Page 61 of 61 FirstFirst ... 115152535455565758596061
Results 3,001 to 3,040 of 3040
  1. #3001
    Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    lk-net.com
    Karma
    26

    Default


    Treba verovatno da izgleda ovako:


    A to sto si ti BUKVALNO kopirao ono sto pise u tutorijalu(IME_KLASE), smeh. Kao sto sam rekao, nauci to kako valja pa onda radi. Ako ovako nastavis svaki put kada nesto pokusas promeniti ces doci vamo i traziti da ti neko ispravi. Dok se sam ne potrudis da naucis nesto ja ti vise necu pomagati.

    Quote Originally Posted by NEONN.
    Sve je bilo u redu dok nisam dodao kod za komandu /zameni.
    Nisi TI ubacio, nego si kopirao iz necijeg posta. Kao sto sam vec rekao, dokle god budes na slepo kopirao neki kod a da taj kod ni malo ne razumes, desavace ti se to.


    Izvini ako mislis da sam jako strog - ne, nego ti dajem do znanja da programiranje nije nesto sto se uci preko noci i da nije laka stvar.
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  2. #3002
    Member Array
    Join Date
    Jan 2014
    Karma
    4

    Default

    Pozdrav, sredio sam skroz mod i ubacio na server i izasao mi je sledeci error u logu:

    L 08/12/2016 - 16:12:43: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "cod.amxx")
    L 08/12/2016 - 16:12:43: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ShowSyncHudMsg")
    L 08/12/2016 - 16:12:43: [AMXX] [0] v44o2o6u.sma.p::PokaziInformacije (line 2406)
    L 08/12/2016 - 16:12:43: [nVault] Invalid vault id: 0

    Kad sam plugin compile nije imao ni jedan error.
    Last edited by NEONN.; 12-08-2016 at 22:56.

  3. #3003
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Pirot, Serbia
    Age
    18
    Karma
    7

    Default

    Pozdrav ekipo... Nisam bio prisutan dosta dugo na sajtu, da li se igra i dalje ovaj mod i ima li neki normalan server gde moze da se igra?
    Sanjam da setam ulicom sa svojim ocem,
    Stvari fale kad ih nemas, a ne kupuju se novcem.

  4. #3004
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    The Great Slavistania
    Age
    19
    Karma
    19

    Default

    Quote Originally Posted by KiD PeX View Post
    Pozdrav ekipo... Nisam bio prisutan dosta dugo na sajtu, da li se igra i dalje ovaj mod i ima li neki normalan server gde moze da se igra?
    Da
    Fatality Family Cod
    Last edited by milutinke2; 20-12-2016 at 01:13.

  5. #3005
    Senior Member Array
    Join Date
    Nov 2015
    Karma
    0

    Default

    Bolje da se ostavite ovih tutoriala koji nisu bas dobri i uzmete mod od milutinkea necete se pokajati,ako mi ne verujete udjite i pogledajte mod



  6. #3006
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2016
    Karma
    0

    Default

    Pretpostavljam da je ovo neko tražio ali nisam lud da čitam 60+ stranica, treba mi kill streak plugin, pokušavao sam da nadjem i bezuspešno, ako neko ima i može da mi posalje u PM download
    Hvala!

  7. #3007
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Belgrade
    Karma
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Akame View Post
    Pretpostavljam da je ovo neko tražio ali nisam lud da čitam 60+ stranica, treba mi kill streak plugin, pokušavao sam da nadjem i bezuspešno, ako neko ima i može da mi posalje u PM download
    Hvala!
    Link
    /

  8. #3008
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2016
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by luka317 View Post
    Nisam mislio na to, hvala u svakom slučaju, meni treba za Cod mod, nakon 3 Killa dobijes UAV, nakon 5 supply drop I tako dalje

  9. #3009
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Karma
    0

    Default Jel ima ko neki COD MOD imam srw ako neko oducli da mi stavi zauzvrat dobije vlasnik,hvala :)

    Jel ima ko neki COD MOD imam srw ako neko oducli da mi stavi zauzvrat dobije vlasnik,hvala
    Hosting:KGB

  10. #3010
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Karma
    0

    Default

    poz,zanima me kako moze da se prevede ceo mod sa srpskog na engleski, video sam za lang menu,ali nije dovoljno to
    i da li je kako moguce npr da ima 2 plugina,1 eng,1 srpski ,i da se bira kada se udje
    a ako ne onda kako bi moglo
    Last edited by Kn3z; 08-02-2017 at 21:47.

  11. #3011
    Member Array
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Gaj, Serbia
    Age
    17
    Karma
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Kn3z View Post
    poz,zanima me kako moze da se prevede ceo mod sa srpskog na engleski, video sam za lang menu,ali nije dovoljno to
    i da li je kako moguce npr da ima 2 plugina,1 eng,1 srpski ,i da se bira kada se udje
    a ako ne onda kako bi moglo
    Može da se uradi, nije potrebno dva plugina, u modu i txt fajlu se sve uradi

    Sent from my Tesla Smartphone 6 using Tapatalk
    Neko tamo skroz nebitan.

  12. #3012
    Member Array
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Gaj, Serbia
    Age
    17
    Karma
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Ilir Dreshaj View Post
    Jel ima ko neki COD MOD imam srw ako neko oducli da mi stavi zauzvrat dobije vlasnik,hvala
    Hosting:KGB
    Imaš na ovom forumu milion CoD mod-a

    Sent from my Tesla Smartphone 6 using Tapatalk
    Neko tamo skroz nebitan.

  13. #3013
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by OmG! Saxobeat ^_* View Post
    Može da se uradi, nije potrebno dva plugina, u modu i txt fajlu se sve uradi

    Sent from my Tesla Smartphone 6 using Tapatalk
    kako za klasu,predmet,opis?
    za vecinu hoce ali ovo ne

  14. #3014
    Member Array
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Gaj, Serbia
    Age
    17
    Karma
    2

    Default

    Gde ti naziv klase kucas npr OPIS_1 i onda ideš u public NazivKlase ili kako već, proveri u plugin init, I pronađi liniju, ovako nekako piše ne sećam se baš, ("Naziv Klase:%s", naziv_klase) stavi ovako ("Naziv Klase :%L", naziv_klase, id) tako i za ostalo

    Sent from my Tesla Smartphone 6 using Tapatalk
    Neko tamo skroz nebitan.

  15. #3015
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by OmG! Saxobeat ^_* View Post
    Gde ti naziv klase kucas npr OPIS_1 i onda ideš u public NazivKlase ili kako već, proveri u plugin init, I pronađi liniju, ovako nekako piše ne sećam se baš, ("Naziv Klase:%s", naziv_klase) stavi ovako ("Naziv Klase :%L", naziv_klase, id) tako i za ostalo

    Sent from my Tesla Smartphone 6 using Tapatalk
    sto se tice naziva klase (naziv_klase),evo svuda gde sam nasao
    pretpostavljam da treba ovo pod /w Klasa da se menja,sta tacno ?

  16. #3016
    Member Array
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Gaj, Serbia
    Age
    17
    Karma
    2

    Default

    u
    PHP Code:
    public IzaberiFrakciju_Handle(idmenu2item
    na ovoj liniji umesto tog
    PHP Code:
    format(klasa49"\w%s \yLevel: %i"naziv_klase[i], level_igraca[id]); 
    stavi ovo
    PHP Code:
    format(klasa49"\w%L \yLevel: %i"idnaziv_klase[i], level_igraca[id]); 
    e sada ides na liniju, to je negde pri vrhu
    PHP Code:
    new const naziv_klase[][] 
    i na primer sada imas klasu snajperista, i mesto tog naziva upises KLASA_1, i u .txt fajlu znas vec, ako ne napisi pa da pojasnim malo
    Neko tamo skroz nebitan.

  17. #3017
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Karma
    0

    Default

    nisam se bavio oko editovanja par dana, ovaj probao sam,hoce, nego u hud-u gde pise klasa stoji
    Klasa: KLASA_1
    i predmet: ITEM_1
    ali kad ukucam /klasa stoji normlano,kao i /opis pisu nazivi KLASA_1,KLASA_2,a kada se udju u opis pise normalan naziv..

  18. #3018
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Karma
    0

    Default

    Pozdrav Da li moze neko da mi pomogne tj stavit DM u cs 1.6 srw ali da mi bud COD + DM I da se spawna isto u bazi a ne svudje po mapi

  19. #3019
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    5
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  20. #3020
    Member Array
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Gaj, Serbia
    Age
    17
    Karma
    2

    Default

    Skini pitbull mod sa ovom foruma i iskopiraj sve što je pod HamSpawn Respawn ako ti zajebano da sam ispises

    Sent from my Tesla Smartphone 6 using Tapatalk
    Neko tamo skroz nebitan.

  21. #3021
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Karma
    0

    Default

    Jel ima neko koji zna da stavlja dm al da ima spwanzastitu i sve to bez bugova zauzvrat head admin

  22. #3022
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Ispod tebe !
    Karma
    0

    Default

    Pozdrav svima ljudi.. Evo ja se vratio nakon vise od 2 godine sigurno. Nisam skroz prestao sa skriptanjem radio sam pawno za samp,ali u Amx Mod X nisam usao ima sigurno dve godine..
    E sad sad usao onako malo i poceo sebi sredjivati jedan Cod Mod I imam vipa sto mi je pravio milutinke za PaintBall jos odavno pa sam ja to ubacio u cod mod samo sam neke stvari izbacio E sad
    posto sam u cod mod ubacio ono [Klasa - Level] i ubacio sam vipa u cod mod da mi bude spojeno i sad mi pise [VIP][Klasa - Level] pa me zanima kako mogu da prepravim da kad je vip pise samo [VIP] a kad nije vip onda [Klasa - Level]..
    Pokusavao sam razne provere kao tipa "ako je igrac VIP da mu postavi prefix na [VIP] a ako nije onda klasa - level", medjutim nije mi islo od ruke pokusavao sam sve moguci ali bez uspesno. Druga stvar imam "kao beskonacno metaka" na vipu medjutim
    milutinke to nije lepo odradio pa mi i dalje puni metke samo mi ostaju oni iz rezerve oni se ne trose inace i dalje ih puni kad se potrose "30" metaka. Pa me zanima kako da odradim da ne puni te metke vec samo da se resetuje sanzer bez punjenja.

    Cod od vipa chat prafix:
    PHP Code:
    public ChatPrefiks(IdPoruke,OdredistePoruke,Objekat)
    {
            new 
    id get_msg_arg_int(1);
     
            if(!
    is_user_connected(id) || vip[id] == false)        
                    return 
    PLUGIN_CONTINUE;
     
            new 
    Tmp[256],Tmp2[256]
            
    get_msg_arg_string(2,Tmpcharsmax(Tmp))
     
            new 
    Prefiks1[64];
            
    formatex(Prefiks1,charsmax(Prefiks1),"^x04[VIP]");
     
            if(!
    equal(Tmp,"#Cstrike_Chat_All")){
                    
    add(Tmp2,charsmax(Tmp2),Prefiks1);
                    
    add(Tmp2,charsmax(Tmp2)," ");
                    
    add(Tmp2,charsmax(Tmp2),Tmp);
            }
            else{
                    
    add(Tmp2,charsmax(Tmp2),Prefiks1);
                    
    add(Tmp2,charsmax(Tmp2),"^3 %s1^1: %s2");
            }
            
    set_msg_arg_string(2,Tmp2);
            return 
    PLUGIN_CONTINUE;

    Cod od moda za prefix [Klasa - Level]:
    PHP Code:
    public msgSayTextiMsgIdiMsgDestiMsgEnt ) {
        
        static 
    szMessage192 ], szNewMessage192 ];
        
        new 
    iSender get_msg_arg_int);
        if( 
    is_user_connectediSender ) ) {
            
            
    get_msg_arg_string2szMessagecharsmaxszMessage ) );
                
            if( 
    equalszMessage"#Cstrike_Chat_All" ) ) {
                
                
    formatexszMessagecharsmaxszMessage ), "^4[%s - %d] ^3%%s1 ^1: %%s2"naziv_klaseklasa_igracaiSender ] ], level_igracaiSender ] );
                
    set_msg_arg_string2szMessage );
            }
            else if( !
    equalszMessage"#Cstrike_Name_Change" ) && !equalszMessage"#Game_radio" ) ) {
                
                
    formatexszNewMessagecharsmaxszNewMessage ), "%s"szMessage );
                
    set_msg_arg_string2szNewMessage );
            }
        }

    e sad ako mi mozete pomoci kako da spojim to.. Hvala unapred
    Last edited by Pr0f3s0r; 13-03-2017 at 21:41.

  23. #3023
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    The Great Slavistania
    Age
    19
    Karma
    19

    Default

    Quote Originally Posted by Pr0f3s0r View Post
    Pozdrav svima ljudi.. Evo ja se vratio nakon vise od 2 godine sigurno. Nisam skroz prestao sa skriptanjem radio sam pawno za samp,ali u Amx Mod X nisam usao ima sigurno dve godine..
    E sad sad usao onako malo i poceo sebi sredjivati jedan Cod Mod I imam vipa sto mi je pravio milutinke za PaintBall jos odavno pa sam ja to ubacio u cod mod samo sam neke stvari izbacio E sad
    posto sam u cod mod ubacio ono [Klasa - Level] i ubacio sam vipa u cod mod da mi bude spojeno i sad mi pise [VIP][Klasa - Level] pa me zanima kako mogu da prepravim da kad je vip pise samo [VIP] a kad nije vip onda [Klasa - Level]..
    Pokusavao sam razne provere kao tipa "ako je igrac VIP da mu postavi prefix na [VIP] a ako nije onda klasa - level", medjutim nije mi islo od ruke pokusavao sam sve moguci ali bez uspesno. Druga stvar imam "kao beskonacno metaka" na vipu medjutim
    milutinke to nije lepo odradio pa mi i dalje puni metke samo mi ostaju oni iz rezerve oni se ne trose inace i dalje ih puni kad se potrose "30" metaka. Pa me zanima kako da odradim da ne puni te metke vec samo da se resetuje sanzer bez punjenja.

    Cod od vipa chat prafix:
    PHP Code:
    public ChatPrefiks(IdPoruke,OdredistePoruke,Objekat)
    {
            new 
    id get_msg_arg_int(1);
     
            if(!
    is_user_connected(id) || vip[id] == false)        
                    return 
    PLUGIN_CONTINUE;
     
            new 
    Tmp[256],Tmp2[256]
            
    get_msg_arg_string(2,Tmpcharsmax(Tmp))
     
            new 
    Prefiks1[64];
            
    formatex(Prefiks1,charsmax(Prefiks1),"^x04[VIP]");
     
            if(!
    equal(Tmp,"#Cstrike_Chat_All")){
                    
    add(Tmp2,charsmax(Tmp2),Prefiks1);
                    
    add(Tmp2,charsmax(Tmp2)," ");
                    
    add(Tmp2,charsmax(Tmp2),Tmp);
            }
            else{
                    
    add(Tmp2,charsmax(Tmp2),Prefiks1);
                    
    add(Tmp2,charsmax(Tmp2),"^3 %s1^1: %s2");
            }
            
    set_msg_arg_string(2,Tmp2);
            return 
    PLUGIN_CONTINUE;

    Cod od moda za prefix [Klasa - Level]:
    PHP Code:
    public msgSayTextiMsgIdiMsgDestiMsgEnt ) {
        
        static 
    szMessage192 ], szNewMessage192 ];
        
        new 
    iSender get_msg_arg_int);
        if( 
    is_user_connectediSender ) ) {
            
            
    get_msg_arg_string2szMessagecharsmaxszMessage ) );
                
            if( 
    equalszMessage"#Cstrike_Chat_All" ) ) {
                
                
    formatexszMessagecharsmaxszMessage ), "^4[%s - %d] ^3%%s1 ^1: %%s2"naziv_klaseklasa_igracaiSender ] ], level_igracaiSender ] );
                
    set_msg_arg_string2szMessage );
            }
            else if( !
    equalszMessage"#Cstrike_Name_Change" ) && !equalszMessage"#Game_radio" ) ) {
                
                
    formatexszNewMessagecharsmaxszNewMessage ), "%s"szMessage );
                
    set_msg_arg_string2szNewMessage );
            }
        }

    e sad ako mi mozete pomoci kako da spojim to.. Hvala unapred
    Ne secam se da sam radio vipa za paintball.
    Koristi moj Cod Vip V5, imas temu na forumu.

  24. #3024
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Ispod tebe !
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by milutinke2 View Post
    Ne secam se da sam radio vipa za paintball.
    Koristi moj Cod Vip V5, imas temu na forumu.
    Nebitno je skroz. Namestio sam sam ovo za prefix ali ne mogu nikako za beskonacno metaka. Daj pomogni ti si pravio plugin. xD
    PS. Sto ne odg na skype?

  25. #3025
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    5

    Default

    Samo potrazi malo
    Samo dodas proveru za flag i to ti je to.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  26. #3026
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Ispod tebe !
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    Samo potrazi malo
    Samo dodas proveru za flag i to ti je to.

    Hvala ti namestio sam. Nisam stavljao na flag vec sam spojio sa modom.
    Imam jos jedan problem, trazio po forumu ali nisam nasao. Ubacio sam u mod XP Procenat.
    I sad sam stavio pocetni lvl 100. I kad uzmem neku klasu pise XP: -4020% | 100% pa me zanima kako to mogu da popravim.
    Takodje sto sam napravio jednu klasu sve su dobile pocetni lvl 100 a samo ta sto sam je ja pravio ima i dalje lvl 1.
    Komanda cod_setlvl nece uopste da daje lvl samo se cuje zvuk ali lvl i dalje isti.

    PHP Code:
    public cod_setlvlidlevelcid ) {

        if( !
    cmd_accessidlevelcid) )
            return 
    PLUGIN_HANDLED;
        
        new 
    arg1[33], arg2];    
        
    read_argv1arg132 );
        
    read_argv2arg2);
        
        new 
    igrac cmd_targetidarg1 );
        new 
    kolicina str_to_numarg2 )-1;
        
        
    iskustvo_igracaigrac ] = iskustvo_levelukolicina ];
        
    level_igracaigrac ] = 0;
        
    ProveriNivoigrac );
        
        return 
    PLUGIN_HANDLED;


  27. #3027
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    5

    Default

    Okaci ceo sma, nemamo kristalnu kuglu da znamo kako sve funkcionise.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  28. #3028
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Ispod tebe !
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    Okaci ceo sma, nemamo kristalnu kuglu da znamo kako sve funkcionise.
    Evo ti .
    http://pastebin.com/UmPs0sAB

  29. #3029
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    The Great Slavistania
    Age
    19
    Karma
    19

    Default

    Quote Originally Posted by Pr0f3s0r View Post
    Nebitno je skroz. Namestio sam sam ovo za prefix ali ne mogu nikako za beskonacno metaka. Daj pomogni ti si pravio plugin. xD
    PS. Sto ne odg na skype?
    Ne koristim skype

  30. #3030
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Majdanpek
    Karma
    0

    Default

    Da li neko ima cod mw4 bez bugova dok se compile,posto sve koje sam nalazio imaju..treba ce mi i milutinketov vip,i ako moze da mi pojasni kak na srv da ga ubacim,jer ne znam sta je ono api..hvala

  31. #3031
    Member Array
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Gaj, Serbia
    Age
    17
    Karma
    2

    Default

    Quote Originally Posted by Zorzikic View Post
    Da li neko ima cod mw4 bez bugova dok se compile,posto sve koje sam nalazio imaju..treba ce mi i milutinketov vip,i ako moze da mi pojasni kak na srv da ga ubacim,jer ne znam sta je ono api..hvala
    API to su ti ustvari inkludovi, imas pitbull cod mw 4 na ovom forumu, skini dobar je mod i ubaci
    Neko tamo skroz nebitan.

  32. #3032
    Senior Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Ispod tebe !
    Karma
    0

    Default

    Pozdrav. Zanima me kako bih mogao napraviti predmet da vidi nevidljive. Pokusavao sam ali bezuspesno. Hvala unapred !

  33. #3033
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2014
    Location
    Mamica
    Karma
    0

    Default

    //zanemari
    Last edited by Ognjen7; 19-03-2017 at 19:37.
    BaseBuilder Mod + VIP System + New BonusBox System - [ |||||||||| - 100% ] - Zavrseno

    Javite mi se na PM za test IP

  34. #3034
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2016
    Karma
    0

    Default

    Neko je to vec sigurno trazio, treba mi /get 50 lvl, ako neko moze da mi posalje, hvala.
    btw trazio sam na google i po forumu pomocu advanced search ali nista...

  35. #3035
    Member Array
    Join Date
    May 2014
    Location
    Kovin
    Age
    22
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Akame View Post
    Neko je to vec sigurno trazio, treba mi /get 50 lvl, ako neko moze da mi posalje, hvala.
    btw trazio sam na google i po forumu pomocu advanced search ali nista...
    Pa ako platis mozda ce neko i da ti odradi, nemoj da gubis vreme trazeci, jer neces naci..

  36. #3036
    Junior Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Nis
    Karma
    0

    Default

    Zdravo da li nekoo moze da mi ubaci GB poenee u ovaj cod https://pastebin.com/vD1hjcb3 .Hvala

  37. #3037
    Junior Member Array
    Join Date
    May 2017
    Karma
    0

    Default

    Pozz..Novi sam na forumu...Jel mi mozda netko moze objasniti zasto mi pored klase pise ML_NOTFOUND: ML_KLASA_LETAC. Hvala na pomoci

  38. #3038
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    5

    Default

    Nisi ubacio .txt u data/lang.
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

  39. #3039
    Junior Member Array
    Join Date
    May 2017
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by SkazzY View Post
    Nisi ubacio .txt u data/lang.
    Jesam brate...samo na toj klasi mi to pise sve ostale rade

  40. #3040
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Forbidden Forest
    Karma
    5

    Default

    Onda dodaj sta treba da pise za tu klasu u .txt
    Pomoc oko plugina, TS3-a, discord-a mozete dobiti samo u vidu objasnjenja.
    P.S. Nemojte smarati/hejtovati obzirom da to niko ne voli a ja licno cu samo da vas kuliram.
    P.P.S. Nemojte pitati stvari na PM vec otvori temu.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •