Problemi Vezani za Counter Strike Source - Page 3
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 101 to 114 of 114
  1. #101
    Senior Member Array
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    BiH
    Age
    23
    Karma
    0

    Default

    jesi ti njega startovo ? , jel ti pise ovako http://prntscr.com/30gt4i ?

  2. #102
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Karma
    0

    Default

    napisi startovan je samo nije dodat na gametracker, jel moram dodati a gt da bi igro ? tako napisi

  3. #103
    Senior Member Array
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    BiH
    Age
    23
    Karma
    0

    Default

    server je automatski dodat na gt.rs,ako ti je server kod KGB i to nema nikakve veze sa tim da ti ne mozes uc na server

  4. #104
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Karma
    0

    Default

    sta da radim onda?

  5. #105
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Karma
    0

    Default

    i sada mogu uci pomocu konzole ali i dalje ga nemogu staviti u favorites

  6. #106
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Karma
    0

    Default

    imam jos jedan problem za mjenjanje vlasnika servera i imena servera moram upisat gt.rs username i sifru a nemam taj akaunt a kada ga hocu napraviti..pise da ga vec imam

  7. #107
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Karma
    0

    Default

    oke sad sam naso da sam napravio gametrackers account jos 2011 i povratio ga i sad znam i username i sifru ali kada upisem pise invalid username/password
    HELP?!

  8. #108
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Karma
    0

    Default Game panel

    Jel bi mi netko molim vas htio napravit panel,znaci server kupljen i aktivan samo treba napravit pluginove,promjenit ime servera dodat admine i heada!
    za to dobije Admina na tom serveru.
    zainteresirani se mogu javiti na matijak78@gmail.com

  9. #109
    Senior Member Array
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    BiH
    Age
    23
    Karma
    0

    Default

    mogu ti ja sve srediti, za 10 min imat ces pub kompletan ali ti ipak javi podrsci ako pristanes i sendaj im moj IP

    Ispravka , nebi islo sad citam komentare dole i vidim da nisi dobro upucen da ne budem ja poslije za nesto kriv ako ti budes caprko. Pozz

  10. #110
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Karma
    0

    Default

    ma nemoras,al sam reci kak da dodam admine i kak da stavim da mi se server vidi kad ga dodam u favorite..jer kad ga stavim nema ga..

  11. #111
    Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Karma
    0

    Default

    Skinuo sam CSS i na ruskom mi je , kako ga mogu prevesti na Srpski/Hrvatski/Bosanski .. ? Hitno
    I neki dobar balkanski server, ako moze

  12. #112
    Junior Member Array
    Join Date
    Dec 2015
    Karma
    0

    Default

    Skinuo sam cs source.
    kada se konektujem na sesrver pise mi ovo:
    material "vgui/servers/icon_secure_deny" not found
    --- Missing Vgui material vgui/servers/icon_secure_deny
    --- Missing Vgui material vgui/servers/icon_secure_deny
    Network: IP 192.168.0.3, mode MP, dedicated No, ports 27015 SV / 27005 CL
    Connecting to 217.76.183.74:27015...

  13. #113
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Beograd
    Age
    30
    Karma
    10

    Default

    Quote Originally Posted by dacha games View Post
    Skinuo sam cs source.
    kada se konektujem na sesrver pise mi ovo:
    material "vgui/servers/icon_secure_deny" not found
    --- Missing Vgui material vgui/servers/icon_secure_deny
    --- Missing Vgui material vgui/servers/icon_secure_deny
    Network: IP 192.168.0.3, mode MP, dedicated No, ports 27015 SV / 27005 CL
    Connecting to 217.76.183.74:27015...
    Probaj na neki dr server da udjes, inace jel imas steam igru (original) ili ti je non steam (krekovana)?

    У СРЦУ МОМЕ ТИ СИ ЈЕДИНА ЗНАЈ!


    Црвена Звезда Београд

  14. #114
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2016
    Karma
    0

    Default

    moze li mi neko reci zasto mi stalno izbacuje fatal eror(R_RenderView:NULL worldmodel) kad udjem u cs

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •