[phpBB] [BBCode] Ubacivanje YouTube
Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    NikolaJ
    Guest

    Post [BBCode] Ubacivanje YouTube

    Udjete u Posting / BBC Codes
    Odete new BBC Code

    U prvu liniju kucas:


    Code:
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v={SIMPLETEXT}[/youtube]
    U drugu liniju kucate:

    Code:
    <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/{SIMPLETEXT}"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/{SIMPLETEXT}" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
    U trecu liniju kucate :

    Code:
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NUVCQXMUVnI[/youtube]
    I imacete Youtube BBC Code kada otvarate novi topic/reply.
    Last edited by APEX; 26-02-2011 at 17:45.

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2009
    Location
    Strumica
    Age
    23
    Karma
    10

    Default

    gledao sam negde ovaj tut.. probao sam ja tako ali nije htelo :S
    Nemam slike ali sam lijep majke mi

  3. #3
    Super Moderator Array APEX's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Karma
    24

    Default

    Zašto u treću liniju koda ide spot Davida Guette?
    Bolje bi bilo da ide objašenjenje neko npr "Ubaci snimak sa Youtube-a"
    Prebačeno u web bazu znanja.

  4. #4
    NikolaJ
    Guest

    Default

    Hvala Apex samo izbrisi ovaj post i sve ostale i lok ovo sve je ja mislim jasno

  5. #5
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    da znas ista , pisao bi BB kod , a ne BBC kod :S
    -.-

  6. #6
    NikolaJ
    Guest

    Default

    Pise se BBC Kralju

  7. #7
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by NikolaJ View Post
    Pise se BBC Kralju
    BB Kod
    aa ako pises BBC , onda ti i ne treba "kod"

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Kraljevo
    Age
    23
    Karma
    10

    Default

    Bez rasprave !
    BBCodes
    http://www.phpbb.com/community/viewt...?f=46&t=579376
    I ne pravite 100 tema sa razlicitim bb kodovima, vec jednu i sve odjednom u njoj..Vama je tesko objasniti sta "da", a sta "ne" radite .. :/

  9. #9
    Member Array
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Crna Gora Niksic
    Age
    21
    Karma
    0

    Default

    Imam Problem Ne Zelim Da Pravim Spam Ali Ja Sam Usao U Cpanel instalirao forum sinoc a sada ne mogu da pristupim ni sajtu ni forumu ?????

    Jedino Sto Pise
    It Works!

    Evo link

    Kliknite Ovdje
    Last edited by rasha666; 16-03-2011 at 11:26.

  10. #10
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2010
    Karma
    9

    Default

    Quote Originally Posted by rasha666 View Post
    Imam Problem Ne Zelim Da Pravim Spam Ali Ja Sam Usao U Cpanel instalirao forum sinoc a sada ne mogu da pristupim ni sajtu ni forumu ?????

    Jedino Sto Pise
    It Works!
    udji u FTP/public_html/forum i obrisi fajl index.html
    Last edited by todo; 16-03-2011 at 11:50.

    Quote Originally Posted by punisher1389 View Post
    I ona reklama za verat.net onaj magarac sto njace to niko ziv nece da drzi na serveru!

  11. #11
    Member Array
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Crna Gora Niksic
    Age
    21
    Karma
    0

    Default

    Meni Je Obrisano To Meni JE RAdilo A Preko FileZilla Sam Provjerio Ima li Shta Prazno a cpanelu ne mogu pristupiti

  12. #12
    NikolaJ
    Guest

    Default

    ako imas index panela idi u Softpanel install novi panel i sve fajlove prebaci u taj folder i bazu!

  13. #13
    NikolaJ
    Guest

    Default

    Ovde ide lock
    OVo sam napisao da bi uopste mogao Lock xD

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •