Problemi vezani za CS 1.6 V42 - Page 3
Page 3 of 14 FirstFirst 12345678910111213 ... LastLast
Results 101 to 150 of 685
  1. #101
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Vlajkovac
    Age
    19
    Karma
    15

    Default

    Quote Originally Posted by Dragec.90 View Post
    Ja sam imao windows XP service pack 2 i sad sam reinstalirao windows na service pack 3.......skinuo sam cs1.6 v42 i kad ulazim pise da nemoze u openGL nego moze u Software ili D3D mozel mi ko reci sta da uradim?
    Skini drajver za tvoju graficku

    Kucas na google: download modelgraficke driver

    http://kotrla.deviantart.com
    Ko igra LoL na West nek me doda i nek mi pise pm: Irikil
    Add na steam da igramo Dota 2: serbia4ever26

  2. #102
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    e ljudi imam strasan problem.....cs mi se stalno zabaguje kad ulazim na server...zaledi se i nece dalje pa moram task manager......pre je samo pri menjanju mape al sad stalno.......molim vas pomozite da ne bi bacio komp hvala unapred

  3. #103
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default pomozite!!!!!!!!! :D

    e ljudi imam strasan problem.....cs mi se stalno zabaguje kad ulazim na server...zaledi se i nece dalje pa moram task manager......pre je samo pri menjanju mape al sad stalno.......molim vas pomozite da ne bi bacio komp hvala unapred

  4. #104
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    e ljudi imam strasan problem.....cs mi se stalno zabaguje kad ulazim na server...zaledi se i nece dalje pa moram task manager......pre je samo pri menjanju mape al sad stalno.......molim vas pomozite da ne bi bacio komp hvala unapred

  5. #105
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Kragujevac
    Age
    23
    Karma
    9

    Default

    Quote Originally Posted by mix95 View Post
    e ljudi imam strasan problem.....cs mi se stalno zabaguje kad ulazim na server...zaledi se i nece dalje pa moram task manager......pre je samo pri menjanju mape al sad stalno.......molim vas pomozite da ne bi bacio komp hvala unapred
    Jel moras trodupli post?I meni se tako slicno desavalo pa sam reinstalirao Cs i sve je bilo ok.Probaj to i ti.

  6. #106
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    Ljudi zasto kod mene kad CS 1.6 stavim na openGL mode mene uvek izbacuje i kaze:This mode in not suported the game Wil now run in softwer mode?Kako to resiti?

  7. #107
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2010
    Location
    Kalu City
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by MuCkO---KILLER View Post
    Ljudi zasto kod mene kad CS 1.6 stavim na openGL mode mene uvek izbacuje i kaze:This mode in not suported the game Wil now run in softwer mode?Kako to resiti?
    Skini nove drajvere za graficku.


    Zelis plugin za tvoj server? >>> www.amxx-serbia.info

  8. #108
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by K[a]Lu^Gamm!nG View Post
    Skini nove drajvere za graficku.
    E hvala upravo sam ga instalirao sad oce
    Last edited by MuCkO---KILLER; 08-02-2011 at 08:21.

  9. #109
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    0

    Default

    Ja udjem u cs i na pocetku inace sacekam da se pojavi options,exit i sl,ali od juce mi samo udje i prikaze se onaj pjescani sat i nishta ne otvara samo stoji tako :/

  10. #110
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    To ti je mozda zato sto ti cs igras u softwer ili D3D modu zato upaduj drivere za graficku,reinstaliraj cs i postavi na OpenGL mode.

  11. #111
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    Ovako, nov sam na forumu, malo sam cituckao, ali resenje nisam nasao...u kompu imama ne znam vise koliko instalacija, od najnovijih do onih najstarijih i uvek mi je isti problem, naime, sve fino udje u igricu, podesim na OPTIONS sve sto treba, uradim ratove, propustim kroz firewall (dopustim) iskljucim anti virus (nod32) cak idem i preko RUN AS ADMINISTRATOR, namestim firewall u podesavanju modema, stavim na minimum, prikaze mi sve servere, svaki radi, ali kad kliknem i hocu da udjem na server pokaze mi ESTABLISHINH NETWORK TO SERVER. ne znam zasto mi se to pojavljuje, nije nikada pre, vazna star sto mi igrica ne zabode (nema ono NOT RESPONDING ili tako nesto) igrica je aktivna samo sto ne mogu nista drugo da kliknem. Da li je neko imao slicnih problema, vec 2 dana skindam razlicite verzije cs-a. sto je najgore, kod starijih verzija, gde moze da se igra protiv botova nece cak ni na to da se ukljuci.
    plizz help....

  12. #112
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    I Dont Know English
    Karma
    11

    Default

    Mom drugu lage kanter bilo koji da skine probali smo sve moguce ali nece.. ping je uvek preko 400 a wow mu je extra nelaguje nimalo..ako bi mogli na PM da mi posaljete
    Skype:Sparky.gez
    League Of Legends EU Nordic East:Proxen A
    > > > Upustvo Kako Ubaciti Nove Modele Na Svoj Server < < <

  13. #113
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    Meni kad udjem u cs sve radi fino sve podeseno kako treba,ali kad ulazim u neki server samo me izbaci ne pocne se ucitavat uopce.Prije mi je radilo sasvim normalno ne razumijen u cemu je problem jer nista nisam mjenjao,cak i kad ocu sa botovima isti problem.Molim vas pomoc!

  14. #114
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    ajpogodi
    Karma
    0

    Default

    skinija sam cs 1.6 full v42. instalira na 2 kompjutera. jedan ima windows XP a drugi sedmicu. oba hardverski bez problema mogu vrtit cs. udjem u igricu no problema odem na kgbe server sta mi vec stoji u favorites. i nakon 5-10 min igranja mi se pojavi connection problem ili warning tako nesto pise u gornjem desnom uglu crvenim slovima. onda izadjem opet udjem i nece da se spoji na nijedan server. pricekam desetak minuta pa se onda mogu spojit opet bez problema pa igram 5-10 min i opet ista stvar.
    internet je pouzdan 8192/768 kbps, ping mali uvik, dosad nisam ima problema i kad mi se prekine konekcija na kanteru odma udjem na call of duty i radi bez problema na internetu. reinstalira sam cs nekoliko puta.

    uzrok problema ili rjesenje?

  15. #115
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    Malo verovatno je kanter uzrok pucanja veze.Koliko ima od tvoje kupovine interneta?

  16. #116
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by pecika View Post
    Ovako, nov sam na forumu, malo sam cituckao, ali resenje nisam nasao...u kompu imama ne znam vise koliko instalacija, od najnovijih do onih najstarijih i uvek mi je isti problem, naime, sve fino udje u igricu, podesim na OPTIONS sve sto treba, uradim ratove, propustim kroz firewall (dopustim) iskljucim anti virus (nod32) cak idem i preko RUN AS ADMINISTRATOR, namestim firewall u podesavanju modema, stavim na minimum, prikaze mi sve servere, svaki radi, ali kad kliknem i hocu da udjem na server pokaze mi ESTABLISHINH NETWORK TO SERVER. ne znam zasto mi se to pojavljuje, nije nikada pre, vazna star sto mi igrica ne zabode (nema ono NOT RESPONDING ili tako nesto) igrica je aktivna samo sto ne mogu nista drugo da kliknem. Da li je neko imao slicnih problema, vec 2 dana skindam razlicite verzije cs-a. sto je najgore, kod starijih verzija, gde moze da se igra protiv botova nece cak ni na to da se ukljuci.
    plizz help....
    Pokazuje ti ESTABLISHINH NETWORK TO SERVER zato sto se on mozda povezuje na sever pa pricekaj malo i pusti ga da se konektuje na server.
    Last edited by MuCkO---KILLER; 19-02-2011 at 09:37.

  17. #117
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    Molim vas odgovorite.Windows 7 32-bit,kada pokusam uci na server ili new game,samo me izbaci na desktop bez icega,nikakve poruke,a dosada je radilo kako treba...

  18. #118
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default serveri

    nece ni na full verziji ni na patch da mi nadje servere...... imam win7 64 bit.

  19. #119
    Senior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Age
    22
    Karma
    17

    Default

    Quote Originally Posted by walent View Post
    nece ni na full verziji ni na patch da mi nadje servere...... imam win7 64 bit.
    Ako mislis da nece da ti nadje servere kada ides Internet, nemoj da se cudis to nece nikom.
    █▀█ █▀▀ █▀█ █▄▄
    █▀█ █▄▄ █▀█ █▄█


  20. #120
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default serveri

    pa da nece na internet.. ali ostalima oce. :P

  21. #121
    Senior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Age
    22
    Karma
    17

    Default

    Quote Originally Posted by walent View Post
    pa da nece na internet.. ali ostalima oce. :P
    KGB v42 patch NE MOZE da ti nadje servere u Internet.
    █▀█ █▀▀ █▀█ █▄▄
    █▀█ █▄▄ █▀█ █▄█


  22. #122
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by GravediggeR' View Post
    KGB v42 patch NE MOZE da ti nadje servere u Internet.
    Moze na patch

  23. #123
    Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2009
    Age
    30
    Karma
    0

    Default Win 7

    Poz svima, imam winodws 7 ultimate(validan) drajveri su svi svezi, update odradjen. CS radi varijanta sa 100 fps na 15 i tako gore dole, a ping uzasno isto skoci sa 10 na 300 i sl. cak i na praznom serveru dakle nije varijanta da pada fps samo u guzvi smoke i sl... Posle nekoliko sati guglanja i isprobavanja svega ponovo dignem sistem jel nista ne pomaze a dosta sam po registriju prckao pa reko da se ne zezam da li sam sjebao nesto nevezano za cs. E sad ako moze neko da mi jednostavno kaze da li moja masina nije za sedmicu iako ona savrseno radi i kad otvorim 3 browsera, 10 spotova na yt i sve to dok radi cs pritom komp ne usporava ni malo, ne gusi se pa dakle jel moguce onda da nema graficka snage ili ram pa to sece?
    Naravno cs radi kako sam naveo bez ostalih aplikacija bez yt chroma av firewalla i toga
    Masina je Celeron 3.4, 1gb ddr2, nvdia7600, hd samsung f3 500gb, net 4mb/512kbit
    Inace dok radi cs u task menageru pokazuje cpu kako varira sa 60 na 100 posto memorije jos 250 najmanje ostane dakle po mom misljenju tu nesto drugo smrdi, pa vas lepo molim za misljenje. ne ocekujem da radi 99 fps kao na xp ali barem konstantno da drzi 60 bio bih zadovoljan.
    Stvarno ne bih da se vracam na xp, mnogo je ruzan :P

  24. #124
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    ajpogodi
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by MuCkO---KILLER View Post
    Malo verovatno je kanter uzrok pucanja veze.Koliko ima od tvoje kupovine interneta?
    pa ovog providera iman ima 2 godine i nikad s njim nisam ima problema. modem sam isto kupija u njih ali ima godinu dana. jedino sta sam puno puta palija gasija modem i minja ip u postavkama jos dok sam vara po erepubliku. ali nevidim tu problem.
    a i ostale igrice rade bez problema online.

    prije ove kgbeove full verzija sam igra kanter koji sam skinija s torenta ( https://ca.isohunt.com/torrent_detai....6?tab=summary ) ali je protokol 47 i on mije radija no problema. samo ga nisam zna updejtat na protokol 48 pa sam skinija ovu kbg full verziju i snjom iman problema

  25. #125
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    pa zasto nece da nadje servere? kakav je to patch onda...

  26. #126
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Classified
    Age
    22
    Karma
    9

    Default

    pozz, imam problem sa CS-om ovako reinstalirao sam ga ali se problem o5 pojavljuje. >> Kada igram cs i kada pritiskam A ili D + W nece da ide ukrivo onako igrac.. :S htelo je i sada odjednom nece probao sam da komande resetujem na default i o5 nece.. :S zna li neko kako da namestim ?
    Web:

    Modovi:
    -> AWP Mod v2.1.1 ( Full automatizovan )
    -> Capture The Flag (sredjen ceo) v1.5.1
    -> Zmurka 3 (U toku...)

    Cena? Kontakt - PM!

  27. #127
    Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2009
    Age
    30
    Karma
    0

    Default

    Kucaj cl_forwardspeed cl_backspeed cl_sidespeed i sve stavi na istu vrednost, tipa 400..

  28. #128
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    imam problem kada sam skinuo na komp taj kgb-ov cs nemam neke rezolucije a to su 800x600 i 640x480 (mislim da je ta ) a ja bas zelim igrati na 800x600 jel znate jel ima negdje download samo rezolcia :SSS

  29. #129
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sarajevo
    Karma
    12

    Default

    imam problem sa cs 1.6 v42 patchom.
    kad god snimam demo ili uzmem ss, to mi ne bude sacuvano u cstrike.
    moze pomoc?

  30. #130
    NikolaJ
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by *AreS* View Post
    imam problem sa cs 1.6 v42 patchom.
    kad god snimam demo ili uzmem ss, to mi ne bude sacuvano u cstrike.
    moze pomoc?
    Bice ti sacuvano onda u cstrike_lv

  31. #131
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sarajevo
    Karma
    12

    Default

    Quote Originally Posted by NikolaJ View Post
    Bice ti sacuvano onda u cstrike_lv
    pa gdje se nalazi taj folder? precesljo sam sve i nema ga :S

  32. #132
    NikolaJ
    Guest

    Default

    Pa mora imati isto onde odma kad udjes imas ga u CS 1v7 sta vec xD

  33. #133
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    Ovako imam neki problem Kad Instaliram Igru hoču da uđem I pojavi se ona početna slika i izbaci van tako stalno neznam šta da radim zna li itko rješenje?

  34. #134
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Loznica
    Age
    22
    Karma
    15

    Default

    Ne mogu da citam sve postove ali imam 1 pitanje, kada neko skine cs sa ovog linka http://cs-skini.me/csfull izbaci mu malware :/

  35. #135
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    evo ovako.. znaci situacija: igram jedno 10-ak partija i onda se desi ovo:
    i taman napravim lep skor, ono me tako izbaci i o5 i o5 i pogubi zivce ) ako moze ko da mi kaze u cemu je probelm.. net mi je 1500/nesto.. imam win XP SP3..
    ako moze ko da pomogne, bio bih zahvalan )

  36. #136
    Member Array
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Counter Strike
    Karma
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Djolle_90 View Post
    evo ovako.. znaci situacija: igram jedno 10-ak partija i onda se desi ovo:
    i taman napravim lep skor, ono me tako izbaci i o5 i o5 i pogubi zivce ) ako moze ko da mi kaze u cemu je probelm.. net mi je 1500/nesto.. imam win XP SP3..
    ako moze ko da pomogne, bio bih zahvalan )
    Do toga inace dolazi kad koristis speed hack... A ako ne koristis speed hack onda reinstall cs

  37. #137
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    kakav speed hack?? nikad u zivotu ta s*anja nisam skinuo.. pa instalirao sam razne CS 1.6.. i KGB-ov i MILF-ov i svasta nesto i patcheve, ali ne vredi, uvek ista stvar..
    Last edited by Djolle_90; 28-02-2011 at 13:38. Reason: ne pismenost :)

  38. #138
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sarajevo
    Karma
    12

    Default

    Quote Originally Posted by mdk22 View Post
    Ovako imam neki problem Kad Instaliram Igru hoču da uđem I pojavi se ona početna slika i izbaci van tako stalno neznam šta da radim zna li itko rješenje?
    update-uj driver za graficku, jer moze bit da ti se prebacilo na OpenGL a da ti imas stari driver za graficku

  39. #139
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sarajevo
    Karma
    12

    Default

    Quote Originally Posted by *AreS* View Post
    update-uj driver za graficku, jer moze bit da ti se prebacilo na OpenGL a da ti imas stari driver za graficku
    evo ti uputstvo za update drivera:








  40. #140
    Junior Member Array
    Join Date
    Nov 2010
    Karma
    0

    Default

    pozzzz narode...imam jedan problem kod vaseg cs-a v42.....kad udjem u igricu da i igram preko neta ono je sve ubrzano na svim serverima i secka....probao sam na new game obicno bez botova sve napravio server i krenuo,on je isao tako brzo kao da sam imao speed....shta je to???ubrzan mi cs kao da imam speed.... -.^

  41. #141
    Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    kac
    Karma
    0

    Default

    ljudi pomagajte reistalirao sam windows sam prvi put(sigurno sam nesto zaj**o)i skinuo v42 sa ovog linka i nece da mi stavi openGL..imate li resenje

  42. #142
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    to ti je zato sto na win 7 nece da radi na open GL.. moras na softwer..ja mislim ako ti je x64 bita win 7, ne moze cs da radi na open GL.. moras ili x32 byta ili xp, vistu da instaliras.. jbg.. tako ti je :///

  43. #143
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Djolle_90 View Post
    to ti je zato sto na win 7 nece da radi na open GL.. moras na softwer..ja mislim ako ti je x64 bita win 7, ne moze cs da radi na open GL.. moras ili x32 byta ili xp, vistu da instaliras.. jbg.. tako ti je :///
    imam i ja win7 pa oce da mi skine..

  44. #144
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Djolle_90 View Post
    to ti je zato sto na win 7 nece da radi na open GL.. moras na softwer..ja mislim ako ti je x64 bita win 7, ne moze cs da radi na open GL.. moras ili x32 byta ili xp, vistu da instaliras.. jbg.. tako ti je :///
    Moze ja sad igram i preko lap topa i imam win7 i preko obicnog kompa i sve radi i na OpenGL i na Softwer i na D3D tako da je ovo cista laz

  45. #145

  46. #146
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2011
    Karma
    0

    Default

    normalno mi je radio cs,zatim poceo jako da baguje i posle par dana na bilo koji server da udjem pise mi not responding.skinula ponovo i instalirala,podesila sve moguce i opet mi pokazuje kao da nisam na netu,pise not responding i ne ulazi ni na jedan server.pitala sve moguce,podesila ali ne pomaze nista.dal neko zna mozda u cemu je problem???
    sve je ok sa netom,radi ok ali nesto je do cs-a...

  47. #147
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Karma
    7

    Default

    Quote Originally Posted by shiva_shidapu View Post
    normalno mi je radio cs,zatim poceo jako da baguje i posle par dana na bilo koji server da udjem pise mi not responding.skinula ponovo i instalirala,podesila sve moguce i opet mi pokazuje kao da nisam na netu,pise not responding i ne ulazi ni na jedan server.pitala sve moguce,podesila ali ne pomaze nista.dal neko zna mozda u cemu je problem???
    sve je ok sa netom,radi ok ali nesto je do cs-a...
    Probaj da skines ovaj cs : http://www.megaupload.com/?d=QG64YFZY Samo taj cs je specjalan za HnS igrace samo ko to gleda vazno je da ti ne baguje...

  48. #148
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2011
    Karma
    0

    Default

    skinula sam ali nece opet nesto mi izgleda firewall nije ok jer mi je win 7,hvala u svakom slucaju

  49. #149
    Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    kac
    Karma
    0

    Default

    ma uspeo sam nisam istalirao jedan driver xD

  50. #150
    Junior Member Array
    Join Date
    Nov 2010
    Karma
    0

    Default

    Ej ljudi PLS pomozite ....
    OS: Win 7
    3 Ghz, 1.5 Gb rama...
    Eh sad ovako ...Redovno updateam Win 7, ali Cs se ne moze instalirat...tj. instalirao sam ga i pokusam ga pokrenut kaze nema vgui.dll. Aj skinem ja to sa neta, ubacim u system32 i opet pokrenem CS, kad ono udje (ono na par sekundi crni ekran koda je pokreno), i nakon 4-5 sekundi ugasi :S....Mozel neko pomoc molim vas ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •