Cekaj, a kako objasnjavas ovo sto se mi mucimo da udjemo u top100, top200, top300 ili top400?
Tebe boli dupe, ma neka ti brisu server sa gt.rs i znam da ce tako biti i svima koji su se javili ce pakostiti i pokusavati razna cuda boli me dupe. Nece ovde niko da cuti, mozes ti imati 1000 razloga ali to nema opravdanje za botove, jasno pise da je vise od 2 bota na gt.rs zabranjeno i to je kraj price. Niko ne zeli da boostuje ko manijak, kupuje redirekte trosi po 100e da bi neko dosao i ladno ubacio botove na server.
Ma nemoj, e pa morgen neces, a ne bude li ti se obrisao server ja se zalim pa makar mi ugasili server.
Znaci nije posteno da ti vodis tu neku spoljnu politiku i nama solis pamet kako smo mi deca a ti si neki veliki pametnjakovic i sada ti imas botove i ti nama da objasnis zasto ti imas botove. Cekaj zasto onda KGB Alfa ne stavi botove, pa boze moj, njihov gt.rs mogu da rade sta hoce, ali to nije poenta.
Nego zna se sta je poenta u tvojoj prici, tebe ne zanima rank, tebe zanimaju pare, da mozes redirekt da prodas a mi da se lozimo na tvoj ravan grafik, e pa morgen.
Lep pozdrav