Primedbe i problemi sa novim sajtom i panelom - Page 3
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 101 to 150 of 159
  1. #101
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2011
    Karma
    0

    Default

    haha, mislim da nisam. Isao sam na restart.

    Mape su ostale one koje sam ubacio preko ftp-a. To se nista nije promenilo. Jedino su nestale iz tekstualnog fajla pa sam morao ponovo da ih ubacim tu. Kapiram da sam reinstalirao serv da bi se sve vratilo na pocetno stanje...Da ne bi imao ni mdbans skriptu koja mi je ubacena itd.


    Uvek potrebni kvalitetni i posveceni ljudi koji bi mi pomogli da napravim jak i dobar serv :) Kontakt PM :)

  2. #102
    Lutajući prodavac pokvarenih jaja Site Admin Array turshija's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    ▂ ▃ ▅ ▆ █
    Age
    29
    Karma
    48

    Default

    Fazon je sto skripte za start/stop/restart uopste ne cackaju fajlove, stavise uopste se ni ne konektuju na FTP, vec direktno na masinu samo da bi izvrsili start liniju, tako da nema logike da su ti ti fajlovi pobrljavljeni osim ako ih nisi sam cackao
    Sve u svemu, imas dugme za arhivu sada u webftp-u, pa mozes da rollbackujes neki fajl ako je sacuvan
    Novi portfolio ! www.turshija.com

    Programming is a lot like Angry Birds. Every time I start, I end up playing Angry Birds.

  3. #103
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Topola
    Age
    26
    Karma
    10

    Default

    Quote Originally Posted by fanatix View Post
    Zdravo svima,

    Prvobitni utisci oko gpanela su dobri, sto se tice dizajna superiorni, al oko nekih malih stvarcica treba jos da se sredi i bice kakav treba.
    Imam primedbu sto se tice za dodavanje admina
    kada idem na dugme dodaj admina i izaberem custom flags
    mogu samo da biram nekih 8 flagova nemam ona mpqrstu (tako nesto ono sto ide na kraju)
    a kada idem dodaj obicnog admina stavi sve te flagove
    e sad ja kad ocu da skinem ban komandu nekom adminu
    jednini nacin jeste preko custom flags ali on mi ne daje opciju za sve flagove
    i to je problem

    Srecom imam stari gpanel pa sam tamo sredio
    morate ovo podesiti sto pre
    hvala na razumevanju
    slazem se u nekom delu sa tobom panel je stvarno perfektno odradjen veoma funkcionalan i sve lepo na izgled samo kao sto si i ti rekao msm da bi trebalo dodati ako je moguce sve flagove (znam da ce to vecini ljudi sa malim crt monitorima izgledati odvratno na ekranu ) kako se nebi cimali preko ftp-a da skidamo meni nije problem (ima mnogo onih koji neznaju ni ovako lepo da stave admina a kamoli edit preko ftp-a ) tako da biste mnogima olaksali posao.... ako je moguce ubacite te flagove u dva reda da se stiklira kako nebi bilo suvise izduzeno na dole.... to je moj predlog... za flagove a i ako je moguce da ubacite sve modove da ih korisnici mogu instalirati.... kao i takodje ban sisteme (tipa advanced bans , mdb ban itd..) i najkoriscenije plugine jos uz to da bi svima bilo lakse jednostavno manje iskusni korisnici klinu na instal i bodiju plugin koji zele lepo instaliran a ne da nesto zajebu preko ftp-a pa moraju reinstal server pa iz pocetka u krug tako :P to su moji predlozi mozda su glupi ali ja msm da bi nesto trebali preduzeti po tim pitanjima :P

  4. #104
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SD
    Age
    26
    Karma
    21

    Default

    GG

  5. #105
    Senior Member Array
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Skopje, Makedonija
    Karma
    13

    Default

    Quote Originally Posted by Hell_Boy^ View Post
    nije hinto nije xD

  6. #106
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Beograd
    Age
    23
    Karma
    16

    Default

    stavite dugme da mogu da se tiketi arhiviraju
    [Profile not active anymore]
    Igra i zabava na jednom mestu
    Sick-Touch Community


    Ocekujte uskoro otvaranje novog foruma
    www.sick-touch.info

  7. #107
    Member Array
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Palic
    Age
    40
    Karma
    9

    Default

    Ceo sajt i panel su extra, isplatilo se što smo dugo čekali, sve pohvale

    Ali pošto KGB želi da ima najbolji panel i da eventualno proširi biznis u neke evropske zemlje onda imam i jednu manju zamerku.
    Mislim da bi otklanjanje tog malog nedostatka bi učinilo ovaj panel još više "user-friendly".

    Naime, kada se piše novi ticket textbox za samu poruku je premali. Može da se mišem proširi na dole ali ne i na desno ali tada prozor u kome to sve stoji ostaje fiksan i dugme "SUBMIT" nestane: U suštini ako pište novi tiket duži od jedne rečenice može biti malo nepregledan pa tako šaljući nepregledan tiket se nepotrebno troši i vreme administratora dok odgovaraju na taj nepregledan ticket.

    Telekran Alfa [p48][32bit][FDL] - 193.104.68.7:27102

  8. #108
    Lutajući prodavac pokvarenih jaja Site Admin Array turshija's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    ▂ ▃ ▅ ▆ █
    Age
    29
    Karma
    48

    Default

    Vazi, videcemo da sredimo
    Novi portfolio ! www.turshija.com

    Programming is a lot like Angry Birds. Every time I start, I end up playing Angry Birds.

  9. #109
    Senior Member Array
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Beograd
    Karma
    10

    Default

    Sve pohvale, mnogo mi se svidja!

    A sta je sa:
    ENGLISH verzijom za strance, ako ih ima? Kad vec planirate da se sirite po Evropi...!?
    Gde je 'Arhiviraj tiket' dugme?
    I zasto nema opcija "HITNO" , da ne kazem HINTO...? xD

    Samo tako nastavite!

    poz
    Quote Originally Posted by sKiTuLjKo View Post
    sutra cu da vam uploadujem,treba prvo da se otreznim...

  10. #110
    Lutajući prodavac pokvarenih jaja Site Admin Array turshija's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    ▂ ▃ ▅ ▆ █
    Age
    29
    Karma
    48

    Default

    Znate srpski, tako da vam ne treba engleska verzija niti ima bilo kakve veze sa vama, tako da je bespotrebno da pitate kada ce biti gotovo ...
    "Arhiviraj tiket" nema potrebe, posto se automatski arhivira sve posle 5 dana, ali posto je dosta ljudi pitalo, mozda ubacimo ipak
    Sto se tice opcije Hitno, to mogu da koriste samo klijenti stariji od jedne godine, posto kada su svi imali pristup tome, onda je 90% tiketa bilo "hitno", cak i neke stavke tipa "HITNO, kako da ubacim nove mape na server?"
    Novi portfolio ! www.turshija.com

    Programming is a lot like Angry Birds. Every time I start, I end up playing Angry Birds.

  11. #111
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Novi Sad
    Karma
    18

    Default

    Quote Originally Posted by turshija View Post
    , cak i neke stavke tipa "HITNO, kako da ubacim nove mape na server?"
    I kako to da se ubaci ?

  12. #112
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    I Dont Know English
    Karma
    12

    Default

    ja imam primedbu za forum kada ides edit ono je sve belo i nevide se slova nego moram da ih trazim...
    Skype:Sparky.gez
    League Of Legends EU Nordic East:Proxen A
    > > > Upustvo Kako Ubaciti Nove Modele Na Svoj Server < < <

  13. #113
    Lutajući prodavac pokvarenih jaja Site Admin Array turshija's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    ▂ ▃ ▅ ▆ █
    Age
    29
    Karma
    48

    Default

    kakve to veze ima sa novim panelom ?
    i ne znam koju temu koristis pa imas tih problema ...
    ja koristim ovu FutureRed i Chrome i sve vidim lepo
    http://forum.kgb-hosting.com/?styleid=14
    Novi portfolio ! www.turshija.com

    Programming is a lot like Angry Birds. Every time I start, I end up playing Angry Birds.

  14. #114
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Živinice , BiH
    Age
    22
    Karma
    9

    Default

    Quote Originally Posted by prki98 View Post
    ja imam primedbu za forum kada ides edit ono je sve belo i nevide se slova nego moram da ih trazim...
    Da imam isti problem , koristim temu futurered na chrome
    APLIKACIJA USKORO ONLINE

    Pratite me na DeviantArt

  15. #115
    Senior Member Array
    Join Date
    Jul 2010
    Age
    23
    Karma
    0

    Default

    kako da upload neki plugin ili mapu ? pise mi stalno neuspesan upload ;O

  16. #116
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    /home
    Karma
    14

    Default

    Neuspešan upload piše ti zato što plugin sa tim imenom već postoji. Ako hoćeš da ponovo ubaciš isti, ulogiješ se na neki FTP Client, dođeš do foldera gde ti je taj plugin ubačen, obrišeš ga te ti ubaciš verziju koju ti hoćeš

  17. #117
    Senior Member Array
    Join Date
    Jul 2010
    Age
    23
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ktxbye View Post
    Neuspešan upload piše ti zato što plugin sa tim imenom već postoji. Ako hoćeš da ponovo ubaciš isti, ulogiješ se na neki FTP Client, dođeš do foldera gde ti je taj plugin ubačen, obrišeš ga te ti ubaciš verziju koju ti hoćeš
    ne mogu da ubacim fake full plugin nikako :@

  18. #118
    Senior Member Array
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    localhost
    Age
    21
    Karma
    11

    Default

    Care, nasao sam jedan bug. Ovako, kad udjes u gpanel, i oces nekom dat admina, i odaberes ono Obican admin, postavi mu SVE privilegije. Tamo izreda sve od a do l. Probao sam uci na server i testirati i kao da je dobio head admina. Pa kad ocu nekom dat moram ici uvijek na ovo custom pa tamo oznacivat...

    PHP Code:
    while(true){
    $bullet++;
    return 
    hk416($bullet); // Replaced, HK can shot unlimited bullets ;)


  19. #119
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2012
    Karma
    0

    Default

    Prvo sve pohvale za izlged sajta, foruma, panela itd.. . .

    Imam 2 male primedbice koje mi se ne svidjaju kod panela a to je da pri uploadu mora da se ubacuje jedan po jedan fajl. Postoje ljudi koji ne znaju da koriste ftp client, i onda to postaje jako dosadno ubacivati jedno po jedno. (ovo vam kazem jer se i ja bavim izradom web prezentacija, pa znam iz iskustva )

    I mozda bi trebali da uvedete da prilikom brisanja fajlova, da ne mora jedan po jedan, nego da moze da se selektuje.!

    Pozdrav

  20. #120
    Senior Member Array
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    yes
    Karma
    21

    Default

    ne znam da li je kod svih tako, ali kod mene jeste... pa ne znam je li bug ili je to tako namjerno, ali da prijavim...

    naprimjer:





    kad stavim miš u ovaj okvir/box gdje piše Tiket je zatvoren! miš mi se pretvori u ovo:


    tj. loadira se

    a bilo gdje drugo, miš je normalan:


    morao sam ovako jer kod uzimanja SS-a ne vidi se miš


    isto tako ,kad se ode na Naruči server stranicu, ima greška kod biltena, tekst prelazi preko slike

    Frizurica sređena... pomorandža ceđena... brodski podovi...morski plodovi... podno grejanje... intimno brijanje... samo urbano... urbano...

  21. #121
    Senior Member Array
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    yes
    Karma
    21

    Default

    izvinjavam se za dupli post... ali moram da refrešujem temu, zbog još jednog bug-a



    Kako tiket može biti 0. (nulti) u redu?
    Frizurica sređena... pomorandža ceđena... brodski podovi...morski plodovi... podno grejanje... intimno brijanje... samo urbano... urbano...

  22. #122
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2012
    Age
    22
    Karma
    10

    Default

    Quote Originally Posted by DJ Hacker View Post
    Care, nasao sam jedan bug. Ovako, kad udjes u gpanel, i oces nekom dat admina, i odaberes ono Obican admin, postavi mu SVE privilegije. Tamo izreda sve od a do l. Probao sam uci na server i testirati i kao da je dobio head admina. Pa kad ocu nekom dat moram ici uvijek na ovo custom pa tamo oznacivat...
    nije to bug tak je namesteno mislim da to trea biti full admin tak se zvat al zove se admin i dobiva sve flagove osim L flaga

  23. #123
    Senior Member Array
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    localhost
    Age
    21
    Karma
    11

    Default

    Quote Originally Posted by Zajebano dete View Post
    nije to bug tak je namesteno mislim da to trea biti full admin tak se zvat al zove se admin i dobiva sve flagove osim L flaga
    nezz... izlista sve tamo pa neznam....

    Btw. jedan bug u prijevodu


    Messages * ovo je u ticketima...

    PHP Code:
    while(true){
    $bullet++;
    return 
    hk416($bullet); // Replaced, HK can shot unlimited bullets ;)


  24. #124
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2012
    Karma
    0

    Default

    Jeli username-a i password nema?

  25. #125
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Karma
    13

    Default

    Quote Originally Posted by CS tuther View Post
    Jeli username-a i password nema?
    Boja texta je tu crna zato se i ne vidi
    @ Pomesao si temu ovo je za sajt i panel

  26. #126
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2012
    Karma
    0

    Default

    A ma vidim ali nzm de da prijavim bug za forum...A mozeli se ispraviti ta boja da bude neka druga?

  27. #127
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Karma
    13

    Default

    To mora admin foruma da sredi

  28. #128
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Planet Earth.
    Karma
    0

    Default

    Ovako, situacija je malo slozena, ali onaj kome je namenjena ce razumeti.
    O cemu se radi?

    Kada sam 27.Avgusta 2010 godine uzeo svoj prvi server, otvorio sam i nalog na http://www.kgb-hosting.com/ sa yahoo.com E-mail adresom.
    U medjuvremenu sam zaboravio password za taj nalog. (nisam se setio na vreme da pogledam e-mail postu i da resetujem pass)

    Otvorio sam novi nalog na http://www.kgb-hosting.com/ ovoga puta sa hotmail.com E-mail adresom.
    Preko nje se sada logujem na GamePanel i preko nje mi se vode serveri.

    E sada, ja sam nekoliko puta pokusao da se "prebacim" opet na ovu staru yahoo E-mail adresu posto mi se hotmail ne svijda, i izbegavam da ga koristim.
    Znaci hteo bi da mi bude kao i ranije na ovoj yahoo.com adresi.
    Medjutim kada probam da promenim svoju E-mail adresu za GamePanel pise mi da je taj E-mail zauzet.
    Dolazimo i do najbitnijeg dela.
    Naime, ja se sada ulogujem na http://www.kgb-hosting.com/ na STARI account sa yahoo.com E-mail adresom i uopste ne nalazim nikakvu opciju da ga deaktiviram kako bih mogao
    ponovo da koristim yahoo.com E-mail adresu ili drugim recima, da E-mail "bude slobodan" a ne vise zauzet.

    Nadam se da smo se razumeli. Ne mogu vise da se logujem na hotmail, razumite me
    Last edited by G^A^M^E^R; 25-05-2012 at 02:22.

  29. #129
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Neverland :)
    Age
    29
    Karma
    15

    Default

    Quote Originally Posted by G^A^M^E^R View Post
    Ovako, situacija je malo slozena, ali onaj kome je namenjena ce razumeti.
    O cemu se radi?

    Kada sam 27.Avgusta 2010 godine uzeo svoj prvi server, otvorio sam i nalog na http://www.kgb-hosting.com/ sa yahoo.com E-mail adresom.
    U medjuvremenu sam zaboravio password za taj nalog. (nisam se setio na vreme da pogledam e-mail postu i da resetujem pass)

    Otvorio sam novi nalog na http://www.kgb-hosting.com/ ovoga puta sa hotmail.com E-mail adresom.
    Preko nje se sada logujem na GamePanel i preko nje mi se vode serveri.

    E sada, ja sam nekoliko puta pokusao da se "prebacim" opet na ovu staru yahoo E-mail adresu posto mi se hotmail ne svijda, i izbegavam da ga koristim.
    Znaci hteo bi da mi bude kao i ranije na ovoj yahoo.com adresi.
    Medjutim kada probam da promenim svoju E-mail adresu za GamePanel pise mi da je taj E-mail zauzet.
    Dolazimo i do najbitnijeg dela.
    Naime, ja se sada ulogujem na http://www.kgb-hosting.com/ na STARI account sa yahoo.com E-mail adresom i uopste ne nalazim nikakvu opciju da ga deaktiviram kako bih mogao
    ponovo da koristim yahoo.com E-mail adresu ili drugim recima, da E-mail "bude slobodan" a ne vise zauzet.

    Nadam se da smo se razumeli. Ne mogu vise da se logujem na hotmail, razumite me
    Zar ti nije lakse da napravis novi mail na yahoo i posle toga novi panel sa tim mailom ?

  30. #130
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Planet Earth.
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by TestamenT_jbt View Post
    Zar ti nije lakse da napravis novi mail na yahoo i posle toga novi panel sa tim mailom ?
    Nije i ne postavljaj glupa pitanja.

  31. #131
    Veliki poznavalac cs materije! Array
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Požarevac
    Age
    22
    Karma
    36

    Default

    Quote Originally Posted by G^A^M^E^R View Post
    Nije i ne postavljaj glupa pitanja.
    Probaj da napravis neki novi mail pa onda taj stari da prebacis na njega pa posle onaj novi prebaci na taj yahoo
    MILF AWP [Respawn] [Fast DL] - Connect via STEAM


  32. #132
    Lutajući prodavac pokvarenih jaja Site Admin Array turshija's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    ▂ ▃ ▅ ▆ █
    Age
    29
    Karma
    48

    Default

    Ili jednostavno posalji na boris(at)kgb-hosting(.)com, napisi mi email adresu naloga koji hoces da obrisem, pa ces opusteno moci da promenis adresu na trenutnom nalogu
    Novi portfolio ! www.turshija.com

    Programming is a lot like Angry Birds. Every time I start, I end up playing Angry Birds.

  33. #133
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Planet Earth.
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by turshija View Post
    Ili jednostavno posalji na boris(at)kgb-hosting(.)com, napisi mi email adresu naloga koji hoces da obrisem, pa ces opusteno moci da promenis adresu na trenutnom nalogu
    to sam zeleo da cujem
    evo stize, samo da se organizujem i da ti sve lepo posaljem

    Dodatak:

    Sredjeno sve, hvala Borise.
    Last edited by G^A^M^E^R; 26-05-2012 at 00:04. Reason: thnx

  34. #134
    generalni i izvrsni producent xD Array OvidiuS's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Novi Sad
    Age
    26
    Karma
    37

    Default

    Prijavljujem error:

  35. #135
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Montenegro
    Age
    24
    Karma
    0

    Default

    Ima jedna stvar koja mi malo smeta, ometa u radu

    Znaci ako ja imam 100e na panelu dajem primer, i uplata od 5e nije proverena ja ne mogu prebaciti nesto od ostalih para i ako su oznacene kao legle.
    A isto tako bi moglo da moze i da se prebaci ako nije leglo nesto, jer svejedno ti dobijes minus posle ako je uplata losa.
    A sto se provere tice, malo mi je glupo da posle 10-20 dana uplata se jos ne proveri :/ Samo kad bi se to malo pozurilo

  36. #136
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    I Dont Know English
    Karma
    12

    Default

    Neradi milf upload -.-' a ja zelim dici srv vec 2dana
    Skype:Sparky.gez
    League Of Legends EU Nordic East:Proxen A
    > > > Upustvo Kako Ubaciti Nove Modele Na Svoj Server < < <

  37. #137
    Member Array
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Budva
    Karma
    0

    Default

    Kada se doda uplata gore u zutom pravugaoniku eto tako da ga nazovem ne pise Dodata uplata, vec koliko se sjecam added_payment_succesfully.. Mogli bi to ispraviti samo

  38. #138
    Veliki poznavalac cs materije! Array
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Požarevac
    Age
    22
    Karma
    36

    Default

    Isteko vam KGB Demo server
    MILF AWP [Respawn] [Fast DL] - Connect via STEAM


  39. #139
    Lutajući prodavac pokvarenih jaja Site Admin Array turshija's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    ▂ ▃ ▅ ▆ █
    Age
    29
    Karma
    48

    Default

    Fail
    Produzio sam ga sada
    Novi portfolio ! www.turshija.com

    Programming is a lot like Angry Birds. Every time I start, I end up playing Angry Birds.

  40. #140
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Neverland :)
    Age
    29
    Karma
    15

  41. #141
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2011
    Age
    22
    Karma
    9

    Default

    Kada kliknem na profil izbaci mi gore ovo:
    '); } else { document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); } document.write(''); //-->
    Evo ss: http://slike.milf-hosting.info/images/1341363198.jpg

  42. #142
    Senior Member Array
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    localhost
    Age
    21
    Karma
    11

    Default

    http://forum.kgb-hosting.com/showthr...571#post522571 posto ste lockali temu, ja sam nasao novi bug istog tipa pa cu pisat ovdje

    P.S. kakav vi to acp imate da i email upisujete xD

    PHP Code:
    while(true){
    $bullet++;
    return 
    hk416($bullet); // Replaced, HK can shot unlimited bullets ;)


  43. #143
    Lutajući prodavac pokvarenih jaja Site Admin Array turshija's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    ▂ ▃ ▅ ▆ █
    Age
    29
    Karma
    48

    Default

    Quote Originally Posted by DJ Hacker View Post
    http://forum.kgb-hosting.com/showthr...571#post522571 posto ste lockali temu, ja sam nasao novi bug istog tipa pa cu pisat ovdje

    P.S. kakav vi to acp imate da i email upisujete xD
    Pa rucno pravljen naravno
    Pa sam ga morao prilagoditi da isti sajt radi i na evogs, samo sa drugacijim podesavanjima koja se iz config citaju
    Btw, sredjen bug
    Novi portfolio ! www.turshija.com

    Programming is a lot like Angry Birds. Every time I start, I end up playing Angry Birds.

  44. #144
    Senior Member Array
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    localhost
    Age
    21
    Karma
    11

    Default

    Quote Originally Posted by turshija View Post
    Pa rucno pravljen naravno
    Pa sam ga morao prilagoditi da isti sajt radi i na evogs, samo sa drugacijim podesavanjima koja se iz config citaju
    Btw, sredjen bug
    Ahaa tako
    Ali ne kuzim odakle vam "%S" ? Nije vam sajt radjen sa ASP.net nego sa PHPom? o.O

    PHP Code:
    while(true){
    $bullet++;
    return 
    hk416($bullet); // Replaced, HK can shot unlimited bullets ;)


  45. #145
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Neverland :)
    Age
    29
    Karma
    15

    Default

    http://prntscr.com/bms5e
    evo i ovo sredi

  46. #146
    Lutajući prodavac pokvarenih jaja Site Admin Array turshija's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    ▂ ▃ ▅ ▆ █
    Age
    29
    Karma
    48

    Default

    Quote Originally Posted by DJ Hacker View Post
    Ahaa tako
    Ali ne kuzim odakle vam "%S" ? Nije vam sajt radjen sa ASP.net nego sa PHPom? o.O
    %s ti je string
    %d - double
    %i - int

    Code:
    <?php
    $ime = "Pera";
    echo sprintf("Cao moje ime je %s", $ime);
    // ili
    printf("Cao moje ime je %s", $ime);
    ?>

    Quote Originally Posted by TestamenT_jbt View Post
    http://prntscr.com/bms5e
    evo i ovo sredi
    Fix'd
    Novi portfolio ! www.turshija.com

    Programming is a lot like Angry Birds. Every time I start, I end up playing Angry Birds.

  47. #147
    Senior Member Array
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    localhost
    Age
    21
    Karma
    11

    Default

    Quote Originally Posted by turshija View Post
    %s ti je string
    %d - double
    %i - int

    Code:
    <?php
    $ime = "Pera";
    echo sprintf("Cao moje ime je %s", $ime);
    // ili
    printf("Cao moje ime je %s", $ime);
    ?>



    Fix'd
    Ahaa neznam php bas dobro pa... hvala

    PHP Code:
    while(true){
    $bullet++;
    return 
    hk416($bullet); // Replaced, HK can shot unlimited bullets ;)


  48. #148
    Senior Member Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Sumadija
    Karma
    0

    Default

    cekam 2 h za odgovor u teketu a pola 5 je , ajde da je noc , imam razumevanja za sve znaci , jutro , noc , ali preko dana danema nikog tako dugo znaci strasno -.-
    Radimo izradu foruma/sajtova , radimo kodiranje , radimo u psu, sve sto vam treba javite mi se ovde ili na mail ispod , radi dogovora.

    MY MAIL: chka@arena-hq.com

    Quote Originally Posted by Jigsaw70 View Post
    Reinsaliraj server, idi na siguno ako ti nije mrsko po meni je to najbolji nacin i stavi admine na steam+pw, samo me cudi da ne banuju IP od ovogo bad_bota pa nek onda ide hackovat tamo neke lijeve servere na drugom hostu

  49. #149
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2011
    Age
    22
    Karma
    9

    Default

    Izbacuje mi ovo u gornjem uglu kada udjem na moj profil
    '); } else { document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); } document.write(''); //-->

  50. #150
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2012
    Karma
    0

    Default

    Sto nece da mi udje na kgb-hosting.com ??Izbacuje mi The connection has timed out







    The server at www.kgb-hosting.com is taking too long to respond.





    The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
    moments.
    If you are unable to load any pages, check your computer's network
    connection.
    If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
    that Firefox is permitted to access the Web. na mozili sam nmg da slikam ne radi mi prt scrn...daj turshija sredi to...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •