[COD4] [Pomoc] :S nece da mi udje ni na jedan srw
Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Serbia
    Age
    26
    Karma
    0

    Unhappy [Pomoc] :S nece da mi udje ni na jedan srw

    Sad asm instaliro Cod 4 i udjem i poksuam na neki srw i pise mi stalno
    Key Code in use . Please Try Again

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sabac
    Karma
    0

    Default

    Moras da promenis Key Code
    Samo generisi kod preko razor-a nekoliko puta i to je to xD
    Quote Originally Posted by jovan99kg
    Da li mogu da dobijem link da skinem MW5?
    Menjam Dota 2 Iteme! Zainteresovani PM! :D

  3. #3
    Senior Member Array
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Serbia
    Age
    26
    Karma
    0

    Default

    :S nista te nisam razumeo sta tacno treba da radim sta je razor ????? moze na srpskom :S

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sabac
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by koja91 View Post
    :S nista te nisam razumeo sta tacno treba da radim sta je razor ????? moze na srpskom :S
    lol razor1911 je program koji koristis za Kay Code imas ga na skoro svakoj igri Skini RAZOZ
    Samo generisi cod sto vise puta i ubaci ga u igru
    Quote Originally Posted by jovan99kg
    Da li mogu da dobijem link da skinem MW5?
    Menjam Dota 2 Iteme! Zainteresovani PM! :D

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Serbia
    Age
    26
    Karma
    0

    Default

    axa taj program imam ga znam .. pisu sifre ja ih ukucam i idem ono verfy i nece da netreba mozda pre nego sto stisnem to da kliknem ono generate CD kay ??????
    Last edited by koja91; 06-08-2012 at 20:50.

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sabac
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by koja91 View Post
    axa taj program imam ga znam .. pisu sifre ja ih ukucam i idem ono verfy i nece da netreba mozda pre nego sto stisnem to da kliknem ono generate CD kay ??????
    Ides to generate key nekoliko puta i onda verifay ili sta vec u igri i onda ces moci da udjes ali samo na krekovane servere!!!
    Quote Originally Posted by jovan99kg
    Da li mogu da dobijem link da skinem MW5?
    Menjam Dota 2 Iteme! Zainteresovani PM! :D

  7. #7
    Senior Member Array
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Serbia
    Age
    26
    Karma
    0

    Default

    ovako ja imam tu ssifru znaci ja kucam sifru i sta dalje da idem to genearate cey kada klikcem na to menjaju mi se sifre .... ???

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sabac
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by koja91 View Post
    ovako ja imam tu ssifru znaci ja kucam sifru i sta dalje da idem to genearate cey kada klikcem na to menjaju mi se sifre .... ???
    O ma dejz! Moras tu sifru koju dobijes generisanjem da uneses u igru! :3
    Quote Originally Posted by jovan99kg
    Da li mogu da dobijem link da skinem MW5?
    Menjam Dota 2 Iteme! Zainteresovani PM! :D

  9. #9
    Senior Member Array
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Serbia
    Age
    26
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by BadBoy|SER| View Post
    O ma dejz! Moras tu sifru koju dobijes generisanjem da uneses u igru! :3
    Udjem u taj program stiskam ono gene... izbaci mi neku sifru odem u u cod idem u options otvorimmultiplayer options idem u key code ukucam lepo sifrui stisne verify i pise mi Key Code is not use ...... Neceeee ???????? Jel treba da mi taj program bude iskljucen dokkucam sifru ili sta ??? nece

  10. #10
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sabac
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by koja91 View Post
    Udjem u taj program stiskam ono gene... izbaci mi neku sifru odem u u cod idem u options otvorimmultiplayer options idem u key code ukucam lepo sifrui stisne verify i pise mi Key Code is not use ...... Neceeee ???????? Jel treba da mi taj program bude iskljucen dokkucam sifru ili sta ??? nece
    Mozes da igras na crekovanim serverima samo!
    Quote Originally Posted by jovan99kg
    Da li mogu da dobijem link da skinem MW5?
    Menjam Dota 2 Iteme! Zainteresovani PM! :D

  11. #11
    Senior Member Array
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Serbia
    Age
    26
    Karma
    0

    Default

    kako da znam koji je crekovan jel imas ip od tih srw-a ???

  12. #12
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sabac
    Karma
    0

    Default

    Lista
    Koristi x-fire ili tako nesto
    I preporucujem da skines 4d1 i igram mp od cod-a 6 xD
    Quote Originally Posted by jovan99kg
    Da li mogu da dobijem link da skinem MW5?
    Menjam Dota 2 Iteme! Zainteresovani PM! :D

  13. #13
    Junior Member Array
    Join Date
    Sep 2009
    Age
    24
    Karma
    0

    Default

    Brate... igraj preko Garene al morasi mati 1.7 Patch isto je kao na Retailu... ja igram .. Uzivaj

  14. #14
    Junior Member Array
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Srbija,Vojvodina,Novi Sad
    Karma
    0

    Default

    Imas jako super cracked servera...[Cracked]Anarchy je jako dobar,tu igram vec duze vreme.
    Ali evo ti lista [cracked] servera..
    http://fragme.info/content/call-duty...te-server-list
    Sirmium-cs.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •