13. #663
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2012
    Karma
    0

    Default

    sad sam ponovo reinstalirao i radilo je desetak minuta, imao sam sve servere

    odjednom mi je izasao iz igre i upalio chrome sa ovom adresom 89.39.12.7
    i ispisao ovo
    It works!

    This is the default web page for this server.

    The web server software is running but no content has been added, yet.

    Statistici Web

    nakon ovoga se vratio u igru i sad opet imam samo rumunske servere

  14. #664
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Pomoravlje
    Karma
    7

    Default

    Tako vam i treba kad idete na rumunske servere !I pokupite baze virusa a ko znja dali koristite uopste neki antivirus!?

  15. #665
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2015
    Karma
    0

    Default treba mi pomoc brzo

    ljudi treba mi pomoc oko cs-a,nece da mi udje ni na jedan server u konzoli mi izbaci ovo
    NET Ports: server 27015, client 27005
    Server IP address 192.168.1.4:27015
    No IPX Support.
    Connecting to 193.192.59.7:27015...
    Trying p48/auth3/revEmu...
    Connection accepted by 193.192.59.7:
    a kada probam da udjem na server samo me izbaci i pise mi: connection to server times out

  16. #666
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Beograd
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by jamesbond View Post
    ljudi treba mi pomoc oko cs-a,nece da mi udje ni na jedan server u konzoli mi izbaci ovo
    NET Ports: server 27015, client 27005
    Server IP address 192.168.1.4:27015
    No IPX Support.
    Connecting to 193.192.59.7:27015...
    Trying p48/auth3/revEmu...
    Connection accepted by 193.192.59.7:
    a kada probam da udjem na server samo me izbaci i pise mi: connection to server times out
    Ako si igrao na nekim stranim serverima tipa Rumunskim moj savet ti je da obrises cs i ponovo ga skines www.cs-skini.me

  17. #667
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2012
    Karma
    0

    Default

    Imam jedan problem.

    Ne mogu dodati niti jedan server u favorite. ne mogu da vam opisem koliko je to iritirajuce. Ima li neko neku ideju.

    Prodao sam bar 6 razlicitih verzija cs i nista. Uvek kada ubacim u favorite kada izadjem iz igre ono mi izbrise kao da nikada nije ni bilo.

    Sa ovom verzijom sto vi imate isti djavo. Inace koristim onu prvu verziju od KGB v42.


    ranije je to radilo pre jedno 10 godina sada nece. Ne znam sto.

    Ako ima neku ideju slusam.

  18. #668
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Beograd
    Age
    29
    Karma
    9

    Default

    Quote Originally Posted by milek View Post
    Imam jedan problem.

    Ne mogu dodati niti jedan server u favorite. ne mogu da vam opisem koliko je to iritirajuce. Ima li neko neku ideju.

    Prodao sam bar 6 razlicitih verzija cs i nista. Uvek kada ubacim u favorite kada izadjem iz igre ono mi izbrise kao da nikada nije ni bilo.

    Sa ovom verzijom sto vi imate isti djavo. Inace koristim onu prvu verziju od KGB v42.


    ranije je to radilo pre jedno 10 godina sada nece. Ne znam sto.

    Ako ima neku ideju slusam.
    Imas staru verziju, dodata je nova V50 http://forum.kgb-hosting.com/announcement.php?f=13, skinuo sam je pre mesec dana mozda i servere dodaje u favorite i cuva naravno.

    У СРЦУ МОМЕ ТИ СИ ЈЕДИНА ЗНАЈ!


    Црвена Звезда Београд

  19. #669
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2012
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Sefe Koji Ti Je Vrag? View Post
    Imas staru verziju, dodata je nova V50 http://forum.kgb-hosting.com/announcement.php?f=13, skinuo sam je pre mesec dana mozda i servere dodaje u favorite i cuva naravno.
    Ja mislim da sam probao i nju ali provericu opet veceras pa cu javiti kako sam prosao. Hvala na linku.

    Proverio sam u firmi na racunaru. Ne moze da zapamti server u favorite kada se izadje iz igrice. NIje mi jasno zasto nece ni na novu verziju na 2 racunara.
    Last edited by milek; 06-05-2015 at 11:22.

  20. #670
    Junior Member Array
    Join Date
    May 2015
    Karma
    0

    Default

    Ne znam da li sam na pravom mestu...ali mi je potrebna pomoc.....
    Nakon 2god zelim da igram cs na laptopu...instaliram cs 1.6 p48, podesim istu rezoluciju na cs i na laptopu, pokrenem - vidim pozadinu ali bez NEW GAME FIND SERVER OPTIONS.....ali sve cujem kad prelazim misem preko tih delova...uspem preko conzole da se konektujem na neki server, cujem da se igra ali slika i dalje ostaje ista ili crna....
    Ako neko zna resenje neka pomegne, ili neku drugu instalaciju cs (mada sam probao vec 7-8 razlicitih)...
    Unapred hvala!

  21. #671
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Zrenjanin
    Karma
    74

    Default

    update drivera za graficku ?
    I <3 Turshija
    Quote Originally Posted by relja.kgb View Post
    ako pera psuje ziku, opomeni peru i zakljucaj odmah temu!

  22. #672
    Junior Member Array
    Join Date
    May 2015
    Karma
    0

    Default

    Probao i to...ne vredi..nesto jos?!
    Koju instalaciju da uzmem?!

  23. #673
    Junior Member Array
    Join Date
    May 2015
    Karma
    0

    Default

    Moze pomoc, drugar je skinuo cs 1.6 odavde instalirao i igrao 5min normalno nakon cega mu je zapucao skroz.Od tada ne moze da igra svaki put cim se konektuje na server neki skroz mu zakuca igra i mora alt+f4. jel zna neko kako bi mogao ovaj problem da resim?
    Hvala unapred!

  24. #674
    Junior Member Array
    Join Date
    May 2015
    Karma
    0

    Default

    Drugar je instal cs na lap topu win 7 cim udje na bilo koji server zakuca mu skroz igra... jel zna neko kako da resim ovaj problem?

  25. #675

    Default

    Quote Originally Posted by liga# View Post
    windows 7 nije za igrice ,swaku ubaguje,ili za cs laguje 1000
    Ja imam Windows 7 Ultimate, odličan je za igrice. Neka ostali probaju da reinstaliraju sistem ili da vrate sistem na system restore, moguće je da će onda raditi lepo.

  26. #676
    Junior Member Array
    Join Date
    Sep 2015
    Karma
    0

    Default

    Pozdrav svima... imam problem kad npr. drzim "Ctrl+W i Ctrl+E" u prvom slucaju ne mogu da cucim i da hodam u napred a u strane i nazad mogu. Drugi slucaj odn. "Ctrl+E" ne mogu da defam c4 dok cucim. Svi dugmici na tastaturi rade. Kad sam ctrl zamenio za "X" dugme onda sam mogao da hodam i u napred i da defam cuceci. Hvala u napred!!!

  27. #677
    Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2015
    Karma
    0

    Default

    Imam veliki problem na CS-u
    Sve radilo normlano i skoro igrao CS i malo zasteka komp jer sam imao dosta prozorcica otvorenih i zasteka i CS i izbaci me, sad kad
    ulazim prvo se otvori mali prozor CSa u desnom cosku pa preko celog ekrana i kad udjem u server bilo koji, puska u levoj ruci umesto u desnoj i ne mogu da promenim na H, i nista skoro nema ono ispod helti, za metke i to, a pozadina je sva u tackicama crnim totalno sjeban. Skidao sam mnogo CS al svima isto sad, ne znam u cemu je problem i kao isprekidano pise mi Counter-Strike nije ono citnko i cim je isprekidano i igra nije kako treba :/

  28. #678
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2009
    Age
    27
    Karma
    0

    Default

    Pozdrav svima imam problem sa će-on.Kad instaliran bilo koji će i pokušam da ga otvorim izbaci mi not responding half life launcer ili tako nešto.Prošlog puta sam nešto gledao po youtubu i namestio sada neće jel moze neko da mi pomogne.poz

    Послато са LG-H500 уз помоћ Тапатока

  29. #679
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2009
    Age
    27
    Karma
    0

    Default

    Problem sa cs-om

    Послато са LG-H500 уз помоћ Тапатока

  30. #680
    Junior Member Array
    Join Date
    Jul 2012
    Karma
    0

    Default

    CL_flushentinitypacket

    CL_updaterate 20
    rate 10 000
    cl_cmdrate 30 ( imam net 50mb isprobao sma sve moguce brojke rejtova, predlog?)
    config.cfg delate
    regedit sound machine delete i jos trista cuda
    update windows off
    Firewall off
    antivirus off
    gamemode
    restart ruter modem sve par puta
    igrao na istom vise godina i radio je.
    igram od 1,3 verzije CS od 1998 godine,
    drzao sam server koliba high i jos neke...
    nema sta nisam i resavao sam ovaj cl_flashen. sada nece.
    zvao sbb protok speedtest odlican, i nece.
    jbmliga sta je... ima neko neki predlog mozda?
    udjem na cs i ukove na crvena slova u gornjem desnom uglu i posle 10 sek stvori me sa spawna na B na dd2 :P

    morao sam da se izjadam... sada cu da update i skinem sve drivere za ceo komp. ili da tuzim SBB.

    inace dajem casove amx,rcon i igranje kome treba

  31. #681
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2016
    Karma
    0

    Default

    Nisam citao sve postove mozda je vec neko ovo pomenuo ali vise se ne mogu ubacivati modovi u single player msm ubacis ali ne radi, ni plugin nista..

  32. #682
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Nova Pazova
    Age
    22
    Karma
    12

    Default

    Quote Originally Posted by Shone00 View Post
    Nisam citao sve postove mozda je vec neko ovo pomenuo ali vise se ne mogu ubacivati modovi u single player msm ubacis ali ne radi, ni plugin nista..
    Proveri sledece fajlove:
    cstrike/liblist.gam
    cstrike/addons/metamod/plugins.ini

    U ostalom, instaliras po tutorijalu amxmodx, pa ce raditi sigurno sve, bez problema...

  33. #683
    Junior Member Array
    Join Date
    Aug 2016
    Karma
    0

    Default

    Jel moze pomoc, maloprije igram i odjednom me izbaci i pise mi sledece u konzoli:
    Server tried to send invalid command:"checkeXec" i u nastavku Banovan si sa ovog servera itd. Pokusao sam par puta uci u srv i ucita ali me nakon 3 sekunde opet izbaci. I usput admin sam na tom serveru.

  34. #684
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2016
    Karma
    0

    Default

    dali neko moze da mi pomogne? kad igram cs jedno 10 min izbaci me iz igre i izbaci mi prozor i tu pise "connection server lost during level change"
    dali je neko imao taj problem i kako da ga resim znaci sve sam probao i drugi sistem i 10 vrsti cs sam instalirao i stalno isti problem.

  35. #685
    Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Srbija
    Karma
    0

    Default

    Zdravo svima,
    Nisam igrao dugo CS 1.6, i instalirao sam ga i kada pokusam da udjem u njega, ucita mi sliku i onda izbaci ovaj
    Fatal Error: Error initializing gl driver, check that the file 'opnegl32.dll' exists

    Trebam li mozda da updatujem OpenGL driver?
    Hvala unapred.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •