Problemi vezani za CS 1.6 V42 - Page 2
Page 2 of 14 FirstFirst 123456789101112 ... LastLast
Results 51 to 100 of 685
  1. #51
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Ja sam do sad imao windows XP i cs je cepao do jaja...Sad kad sam ubacio windows 7 i skino cs ne da mi da namestim OPEN GL...samo software..A i imam cs samo p47 i radi open gl...Jel postoji neka mogucnost da promenim to...??

  2. #52
    Moderator Array Lucky's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Karma
    27

    Default

    jel si stavio najnovije drajvere?

  3. #53
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    7

    Default

    mozel mi itko pomoc molim vas :@ nmg da udjem ni na jedan serw nece da mi se napuni loading reinsatliro sam cs al o5 sve po starom neznam sta da radim da obaram sistem nmg sta da uradim ?

  4. #54
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Nov 2010
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Staljin View Post
    mozel mi itko pomoc molim vas :@ nmg da udjem ni na jedan serw nece da mi se napuni loading reinsatliro sam cs al o5 sve po starom neznam sta da radim da obaram sistem nmg sta da uradim ?
    Rado bih ti Pomogao,ali Ne znam u Cemu Je Problem.
    Probaj da "Reinstaliras" Svoj Operativni Sistem.

  5. #55
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Nov 2010
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Baros1 View Post
    Ja sam do sad imao windows XP i cs je cepao do jaja...Sad kad sam ubacio windows 7 i skino cs ne da mi da namestim OPEN GL...samo software..A i imam cs samo p47 i radi open gl...Jel postoji neka mogucnost da promenim to...??
    Instaliraj "Drajver" za Tvoju Graficku Karticu.

  6. #56
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Bio mi je komp na popravku(pao mu je bio sistem,oni su ga digli i ubacili windows xp sp3)instal sam cs i kada ukucam /top15 ili /rankstats pojavi mi se prozorce (kao sto treba) gde bi trebalo da pise koje koj na rank ali to meni ne pise :@ o5 sam skinuo cs i instalirao i o5 to..da li zna neko kako da namestim da vidim svoj rankstats i top15..
    HHVALA UNAPRED!

  7. #57
    Member Array
    Join Date
    Feb 2010
    Karma
    0

    Default

    cao....imam jedan problem...kad udjem u cs pa u listu servera pored svakog mi pise Not responding...skidao sam milf cs,onda one fnatic i dzabe na svaki mi je isto.Molim Vas pomozite mi !!!

  8. #58
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    U sred igre desi mi se fps drop, padne na oko 15 fps, desava se se sasvim iznenada, znaci nema veze sa smoke-om ili sa velikom kolicinom igraca, vec jednostavno padne, tako nizak bude 1-2min i vrati se u normalu. ping je konstantno >20, tako da nije ni to, rateovi su na 60. prije mi je sve radilo kako treba

  9. #59
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    ▂▃▅▆ ▆ ▆▅▃▂
    Karma
    9

    Default

    Quote Originally Posted by aero1 View Post
    U sred igre desi mi se fps drop, padne na oko 15 fps, desava se se sasvim iznenada, znaci nema veze sa smoke-om ili sa velikom kolicinom igraca, vec jednostavno padne, tako nizak bude 1-2min i vrati se u normalu. ping je konstantno >20, tako da nije ni to, rateovi su na 60. prije mi je sve radilo kako treba
    Ratovi ti neamju nikakve vee sa fpsom,probaj da u vreme kada ti padne fps kucas fps_max 20 pa onda fps_max 101,meni tako ponekad padne pa ga tako dignem


    БАШ МЕ БРИГА ЗА ЊИХ СВЕ,ЈЕР ЈА ЖИВИМ ЗБОГ ЗВЕЗДЕ

  10. #60
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ^CHODA^ View Post
    Ratovi ti neamju nikakve vee sa fpsom,probaj da u vreme kada ti padne fps kucas fps_max 20 pa onda fps_max 101,meni tako ponekad padne pa ga tako dignem

    Nece

  11. #61
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Pozz . KGB-ov patch koristim veoma dugo e sad izbrisao sam ga , ness se devojka bunila zbog cs-a , e sad ocu ponovo da ga ubacim , skinuo sam 6 puta ali ni 1 nije radio pojavljivalo m se ovo "the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program", ja napravim novu kopiju i opet isto i opet i opet...... Dal neko zna resenje za ovaj moj problem

  12. #62
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    ▂▃▅▆ ▆ ▆▅▃▂
    Karma
    9

    Default

    Quote Originally Posted by SimkePFC View Post
    Pozz . KGB-ov patch koristim veoma dugo e sad izbrisao sam ga , ness se devojka bunila zbog cs-a , e sad ocu ponovo da ga ubacim , skinuo sam 6 puta ali ni 1 nije radio pojavljivalo m se ovo "the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program", ja napravim novu kopiju i opet isto i opet i opet...... Dal neko zna resenje za ovaj moj problem
    Skini full verziju nemoj patch


    БАШ МЕ БРИГА ЗА ЊИХ СВЕ,ЈЕР ЈА ЖИВИМ ЗБОГ ЗВЕЗДЕ

  13. #63
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Skidao sam ovaj skinime/csfull

  14. #64
    Member Array
    Join Date
    May 2010
    Location
    Novi Sad
    Karma
    8

    Default Frejmovi!!!

    Kad god udjem u CS sve mi treperi...... probao sam sa reinstalacijama, nista..... probao sam da ogranicim frejmove na 101 i opet nista....... mogu igrati ovako ali mi ne bi dozvolili da igram clanwar ili neki turnir zbog toga...... ako neko zna kako to da popravim nek mi odgovori pls....... razmisljao sam da kupim original(steam) CS, jel bi to mozda resilo problem ?

  15. #65
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Kakav disk 2 mi trazi bre sta je ovo uspeo sam da pokrenem instalaciju

  16. #66
    Member Array
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kicevo,Macedonia
    Age
    22
    Karma
    8

    Default

    Couldn't Load hw.dll
    Please try again later.

    Daj resite ovaj problem ne mi radi CS

  17. #67
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Zrenjanin
    Karma
    74

    Default

    @SimkePFC, skini ponovo, nesto se zabolo pri instalaciji

    @Zeleni, rekao bih da tvoja graficka pravi problem..probaj update drivera za graficku

    @Donnie!, nedostaje ti taj dll... ili da guglas pa probas da ga skines s neta(sto ti ja ne bih preporucio) ili da reinstaliras win
    I <3 Turshija
    Quote Originally Posted by relja.kgb View Post
    ako pera psuje ziku, opomeni peru i zakljucaj odmah temu!

  18. #68
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Serbia
    Karma
    22

    Default

    Omg meni radi net i sve , a kad udjem u cs ni 1 server mi ne radi,svi not responding.Onda pogledam prego gpanel-gt.rs statistike idem refresh i pise da radi.Evo i net isprobam i to radi.Nzm do cega je to?
    Edit:Omg,na sva 3 kompa mi se to desava
    Edit 2:Sad vidim da mi internet ni na 1 igrici ne radi,ni cs-u,ni war3tft-u...
    Last edited by Adam; 14-01-2011 at 12:50.

  19. #69
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Zrenjanin
    Karma
    74

    Default

    firewall? antivirus?
    I <3 Turshija
    Quote Originally Posted by relja.kgb View Post
    ako pera psuje ziku, opomeni peru i zakljucaj odmah temu!

  20. #70
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Serbia
    Karma
    22

    Default

    Pa nista nisam cackao a juce oko 1-2 sam lepo igrao cs,a i dotu sa desikacom...Tek danas ...
    P.S. Imam 3 kompa i ni na 1 ne radi..

  21. #71
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Zrenjanin
    Karma
    74

    Default

    iskljuci i probaj..mozda ti novi update parvi problem
    I <3 Turshija
    Quote Originally Posted by relja.kgb View Post
    ako pera psuje ziku, opomeni peru i zakljucaj odmah temu!

  22. #72
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Serbia
    Karma
    22

    Unhappy

    Iskljucio sam i aviru i firewall i opet nece

  23. #73
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2009
    Location
    Beograd
    Age
    23
    Karma
    0

    Default

    pozz,imam problem na windows 7..znaci konzola i opengl mod mi normalno rade,update sam drivere...ali od tada nece da mi udje na server nijedan,kad ucitava ono ubaguje,nece ni new game,ni online sta da radim ?
    WWW.BUXNA-HQ.INFO

  24. #74
    Member Array
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Belgrade
    Karma
    7

    Default

    imam problem...u poslednje vreme mi u cs fps stalno pada,bude mi 100 i onda pada do 20 i onda laguje,do cega je to?

  25. #75
    Member Array
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kicevo,Macedonia
    Age
    22
    Karma
    8

    Default

    Hocem CS da ne Bude BLACK & RED VERSION
    Hocem Normalno ...... da bude ko Steam Version pls

  26. #76
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    I ja imam problem nekad kad udjem na server neki odjednom kad me ubiju nestanm ne vidi mi se dole covek kako lezi :S

  27. #77
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Nov 2010
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Sally1995 View Post
    I ja imam problem nekad kad udjem na server neki odjednom kad me ubiju nestanm ne vidi mi se dole covek kako lezi :S
    Probaj da "Reinstaliras" CS.

  28. #78
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    zna li neko kako da igram cs preko macbook-a?

  29. #79
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Nov 2010
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kizapl View Post
    zna li neko kako da igram cs preko macbook-a?


  30. #80
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Ја ћу да погледате како ваше сугестије и потражите све добре понуде на овим. Хвала јос једном за помоц.

  31. #81
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Republika Srpska .::Pale::.
    Karma
    0

    Angry

    dajte mi link za bilo kakav cs da MOGU IGRAT PREKO SERVERA sad mi je windows 7 i slab mi net ako se nesto skina vise od 5 minuta ukine se download/ako moze link za cs da se moze igrat preko servera i da se skida manje od 10 minuta

  32. #82
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Republika Srpska .::Pale::.
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kizapl View Post
    zna li neko kako da igram cs preko macbook-a?
    xD nikako

  33. #83
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Pozz svima! Ljudi nov sam na forumu pa ne znam gde da pisem na ovu temu.. Skinuo sam odavde CS 1.6v42 full verziju.. e sad hocu da ubacim botove i ovde negde sam procitao da treba skinuti sa neta zBot i raspakovati to u CS folder(Valve ili koji vec). Uradio sam sve to ali bodotva nema nigde :/ Sta da radim,u cemu je problem?

  34. #84
    Member Array
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    BANJA LUKA
    Karma
    0

    Default

    Ima virus,kad skinem anti virus mi stalno izbaci da je zarazeno.. Pa ako mozete sredite to..

    Banja Luka # Public 193.104.68.40:27040

  35. #85
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Vlajkovac
    Age
    19
    Karma
    15

    Default

    Quote Originally Posted by STRIK3R View Post
    Ima virus,kad skinem anti virus mi stalno izbaci da je zarazeno.. Pa ako mozete sredite to..
    CS nema virus! To je lazni virus koji ti detektuje antivirus, samo deaktiviraj antivirus skini cs install ga i onda ga ponovo aktiviraj.


    Quote Originally Posted by Krle88 View Post
    Pozz svima! Ljudi nov sam na forumu pa ne znam gde da pisem na ovu temu.. Skinuo sam odavde CS 1.6v42 full verziju.. e sad hocu da ubacim botove i ovde negde sam procitao da treba skinuti sa neta zBot i raspakovati to u CS folder(Valve ili koji vec). Uradio sam sve to ali bodotva nema nigde :/ Sta da radim,u cemu je problem?
    Uploadovao sam ti one koje ja koristim Klik
    Last edited by Kotrla; 27-01-2011 at 20:00.

    http://kotrla.deviantart.com
    Ko igra LoL na West nek me doda i nek mi pise pm: Irikil
    Add na steam da igramo Dota 2: serbia4ever26

  36. #86
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ruski Krstur
    Karma
    0

    Default

    ako stisnem z,x meni izbaci /lm sta je to??? ono za radio ocu pa )

  37. #87
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Dzaba burazeru,nece ni sa tim tvojim,ne znam sta je u pitanju,mozda radim nesto pogresno

  38. #88
    Junior Member Array
    Join Date
    May 2010
    Karma
    0

    Default

    BUG: Neradi lan ... znaci digne server i sve na lanu ali kada krenes u LAN i search ga nema ga -.- necita ni servera sa p47 nista .. znaci lan mrtav ... ali postoji fora pronasao sam na r00tsecurty.com foru da radi na lanu znaci install sam obican patch v21 i skino neki minipatch ... 2mb koji sam config i sve i nakraju prebacio mi je cs na p48 :P i lepo radi i lan i net i sve
    dam vam kasnije patch ...

  39. #89
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    ee ljudi ... jel neko moze da mi kaze kako da napravim voice tj. mikrofon na cs ..on radi u skype-u i u teamspeaku i svugdje samo u counteru ne radi...ako neko zna..neka mi odg..hvala...

  40. #90
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Vlajkovac
    Age
    19
    Karma
    15

    Default

    Quote Originally Posted by aRRman View Post
    ee ljudi ... jel neko moze da mi kaze kako da napravim voice tj. mikrofon na cs ..on radi u skype-u i u teamspeaku i svugdje samo u counteru ne radi...ako neko zna..neka mi odg..hvala...
    Ides u options i tamo imas audio i mikrofon, tamo u microfon i sound stavi sve do max i sve kockice chekujes

    http://kotrla.deviantart.com
    Ko igra LoL na West nek me doda i nek mi pise pm: Irikil
    Add na steam da igramo Dota 2: serbia4ever26

  41. #91
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Kotrla View Post
    Ides u options i tamo imas audio i mikrofon, tamo u microfon i sound stavi sve do max i sve kockice chekujes
    a uradio sam to...i reinstal sam cs nekoliko puta..i opet isto...?!

  42. #92
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Cacak
    Age
    24
    Karma
    0

    Default

    Ako moze pomoc...Desava se u poslednje vreme da mi loss skoci na 20-30 na par sekundi...mislio sam da je do provajdera.medjutim nije...Probao sam svakakve rate-ove nista ne pomaze,a jedno vreme je sve bilo ok..Inace imam adsl (Povecani od skoro) 1550/256.Hvala u napred

  43. #93
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2010
    Karma
    0

    Default

    E momKi xD imam jedan problem i jako se nerviram posto nmg da igram cs!! evo ovakav je problem..kad krenem da ukljucim cs ono znaci ko po obicaju kliknem 2 puta i nista se ne desava! pokusavao sam sa raznim forama..pokusavao sam i da ga obirsem..znaci odem u control panel pa add or remove programs...ali cs nece ni da se obrise..stada radim???!?!?! pls hitno mi treba pomoc!

  44. #94
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Vlajkovac
    Age
    19
    Karma
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Air^LaX ! View Post
    E momKi xD imam jedan problem i jako se nerviram posto nmg da igram cs!! evo ovakav je problem..kad krenem da ukljucim cs ono znaci ko po obicaju kliknem 2 puta i nista se ne desava! pokusavao sam sa raznim forama..pokusavao sam i da ga obirsem..znaci odem u control panel pa add or remove programs...ali cs nece ni da se obrise..stada radim???!?!?! pls hitno mi treba pomoc!
    Ides u My Computer desni klik na disk de ti je instaliran cs ides na tab tools, pa posle imas defragment now

    http://kotrla.deviantart.com
    Ko igra LoL na West nek me doda i nek mi pise pm: Irikil
    Add na steam da igramo Dota 2: serbia4ever26

  45. #95
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    E ljudi pomagajte...ja imam cs 1.6 sa v47 patch i ja ne mogu da vidim sta igraci pisu....ja skinem patch v42 i kad ga skine pise da ima virus i odmah mi se izbrisi...pokusavao sam i da skinem ceo cs ali pise da ima virus...da li mi je to do antivirusa ili nesto drugo....ako neko moze da mi objasni...hvala unapred ))

  46. #96
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Vlajkovac
    Age
    19
    Karma
    15

    Default

    Quote Originally Posted by @$$@$$!N View Post
    E ljudi pomagajte...ja imam cs 1.6 sa v47 patch i ja ne mogu da vidim sta igraci pisu....ja skinem patch v42 i kad ga skine pise da ima virus i odmah mi se izbrisi...pokusavao sam i da skinem ceo cs ali pise da ima virus...da li mi je to do antivirusa ili nesto drugo....ako neko moze da mi objasni...hvala unapred ))
    Do antivirusa je! Izvini sto kasnim sa odgovorom par sati Iskljuci antivirus i posle skini full cs.

    http://kotrla.deviantart.com
    Ko igra LoL na West nek me doda i nek mi pise pm: Irikil
    Add na steam da igramo Dota 2: serbia4ever26

  47. #97
    Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    rs
    Karma
    7

    Default

    svi koji imate probleme preporucujem vam da uzmete cs 1.6 na steamu. Necete vise morati da skidate protokole,etc, updatujete vi igricu nego ce steam to raditi za vas.
    vi samo trebate da igrate.
    Ako hocete steam,addujte me na skype -> uros-tadic pa cemo popricati

  48. #98
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    ko'i si ti tamo ima nekih sto likova sa tim nickom..

  49. #99
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    Ja sam imao windows XP service pack 2 i sad sam reinstalirao windows na service pack 3.......skinuo sam cs1.6 v42 i kad ulazim pise da nemoze u openGL nego moze u Software ili D3D mozel mi ko reci sta da uradim?

  50. #100
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default

    idi u options...onda video..i podesi umjesto u openGl stavish d3d ili software..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •