Problemi Vezani za Counter Strike Source - Page 2
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 51 to 100 of 114
  1. #51
    Super Moderator Array AIDS's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Trieste
    Karma
    17

    Default

    Quote Originally Posted by Djura94 View Post
    Znam to,ali meni se ovo javlja kad hocu da udjem na ovaj nas rebellion server(msm nas kao domaci)
    Pa mozda su na steamu probaj na nekom drugom.

    Quote Originally Posted by G Crew View Post
    Win7 isto izbaci ono kad idem ono Run Administrator ili kako vec :S
    Sta Izbaci?

  2. #52
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2011
    Karma
    7

    Default

    Treba mi pomoc
    ja kad skinem cs Avira mi javlja da ima neki virus u Counter-Strike.exe
    i odjednom mi nece cs
    sta da radim :S
    bilo odakle da skinem cs stalno mi to izlazi

  3. #53
    Senior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    9

    Default

    Quote Originally Posted by AIDS View Post
    Pa mozda su na steamu probaj na nekom drugom.



    Sta Izbaci?
    http://www.dodaj.rs/f/S/uE/APor5ny/prob.jpg eo
    MC Premium Za CS:GO.

  4. #54
    Super Moderator Array AIDS's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Trieste
    Karma
    17

    Default

    Quote Originally Posted by G Crew View Post
    skini ponovo

  5. #55
    Senior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    9

    Default

    Quote Originally Posted by AIDS View Post
    skini ponovo
    Probacu Kasnije! xD
    MC Premium Za CS:GO.

  6. #56
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Sjenica
    Age
    21
    Karma
    10

    Default

    Gde treba da ubacim patch za css. I sat jos posle treba da uradim??

  7. #57
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sarajevo
    Karma
    12

    Default

    Quote Originally Posted by DarKiS View Post
    Gde treba da ubacim patch za css. I sat jos posle treba da uradim??
    pa samo installiras :S

  8. #58
    Super Moderator Array AIDS's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Trieste
    Karma
    17

    Default

    Quote Originally Posted by DarKiS View Post
    Gde treba da ubacim patch za css. I sat jos posle treba da uradim??
    kao sto ares rece, instaliras samo i udjes opet da igras...

  9. #59

    Default

    Sve sto vam je Potrebno za Counter-Strike Source
    Imate ovde www.css-beograd.com
    sve vam je lepo opisano

    powered by

  10. #60
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sarajevo
    Karma
    12

    Default

    Quote Originally Posted by bLACK dEV1L View Post
    Sve sto vam je Potrebno za Counter-Strike Source
    Imate ovde www.css-beograd.com
    sve vam je lepo opisano

    powered by
    Igram kod vas na serveru

  11. #61
    Super Moderator Array AIDS's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Trieste
    Karma
    17

  12. #62
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sarajevo
    Karma
    12

    Default

    @AIDS
    A sta su sve popravila ova 2 patcha i sta ce popravljat 3 i ostali?

  13. #63
    Senior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    9

    Default

    skinem sve i prvi i drugi pec i nece nista!kaze da nemam dobar pec -.-!
    MC Premium Za CS:GO.

  14. #64
    Super Moderator Array AIDS's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Trieste
    Karma
    17

    Default

    a jbg, mnogo je komplikovano ovo oko nonsteama i raznih patcheva.
    svako malo izadje novi patch itd.
    Evo i danas je opet izasao novi, pa su svi patchevi do sad strpani u jedan...
    www.cs-skini.me/patch/patch1 ovde skini to...
    uglavnom uvek prati ovu temu http://www.kgb-hosting.com/forum/sho...d-cs-1.6-i-CSS jel tu uvek ubacujem kada izadje novo, mozda nekad zakasnim al jbg

  15. #65
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sarajevo
    Karma
    12

    Default

    Zasto FPS nece da ide preko 30, a sve sam detalje do kraja smanjio (postavljeno je fps_max 1010 )
    *Imam Graficku ASUS AH3450 512mb DDR2

  16. #66

    Default

    Ne šljaka ti ovo. Ispisuje kako treba Steam Beta

  17. #67
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Topola
    Karma
    16

  18. #68
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sarajevo
    Karma
    12

    Default

    vidim da il AIDSa nema il ne gleda ovu themu, tako da ce te morati njega sacekat

  19. #69
    Junior Member Array
    Join Date
    May 2011
    Location
    Belgrade
    Karma
    0

    Default probleem

    skinuosam vas css instalirao pach i kad pokusam da udjem na vas server kaze mi steam validation rejected.

    zna li neko kako to da resi !!

    -.-

  20. #70
    Junior Member Array
    Join Date
    May 2011
    Location
    Belgrade
    Karma
    0

    Default

    e do jaja usput mi je ova vasa verzija sjebala i steam sad ne mogu da ga upalim -.- ajde strucnjaci dajte resenje

  21. #71
    Super Moderator Array AIDS's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Trieste
    Karma
    17

    Default

    pa sto skidas kad imas vec na steamu?

  22. #72
    Junior Member Array
    Join Date
    May 2011
    Location
    Belgrade
    Karma
    0

    Default :)

    neam css kupljen na steamu imam cs 1.6.
    i sad sam skinuo malo da picim oaj cs alii imam probleme

    imam net framevork 4

    instalriao sam patch kako treba

    koristim win7 x64

  23. #73
    Junior Member Array
    Join Date
    May 2011
    Location
    Belgrade
    Karma
    0

    Default

    sad mi prijavljuje za recimo rebelion server da mi nije najnovija verzija igre..

  24. #74
    Member Array
    Join Date
    May 2011
    Karma
    7

    Default

    Ja sam kupio steam accounte za cs:s i instalirao sam ga i kad udjem i udjem na neki server meno pocne da secka cs molim vas pomoc,a imam 1GB ram memoriju

  25. #75
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    0

    Default

    Ljudi instalirao sam comulative patch na CSS i nesto nece prikazuje mi error poput ovoga.
    http://imageshack.us/photo/my-images/801/death2y.png/
    A kasnije ovakav... http://imageshack.us/photo/my-images/683/death3.png/
    Kako to resiti?

  26. #76
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sarajevo
    Karma
    12

    Default

    @Mucko
    jesi steam ugasio?

  27. #77
    Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2009
    Age
    27
    Karma
    0

    Default

    Ovaj link www.cs-skini.me/patch/patch1 ne radi,
    pa sam obrisao ovo patch1 i skinuo sa www.cs-skini.me/patch/ nekih 80MB

    Bilo je nekih errora na početku koji su se sami fix posle mog čačkanja po opcijama u igri,a onda mi se pojavilo ovo kada sam spustio konzolu i pokušao connect na neki server
    http://imageshack.us/photo/my-images/715/wtfyt.jpg/
    :Forgive but never forgeT:

  28. #78
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2011
    Location
    Planeta Zemlja, Evropa, Balkan, Srbija, Novi Sad
    Karma
    8

    Default

    jel moze da se igra css bez hardware t&l? pls posaljite mi pm

  29. #79
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Temerin
    Age
    23
    Karma
    9

    Default

    meni skida ~300B/s, treba mi 90 dana da skinem :/

  30. #80
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2011
    Location
    Vrsac
    Karma
    7

    Default

    Imam veliki problem ja sam skinuo cs sours i kada zelim da udjem na neki srpski server nadjem ga na http://www.gametracker.rs
    zatim ga dodam u favorites i da se konektujem pise mi ovo the server you are trying to connect is runing a newer version of the game
    U konzoli mi pise isto tako

    Connecting to 193.104.68.115:27015...
    The server you are trying to connect to is running
    a newer version of the game.
    Last edited by N1K0L@; 12-09-2011 at 09:07.

  31. #81
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Karma
    0

    Default


  32. #82
    Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2011
    Karma
    0

    Default

    Ja sam Css skinuo sa css.setti.info
    I skinuo sam cumultive patch 66 isto sa njihovog fouma i css mi radi lepo...
    Sa skidanje preko css.setti.info skorlajte dole i videcete ali morate imati neki torrent downloader kao na primer utorrent
    pozz
    Download my Cs: Kolovrat cS v1..
    Gui made by : Conx
    PhotoShoper: Stifler

    Link za download:
    http://www.megaupload.com/?d=VSESL47Q

  33. #83
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2011
    Karma
    12

    Default

    imam problem nmg da se konektujem ni na jedan srw od kbg-a. na svaki koj probam da udjem pise server you are trying to connect is runing a newer version of the game

  34. #84
    Senior Member Array
    Join Date
    Feb 2011
    Karma
    9

    Default

    sta se mucite uzmite css za 600 dindzi pm za link..
    MC Premium Za CS:GO.

  35. #85
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    I Dont Know English
    Karma
    11

    Default

    ovo nije problem ali zanima me gde da skinem cs:s hteo bih probati kakav je
    Skype:Sparky.gez
    League Of Legends EU Nordic East:Proxen A
    > > > Upustvo Kako Ubaciti Nove Modele Na Svoj Server < < <

  36. #86
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    BGD
    Karma
    25

    Default

    Quote Originally Posted by prki98 View Post
    ovo nije problem ali zanima me gde da skinem cs:s hteo bih probati kakav je
    Sa interneta...

    -> na gugl kucaj "Counter strike source torrent" ili ako te i to mrzi -> http://thepiratebay.org/torrent/5485...mes4theworld__

    Znam da je zabranjen warez, al jbg, mrzi me da mu saljem pm.
    Last edited by Nikola Nik; 07-12-2011 at 22:13.

  37. #87
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2011
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by AIDS View Post
    Ovde pisite ukoliko imate problema sa igricom koju ste skinuli OVDE
    ili me dodajte na msn aids@ez-cs.net

    Problemi reseni do sada:

    Kako promeniti nick i jezik:

    Odete u: c:/program/counter strike source/cs source & cspromod/namelangtool.exe i stavite nick i jezik po zelji
    Imao sam problem skinuo sam ovaj kgb-ov cs:s ali mi ne radi na online ja sam skinuo i sad ukucam neki srpski server pise kao ne mozes da igras jer nemas noviju verziju igre

  38. #88
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2011
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Pr3d@t0R View Post
    Imao sam problem skinuo sam ovaj kgb-ov cs:s ali mi ne radi na online ja sam skinuo i sad ukucam neki srpski server pise kao ne mozes da igras jer nemas noviju verziju igre
    Bump!

  39. #89
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2012
    Karma
    0

    Default

    to ti je do toga sto nemas steam moras da imas steam da bih imao na tome ili imas steam pa nemores da igras na tome posto moras igrat nonsteam pozz

  40. #90
    Junior Member Array
    Join Date
    May 2012
    Karma
    0

    Default

    Kupi steam i neces imat problema sa tim sranjima

  41. #91
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2012
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by N1K0L@ View Post
    Imam veliki problem ja sam skinuo cs sours i kada zelim da udjem na neki srpski server nadjem ga na http://www.gametracker.rs
    zatim ga dodam u favorites i da se konektujem pise mi ovo the server you are trying to connect is runing a newer version of the game
    U konzoli mi pise isto tako

    Connecting to 193.104.68.115:27015...
    The server you are trying to connect to is running
    a newer version of the game.
    Izbrisi taj i nadji neku drugu verziu CSS-a :-)

  42. #92
    Junior Member Array
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Srbija
    Karma
    0

    Default

    PLS POMOC NE RADI MI CSS EO SS
    http://prntscr.com/t860k/edit
    sta da radim ?

  43. #93
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2012
    Karma
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Lexa_Lambros View Post
    PLS POMOC NE RADI MI CSS EO SS
    http://prntscr.com/t860k/edit
    sta da radim ?
    Steam css ??

  44. #94
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2013
    Karma
    0

    Default

    Evo i mog problema, od skoro se pojavio. Prilikom pokretanja CS.S izbaci Error poruku.



    Posedujem fajl "rev.ini", ali nema u njemu taj string.

    Šta i gde treba da ukucam u njega da mi proradi ponovo.

    Podsećam update-ovan CS.S
    Last edited by Baki Lala iz Banata; 21-04-2013 at 20:17.

  45. #95
    Member Array
    Join Date
    Nov 2012
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by *AreS* View Post
    Zasto FPS nece da ide preko 30, a sve sam detalje do kraja smanjio (postavljeno je fps_max 1010 )
    *Imam Graficku ASUS AH3450 512mb DDR2
    Cek i ocekujes da ti komp radi ko zmaj sa 512
    Mb ramq :O

  46. #96
    Member Array
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Kuca
    Age
    17
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by *AreS* View Post
    Zasto FPS nece da ide preko 30, a sve sam detalje do kraja smanjio (postavljeno je fps_max 1010 )
    *Imam Graficku ASUS AH3450 512mb DDR2
    Ako imas NVIDIA graficku uradi ovo:
    1.desni klik na desktop
    2.Izaberi NVIDIA Control Panel
    3.Udji u "Adjust image setting with preview"
    4.stavi na performance
    5.Udji u Manage 3d Settings
    6.iskljuci veritical sync
    7.Sacuvaj podesavanja

  47. #97
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Age
    25
    Karma
    5

    Default

    Quote Originally Posted by Ex!T^ View Post
    Ako imas NVIDIA graficku uradi ovo:
    1.desni klik na desktop
    2.Izaberi NVIDIA Control Panel
    3.Udji u "Adjust image setting with preview"
    4.stavi na performance
    5.Udji u Manage 3d Settings
    6.iskljuci veritical sync
    7.Sacuvaj podesavanja

  48. #98
    Member Array
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Kuca
    Age
    17
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by *AreS* View Post
    Zasto FPS nece da ide preko 30, a sve sam detalje do kraja smanjio (postavljeno je fps_max 1010 )
    *Imam Graficku ASUS AH3450 512mb DDR2
    jer ti na grafickoj kartici ima 512 mb ili

  49. #99

    Default

    Poz, Trenutna verzija Cs:Sourca vam je v1909615
    Sve sto vam je ispod te verzije pisace vam da server korsti noviju verziju
    Tako da necete moci da se Connectujete na Server
    To sto vi skidate sa raznnih Torrenta i posle ulaska na nekim od srpskih servera dobijate BAN
    to vam je zato sto se u Igri nalaze WH ili Aimbot
    Tako da Skinite ovde celu igru igra je Original STEAM samo petchovana cista je 100%

    poz


    ( Counter-Strike: Source ) NonSteam Zajednica
    Registruj se i Igraj
    IP: 193.104.68.33:27015 [SRB] .:: Relax poweЯ Gaming ::. |by KGB|

    http://RelaxPowerNet/

  50. #100
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Karma
    0

    Default

    Pozz
    Imam jedan problem..narucio sam server i sada je aktivan ali nemogu uci u njega kada odem na ad servers i upisem ip nevidim ga..probo sam i u konzolu upisat connect i ip al je izbacilo failed after 4 times...jel mi moze neko pomoc?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •