[Plugin] mdb Ban system v4.8
Page 1 of 11 12345678910 ... LastLast
Results 1 to 50 of 539
 1. #1
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default mdb Ban system v4.8

  mdbBansv4.8
  by desikac


  Poslednja bugfix verzija: https://forum.kgb-hosting.com/showth...l=1#post787911

  Opis:
  Ovo je jedan jako slozen plugin za banovanje koji popravlja sve bugove kod default ban sistema i uvodi dosta novih opcija. Koristi posebnu metodu banovanja jedinstvenu za ovaj plugin koja uveliko povecava sigurnost servera bez velikog opterecenja.
  Pored toga ima neke dodatne opcije (kao sto su demorecorder, chat logger...) za vecu administraciju servera koje nisu obavezne.
  Plugin ima 4 profila koji odredjuju rezim rada: Normalni, Lite mod, Safe mod, Debug.
  Server sam odredjuje kako ce banovati igraca kada iskoristite ban komandu tako da se ne morate brinuti ni za kakva podesavanja.
  95% odgovora na Vasa pitanja se nalaze u prva 3 posta. Zato ih procitajte pre nego sto postavljate pitanja!

  Osnovne opcije:
  Smart ban na osnovu igracevog protokola, podesavanja plugina i unetih parametra daje najjaci moguce ban tom igracu. Pred ban mu u chatu ispise detalje bana kao sto su admin, razlog, trajanje, vreme bana, IP, ID, nik i posebnu poruku koju podesava vlasnik servera (na primer adresa foruma). U kick poruci (ono you have been banned...) mu ispise ime admina, razlog, trajanje i drugu custom poruku. Istovremeno mu i u konzoli ispise sve detalje.
  Sistem dinamickog banovanja je posebna opcija plugina. Kada je upaljen, svi non steam igraci na serveru ce dobiti broj koji se zove "mID" koji ih jedinstveno odredjuje. Taj broj se ne moze promeniti normalnim metodama skidanja bana. Ukoliko je ova opcija upaljena, smart ban ce non steam igracima davati i ban na mID.
  Pwn je dodatna opcija smart ban-a koja se moze aktivirati posebnom komandom ili dodavanjem cetvrtog parametra u ban komandi. Ukoliko se iskoristi, igrac nakon bana nece biti izbacen sa servera vec ce server poceti da mu neprekidno uzima veliki broj ss-ova sto ce izazvati veliki lag tom igracu i istovremeno mu puniti hard sa nepotrebnim screenshotovima.

  Napomene:
  - Mogu se koristiti komande amx_banip i amx_banid koje ce uvek davati ban iskljucivo na IP ili SteamID, nebitno od protokola igraca i podesavanja.
  - Steam igraci nemaju mID.
  - Ime admina se ispisuje samo ako je amx_show_activity na 2. U svim ostalim slucajevima ce da bude sakriveno.
  - Plugin ima poseban sistem racunanja vremena. Trajanje bana se smanjuje samo dok je server online. Padanje/gasenje servera ne ometa trajanje banova.
  - Verzije posle 4.5 koriste dosta slabiju metodu dinamickog banovanja jer je bilo moguce zloupotrebiti prethodnu metodu.
  - Cenzura je izbacena u verziji 4.7 zato sto KGBov tracker_ui ne dozvoljava menjanje fajlova klienta. Komanda za cenzuru daje obican ban.

  Pored banova, plugin zamenjuje neke osnovne opcije servera:
  Napredno unbanovanje Vam omogucava da unbanujete igraca unosenjem njegovog IPa, IDa, mIDa, nika ili samo jednim delom od toga. Igraca mozete unbanovati vrlo lako, samo znajuci njegov nik. Unbanovi su instant, igrac ce biti unbanovan u trenutku kada ukucate komandu. Pored toga moguce je direktno brisanje iz banliste. Jednostavno mozete otvoriti banlistu u panelu, obrisati red i taj igrac ce biti unbanovan u roku od 5 min, bez menjanja mape ili restarta servera.
  Napredni banmeni Vam omogucava da preko banmenija birate vrstu bana, samo kikujete igraca, a mozete mu i samo uzeti ss bez bana. Pored toga mozete uneti razlog ali i ne morate. Cvar za podesavanje banmenija Vam daje totalnu kontrolu nad strukturi ban menija. Mozete koristiti klasicnu verziju (starije verzije mdbBansa), verziju sa upisivanjem razloga (Adv. bans) ili naprednu verziju (mdbBans v4).
  SS bez bana - posebna komanda koja igracu uzima screenshot i ispise u chatu ime admina, vreme i datum. Ukoliko se igracu snimao demo, snimanje ce biti pauzirano i nastavljeno nakon uzimanja ss-a tako da igrac nikako ne moze dati lazan SS koji je slikao sa tog demoa.

  Opcije koje plugin dodaje:
  Detaljan log Vam daje totalnu kontrolu nad adminima i ovim pluginom. Kada admin iskoristi bilo koju komandu ovog plugina, to ce se logovati sa svim mogucim detaljima. Svakog meseca se pravi novi log dok se stari ne brisu.
  Ban lista zapisuje nikove i IDove banovanih igraca. Iz nje server cita banove. Preko nje lako mozete videti listu svih banovanih igraca, upisivati nove banove ili brisati postojece preko panela. Sve izmene koje napravite u banlisti pocinju da rade u sledecih 5 minuta nakon usnimavanja fajla.
  Web ban lista sadrzi sve unose kao i glavna ban lista samo sa mnogo vise detalja. Ona se koristi ukoliko hocete da napravite web stranicu sa banovima. Ova opcija je po defaultu ugasena.
  Offline ban omogucava banovanje igraca koji nije trenutno na serveru na odredjeno vreme ako znate njegov IP, STEAM ID ili mID.
  Izvrsavanje komanda na klientu (exec) omogucava izvrsavanje client-side komanda na igracu (jer exec kod KGB servera ne radi). Odredjene komande kao bind, connect i motd su zabranjene.

  Ovaj plugin ima poseban meni (mdbBans meni) koji sadrzi jednu manju "bazu znanja" tako da neiskusni admini mogu preko te opcije da vide kako treba da se koristi plugin, podesavanja, listu komanda, njihovo koriscenje i opis. Pored toga imate i opciju Vesti gde mozete videti novosti o pluginu, najave, pronadjeni bugovi i slicno. Iz menija mozete proveriti da li je izasla nova verzija plugina i da li je u toku neko beta testiranje. Sve to se nalazi na mdbBans serveru i ti podaci se preuzimaju samo kada Vi to hocete tako da ovo uopste ne opterecuje server. Ukoliko ste head admin, iz menija mozete promeniti rezim rada plugina. Postoje 3 profila:
  Normalni - Ovo je default mod. U ovom modu mozete koristiti sve dodatne opcije plugina.
  Lite mod - U ovom modu su onemogucene sve dodatne opcije. Korisno ukoliko koristite druge plugine sa snimanje demoa, logovanje chata itd.
  Safe mod - Ovaj profil sluzi samo ukoliko mislite da vam plugin pravi probleme na serveru (baguje/rusi server/povecava ping i slicno). U ovom modu ce raditi samo osnovne opcije.
  Debug mod - Pravi poseban fajl mdb_debug.txt u cstrike folderu gde su zapisane sve informacije o banovanim igracima koji probaju da se konektuju, kao i tacno mesto u ban listi gde je doslo do poklapanja. Korisno ukoliko se jave neki problemi sa banovanjem.

  Dodatne opcije:
  Dodatne opcije postoje samo u normalnom profilu. One nemaju veze sa banovanjem ali Vam daju vecu kontrolu nad serverom. Sve opcije mogu da se pale/gase i podesavaju cvarovima.
  Automatski snimac demoa snima igracima demo kada udju na server. Pored toga im ispisuje i welcome poruku koja se podesava cvarom. Demo se brise kada se promeni mapa i snima se novi sa istim imenom tako da se igracima ne puni hard.
  Info logger loguje nik, steam id i ip svakog igraca koji udje na server i pokazuje tacno vreme kada se konektovao. Kada se admin konektuje, ta linija je obelezena sa 3 zvezdice (***) na pocetku i kraju. Pravi se novi log svakog dana.
  Chat logger loguje ceo chat servera. Sve sto su igraci i admini pricali na say, team say (nebitno da li su bili mrtvi ili zivi), i pomocu admin komandi (amx_say/tsay/csay/chat...) se zapisuje u log sa vremenom kada su to napisali. Pravi se poseban log za svaki dan.

  Napomena:
  - Anticheat je izbacen u verziji 4.7.

  Fajlove/foldere koje koristi:
  U folderu mdbBans u configs folderu se nalaze svi fajlovi koje koristi plugin. Plugin nema nista van tog foldera.
  U folderu logs se nalaze log fajlovi koje pravi plugin. Svakog meseca se pravi novi log.
  U folderu infologs se nalaze log fajlovi koje pravi infologer. Pravi se novi log svakog dana.
  U folderu chatlogs se nalaze log fajlovi koje pravi chat logger tj chatovi servera. Pravi se novi log svakog dana.
  bans.cfg je glavna ban lista servera. Iz nje server cita banove a mozete je otvoriti u panelu i dodavati/obrisati banove.
  banlist.txt je dodatna ban lista koja sadrzi detaljan pregled svih banova. Koristi se za Web ban listu.
  podesavanja.cfg sadrzi sva podesavanja plugina sa kratkim opisom svakog cvara.
  config.rc sadrzi bitna podesavanja plugina koja se ne trebaju dirati. Ne smete brisati niti menjati taj fajl jer to moze skroz poremetiti rad plugina. Radi sigurnosti, ne moze da se otvori u panelu.

  Napomene:
  - Plugin cita cvarove samo iz fajla podesavanja.cfg. Ne mozete da upisujete cvarove u amxx.cfg ili server.cfg.
  - Sve fajlove plugin sam pravi.
  - Web ban lista ce se praviti samo ukoliko je ukljucite. Po defaultu je ugasena.
  - Glavni logovi imaju format imena [godina][mesec].txt a info i chat logovi [godina][mesec][dan].txt
  Last edited by klipica; 13-05-2020 at 18:11. Reason: update

 2. #2
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Komande:
  Vecina komandi ima i alternativnu komandu. Alternativne komande rade potpuno isto sto i glavne samo sto se drugacije zovu. Detaljan opis svake od opcija je u prvom postu.

  amx_ban <nik> <vreme> <razlog> - Smart ban. Uzima ss igracu i ispise mu detalje. Daje ban zavisno od protokola i podesavanja.
  ili amx_mban, amx_bann, amx_dynban, amx_tban, amx_censure
  amx_pwn <nik> <vreme> <razlog> - Pwn. Uzima veliki broj ssova igracu umesto da ga izbaci nakon bana.
  amx_unban <nik/STEAM ID/IP/mID> - Unbanuje igraca.
  ili amx_munban
  amx_kick <nik> <razlog> - Kikuje igraca sa servera.
  ili amx_mkick
  amx_banip <nik> <vreme> <razlog> - Ban iskljucivo na IP adresu.
  ili amx_mbanip
  amx_banid <nik> <vreme> <razlog> - Ban iskljucivo na STEAM ID.
  ili amx_mbanid
  amx_writeban <STEAM ID/IP/mID> <vreme> - Banuje igraca koji nije na serveru na odredjeno vreme.
  ili amx_addban
  amx_banmenu - Otvara ban meni.
  ili amx_mbanmenu
  amx_mexec <nik> <komanda> - Izvrsi komandu na klientu.
  ili amx_izvrsi
  amx_ss <nik> - Uzme SS igracu bez da ga banuje i ispise mu detalje u chat poruci koja se vidi na SSu.
  mdbbansmenu - Otvara meni plugina (help, podesavanja, update, resetovanje).
  mstatus - Izlista sve online igrace i ispise njihov mID i STEAM ID.
  say /mID - Prikaze igracu njegov mID (nije admin komanda).

  Napomene:

  - Razlog nije obavezan da se unese.
  - Ako ne unesete vreme ili upisete 0, ban ce da bude stalan.
  - Umesto nika mozete uneti deo nika, STEAM ID ili user id igraca.
  - Komande banid i banip banuju isto kao i smart ban i uzimaju SS.
  - Ukoliko u exec komandi za komandu stavite "ss", efekat je isti kao da ste koristili amx_ss komandu.
  - Unban komanda ce obrisati sve banove koji sadrze unos a ne samo prvi. Izlistace u konzoli sve obrisane banove.
  - Unbanovanje na nick nije preporucljivo jer je moguce obrisati vise banova greskom, narocito kada igrac koristi za nik neku cestu rec (npr. "kill" ili "frag" i slicno).
  - Ako se neki igrac "pwnuje" i hocete da ga izbacite sa servera, koristite kick komandu, nikako drugu vrstu bana.
  - Kada iskoristite neki ban, mora da prodje 2 sekunde da bi ga mogli opet iskoristiti.
  - Maximalno trajanje bana je 44000 minuta (mesec dana). Ukoliko stavite veci broj ili 0 za vreme, automatski ce biti promenjeno na 44000. Zahvaljujuci ovome, ban lista se nikada nece prepuniti. Da zaobidjete ovaj limit, upisite "-1" za vreme.

  Podesavanja:
  Cvarovi plugina se nalaze u fajlu podesavanja.cfg u mdbBans folderu. Citaju se samo odatle, ne mozete ih upisivati u amxx.cfg.
  amx_banmode 0/1 - da li hocete koristiti sistem dinamickog bana i generisanje mIDova? (0 - bez dinamickog banovanja, 1 - sa dinamickim banovanjem) [default: 1]
  amx_pwn_enable 0/1 - da li je upaljen amx_pwn. [default: 1]
  amx_bantext "text" - Text ovog cvara se pojavljuje na uzetom screenshotu. [default prazno]
  amx_kicktext "text" - Text iz ovog cvara se pojavljuje u kick poruci igracu posle banovanja. [default prazno]
  amx_mbantimes <vreme> <vreme> <vreme> ... - Ovaj cvar odredjuje vremena banova u banmeniju (ono na 8). Koristiti 0 za ban za stalno. (default: 300 0 5 10 30 60 120)
  amx_announce 0/1/2/3 - Ovaj cvar odredjuje koje se chat poruku ispisuju igracima. Vidi treci post za listu poruka po vrednostima. (kada stavite 2, jedan se podrazumeva, kada stavite 3, jedan i dva se podrazumevaju) [default: 3]
  amx_banmenu_mode 0/1/2/3 - Mod ban menija. (0 - klasican banmeni kao u default pluginu, 1 - klasican ban meni ali trazi da se unese razlog (kao u Adv. bans), 2 - napredan banmeni gde mozete birati i vrstu bana, 3 - napredan ban meni koji trazi da se unese razlog) [default: 3]
  amx_immunity 0/1 - Da li head admini mogu da banuju preko imuniteta? (0 - da, 1 - ne) [default: 0]
  amx_webban 0/1 - Da li zelis da koristis web ban listu (da prikazujes banove na forumu/sajtu)? Vidi treci post za vise informacija. (0 - da, 1 - ne) [default: 0]
  mdb_show_activity 0/1/2 - Ovaj cvar radi isto sto i amx_show_acitivity, ali deluje samo na mdbBans. On odredjuje da li ce se pojavljivati ime admina pri koriscenu nekih od komandi plugina. (2 - ime admina se prikazuje, 1 - ime admina je sakriveno, 0 - nema nikakvih obavestenja pri koriscenju komandi) [default: vrednost amx_show_activity cvara]
  amx_msgcolor_bans 0/1/2/3/4/5 - Odredjuje boju globalnih ban poruka (one poruke na koje deluje mdb_show_activity cvar). [default: 2]
  amx_msgcolor_system 0/1/2/3/4/5 - Odredjuje boju sistemskih poruka (greske i obavestenja, koje uglavnom vide samo admini). [default: 3] Boje su: 0 - default boja (uglavnom zuta) / 1 - zelena / 2 - crvena / 3 - plava / 4 - zavisno od tima (crvena/plava/bela) / 5 - bela

  Sledeca podesavanja nemaju efekta ukoliko koristite Lite profil:
  amx_infologger 0/1 - Da li da se loguje info svih igraca koji udju na server u folderu infologs? (1 - da, 0 - ne) [default: 1]
  amx_logchat 0/1 - Da li da se loguju svi chatovi u folderu chatlogs? (1 - da, 0 - ne) [default: 1]
  amx_autodemo 0/1 - Da li da se igracima automatski snima demo? (1 - da, 0 - ne) [default: 1]
  amx_demoname <ime> - Ime snimanog demoa. Mora da bude jedna rec. [default: mdbBans]
  amx_demotext "text" - Text se pojavljuje igracu 10 sekundi posle ulazka na server (welcome poruka) [default: "Dobrodosao na server! Automatski ti se snima demo."]

  Napomene:
  - Steam igraci i igraci sa novim CSom nikada nece dobijati dinamicke banove, nebitno da li je dinamicko banovanje upaljeno ili ne.
  - Podesavanja se citaju samo iz ovog fajla i nece imati efekta ukoliko ih upisete u server.cfg ili neki drugi fajl.
  - Maximalna duzina amx_bantext poruke je 95 karaktera.
  - Maximalna duzina kick poruke zavisi od toga koliko je prostora ostalo u kick poruci nakon bana. To je negde u proseku 50 karaktera.

  Instalacija:
  Fajl mdb_ban_system.amxx staviti u plugins folder.
  Liniju mdb_ban_system.amxx upisati u fajl plugins.ini i staviti da bude u prvom redu.

  Ako ste imali neku stariju verziju, nemojte brisati nista nego samo zamenite amxx fajl. Uradice Vam update, sva podesavanja ce biti sacuvana kao i svi obicni banovi.

  Download:
  Get plugin

  Napomena:
  - Plugin ce obrisati banned.cfg i listip.cfg fajlove. Banovi napravljeni sa default ban sistemom nece vise vaziti kada ubacite ovaj plugin.

  English version: Get plugin

  Screenshots:
  Info Logger
  Banmeni 2
  Bans.cfg
  Ban - ss
  Ban - kick poruka
  Ban - konzola
  Ulazak na server
  Log
  podesavanja.cfg
  mdbBansmenu
  Reset meni
  Chat Logger
  Boja sistemskih poruka
  Last edited by desikac; 18-02-2015 at 17:36. Reason: update

 3. #3
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Verzije/bugovi/podesavanja:

  Bugovi:
  - Nisu pronadjeni nikakvi bugovi. Ukoliko pronadjete neki bug, prijavite ga u ovoj temi.

  Credits:
  Wroy - Obezbedio servere za testiranje, beta tester.
  Voo-Doo - Beta tester.
  draganrakita - Napravio Web Banlist skriptu.
  LadiDadi - Pronasao kritican bug i pomagao u testiranju.
  Monster95 - Pronasao nekoliko bugova, beta tester.
  zaludan - Najvise doprineo razvoju plugina.

  Beta verzije/testiranje:
  - Trenutno nema nikakvih beta testiranja.

  Default podesavanja:
  - Sa ovog linka mozete skinuti 'fabricki' podesavanja.cfg fajl ukoliko hocete resetovati podesavanja ili vam se iz bilo kod razloga nije napravio podesavanja.cfg fajl.

  amx_announce cvar:
  Ovo su sve poruke koje igracima ispisuje plugin. Ukoliko stavite amx_announce na 0, nikakve poruke nece biti ispisivane igracima i oni nece znati da server koristi mdbBans.

  Code:
  amx_announce 1:
  - "Automatski ti se snima demo. Ime demoa: <amx_demoname>.dem" [chat]
  - "<amx_demotext>" [chat]
  - "mdbBans plugin verzija: v<verzija>" [konzola]
  - "mID prefix ovog servera: <mIDprefix>" [konzola]
  - "Tvoj mID je <mID>" [konzola]
  - "Tvoj mID je <mID>" [chat]
  - "Ti nemas mID jer koristis CS sa novim protokolom." [chat]
  - "Nemas mID. Dodeljen ti je novi." [chat]
  - "Tvoj mID nije u ispravnom formatu! Brisem ga." [chat]
  
  amx_announce 2:
  - "Obrisan ban: <unos>" [konzola, svima]
  - "[mdbBans] Proveravam da li ima banova koji su istekli..." [konzola, svima]
  - "[mdbBans] Upravo je isteklo <ovoliko> bana." [konzola, svima]
  
  amx_announce 3:
  - "Igrac <ime> je banovan. Izbacujem ga sa servera..." [konzola, svima]
  - "Igrac <ime> je banovan. Izbacujem ga sa servera..." [chat, samo adminima]
  Changelog:
  HTML Code:
  v4.8
  - Popravljen bug gde su komande amx_banip i amx_banid davale obican ban, a ne ban na IP ili ID.
  - Popravljen bug gde su se svi unosi u ban listama skracivali na 127 karaktera, zbog brisanja praznih redova u ban fajlovima. Dodata je i zastita da mapa ne moze da se promeni u trenutku kada se radi ciscenje ban liste.
  - Popravljen bug sa citanjem cvarova iz privremene memorije, sto je na nekim serverima izbacivalo 'memory access' gresku u error logu.
  - Ispravljena je poruka koja kaze da prilikom bana iz ban menija razlog mora da bude pod navodnicima (a ustvari ne treba da bude).
  - Dodat novi cvar mdb_show_activity, koji radi isto sto i amx_show_activity, ali deluje samo na mdbBans. Sada mozete da sakrijete ime admina pri banovanju, dok ce kod drugih plugina i dalje da se prikazuje, ili obrnuto.
  - Chat logger sada loguje i chat admina. Ovo ukljucuje komande amx_say, tsay/fsay/csay/psay, i amx_chat. Komande say @ i team say @ su se vec logovale.
  - Ubaceni cvarovi amx_msgcolor_bans i amx_msgcolor_system, preko kojih mozete da promenite default boju poruka koje ispisuje plugin. Prvi cvar menja boju globalnih poruka i onih na SSu banovanog igraca, dok drugi cvar menja boju sistemskih poruka (greske i informacije).
  - Debug mod je poboljsan i sada ispisuje vise informacija.
  - Na SSu banovanog igraca ce sada da pise vreme bana 'za stalno' umesto '0 minuta'.
  - Komanda amx_mexec vise nema zabranjene unose.
  - Optimizacija plugina. Sada malo manje opterecuje server.
  Da vidis changelog svih verzija, klikni ovde.

  Web banlista - info

  Sa Web Banlist skriptom mozete napraviti public ban listu na Vasem sajtu ili forumu koju svi mogu da vide.

  Ona izgleda ovako: http://www.ehrs.info/mdbbans/webbans.html

  Skripta radi tako sto uzima banlist.txt fajl sa Vaseg servera preko FTP-a i iz nje vadi informacije i stavlja ih u tabelu kao na primeru. Ako web host padne offline, sve ce i dalje da radi normalno jer to ne ometa rad samog plugina. Lista se azurira svaki put kada se otvori stranica.

  Download skripte: http://ehrs.info/mdbbans/webbans.rar

  Extraktujte fajl webbans.php i preimenujte ga (npr. u pub.php).
  Otvorite ga u notepadu i unesite sledece informacije:
  - IP servera BEZ porta
  - FTP username
  - FTP password
  Mozete promeniti i naslov strane.  FTP informacije servera mozete videti kada otvorite taj server u panelu:  Ako hocete da promenite naslov iznad tabele, editujte liniju:  Sacuvajte fajl i uplodujte ga na Vas webhost. Sada je potrebano da aktivirate webbans opciju na vasem serveru. (ukoliko vam je vec aktivna, onda ste gotovi i mozete odmah otvoriti link koji vodi do skripte)
  U fajlu podesavanja.cfg, podesite opciju amx_webban na 1. Fajl za web ban listu ce se napraviti nakon prvog bana posle paljenja ove opcije.
  Dajte neki ban (ili banujte sebe na 1 min) da bi se fajl napravio. Ukoliko pokrenete skriptu dok nemate banlist.txt fajl, ona ce davati gresku.

  Sada mozete otvoriti link koji vodi do web ban liste i prikazace se tabela kao na primeru. Ona ce verovatno da bude prazna ili da ima samo jedan ban ali ce se svi sledeci banovi prikazivati tu. Banovi dati pre paljenja ove opcije se nece prikazivati.

  Skripta pokazuje ban listu jednog servera. Naravno mozete je ubaciti vise puta i da imate odvojene ban liste za svaki server.
  Ukoliko znate HTML, mozete u potpunosti menjati izgled skripte (boju pozadine, font, oblik tabele itd.).

  Napomena:
  - Skripta treba da ima "write" permisiju za folder u kome se nalazi. Ukoliko vam se ne pojavljuju banovi a sve je ubaceno kako treba, promenite permisije foldera u kome se nalazi skripta na 777 iz cPanela.
  Last edited by desikac; 14-02-2015 at 15:09. Reason: update

 4. #4
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2012
  Karma
  0

  Default

  moze li link za download ovaj ne radi ?

 5. #5
  Senior Member Array
  Join Date
  Jan 2012
  Location
  Neverland :)
  Age
  31
  Karma
  17

  Default

  Quote Originally Posted by FgT-SwatZiga View Post
  moze li link za download ovaj ne radi ?
  Radi link

  Svaka cast,eto ti KARmA :P

 6. #6
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2012
  Karma
  0

  Default

  Quote Originally Posted by TestamenT_jbt View Post
  Radi link

  Svaka cast,eto ti KARmA :P
  kako meni ne radi [link]http://prntscr.com/1jpdmt[/link]

 7. #7
  Senior Member Array
  Join Date
  Aug 2012
  Location
  N44 37.451 E20 22.527
  Age
  47
  Karma
  15

  Default

  Da dodam da ni meni ne radi link za dl?

  EDIT: Izgleda da ovaj ehrs.info ne radi (sta god da je) posto ni ss-ove ne mogu da otvorim?
  Last edited by zaludan; 06-08-2013 at 15:19.

 8. #8
  Senior Member Array
  Join Date
  Aug 2012
  Location
  Forgotten Realms
  Age
  33
  Karma
  20

  Default

  Svi linkovi rade ok
  Last edited by acid; 06-08-2013 at 15:27.
  Ne smarajte me da vam editujem bilo koji plugin ili mod. Pitanja oko istih mozete da postavite u odgovarajucim temama: COD, ZP, sve ostalo

  Bilo kakva pomoc oko pawn da vam treba, necu napisati ceo kod, vec vas samo uputiti sta i kako da uradite. Jedini izuzetak za to su meni licno zanimljivi problemi ;)

  Malo zezanja u hammer-u :D de_dust2_2x2_ruins

  KGB Forum vise ne pratim redovno kao nekada, uglavnom me mrzi da odgovaram na postove i poruke, jbg...

 9. #9
  Super Moderator Array Timberwolf's Avatar
  Join Date
  Feb 2009
  Location
  Vranje
  Age
  31
  Karma
  15

  Default

  Skida 4.2 verziju na linku http://ehrs.info/files/mdb_ban_system.amxx

 10. #10
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Izgleda mi nesto zeza host.
  Evo link dok ne sredim: http://www.mediafire.com/?tm75busn1u03von
  Ja ne drzim nijedan server niti imam bilo kakve veze sa mdb hostingom.
  Vise ne pravim privatne plugine/modove. Nemojte mi traziti pomoc preko PMa.

  bind w kill - komanda koja resava vecinu problema sa CSom
  www.youtube.com/watch?v=6pMCSX_H_Zo
  mdb Ban System v4.8
  KGB Bots v2.3
  mdbCS v3

 11. #11
  Senior Member Array
  Join Date
  Aug 2012
  Location
  N44 37.451 E20 22.527
  Age
  47
  Karma
  15

  Default

  Desikac, hvala, taman pomislih da sam lud

 12. #12
  Senior Member Array
  Join Date
  Aug 2012
  Location
  N44 37.451 E20 22.527
  Age
  47
  Karma
  15

  Default

  Pitanje - da li plugin sam pravi foldere i fajlove, ili ih treba skinuti/napraviti?

 13. #13
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Quote Originally Posted by zaludan View Post
  Pitanje - da li plugin sam pravi foldere i fajlove, ili ih treba skinuti/napraviti?
  Sam. Dodao sam to pod napomene.

 14. #14
  Senior Member Array
  Join Date
  Aug 2012
  Location
  N44 37.451 E20 22.527
  Age
  47
  Karma
  15

  Default

  Izvini, ali moram da pitam - da li si to dodao nakon mog pitnja, ili mi je vreme za novu dioptriju?

 15. #15
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Quote Originally Posted by zaludan View Post
  Izvini, ali moram da pitam - da li si to dodao nakon mog pitnja, ili mi je vreme za novu dioptriju?
  Nakon tvog pitanja.
  Cestitamo, doprineli ste razvoju ovog plugina!

 16. #16
  Senior Member Array
  Join Date
  Aug 2012
  Location
  N44 37.451 E20 22.527
  Age
  47
  Karma
  15

  Default

  Hvala, sad mi je lakse ))

  Jos nesto, kad probam da udjem u podesavanja na serveru, dobijem ovo:


 17. #17
  Senior Member Array
  Join Date
  Apr 2012
  Location
  Koprivnica, CRO
  Age
  29
  Karma
  11

  Default

  jel mogu dobit link koji radi za ovu web ban listu
  ]
  Instaliravam modove za phpbb3 forume :D

 18. #18
  Senior Member Array
  Join Date
  Aug 2012
  Location
  Forgotten Realms
  Age
  33
  Karma
  20

  Default

  Quote Originally Posted by gal_17 View Post
  jel mogu dobit link koji radi za ovu web ban listu
  [zastareli link]
  Last edited by desikac; 09-08-2013 at 15:12.
  Ne smarajte me da vam editujem bilo koji plugin ili mod. Pitanja oko istih mozete da postavite u odgovarajucim temama: COD, ZP, sve ostalo

  Bilo kakva pomoc oko pawn da vam treba, necu napisati ceo kod, vec vas samo uputiti sta i kako da uradite. Jedini izuzetak za to su meni licno zanimljivi problemi ;)

  Malo zezanja u hammer-u :D de_dust2_2x2_ruins

  KGB Forum vise ne pratim redovno kao nekada, uglavnom me mrzi da odgovaram na postove i poruke, jbg...

 19. #19
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Quote Originally Posted by zaludan View Post
  Hvala, sad mi je lakse ))

  Jos nesto, kad probam da udjem u podesavanja na serveru, dobijem ovo:

  http://img42.imageshack.us/img42/4383/xj8m.png
  Zeza me web host. A plugin uzima motde sa tog hosta.

 20. #20
  Senior Member Array
  Join Date
  Jun 2009
  Location
  Grdelica
  Karma
  13

  Default

  ovaj novi mdb_bans 4.5 blokira kgbbots plugin
  CS no limit Public
  193.104.68.29:27045
  forum : www.cs-nolimit.info


 21. #21
  Member Array
  Join Date
  Jul 2013
  Karma
  8

  Default

  kako da ugasim ovaj default ban system ? znaci ocu da mi bude amx_mban, i amx_mbanmenu kad upisem amx_ban, amx_banmenu i sve ostali.. razumes?
  Last edited by OwNaGe!; 07-08-2013 at 01:47.
  IP: 193.192.58.90:27120

 22. #22
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Quote Originally Posted by Ubica View Post
  ovaj novi mdb_bans 4.5 blokira kgbbots plugin
  Kako? Jel ih detektuje kao da su banovani?
  Quote Originally Posted by OwNaGe! View Post
  kako da ugasim ovaj default ban system ? znaci ocu da mi bude amx_mban, i amx_mbanmenu kad upisem amx_ban, amx_banmenu i sve ostali.. razumes?
  Stavis plugin prvi u plugins.ini?
  Ja ne drzim nijedan server niti imam bilo kakve veze sa mdb hostingom.
  Vise ne pravim privatne plugine/modove. Nemojte mi traziti pomoc preko PMa.

  bind w kill - komanda koja resava vecinu problema sa CSom
  www.youtube.com/watch?v=6pMCSX_H_Zo
  mdb Ban System v4.8
  KGB Bots v2.3
  mdbCS v3

 23. #23
  Member Array
  Join Date
  Jul 2013
  Karma
  8

  Default  evo sta se desilo posle ubacivanje mdbans
  IP: 193.192.58.90:27120

 24. #24
  Member Array
  Join Date
  Jul 2013
  Karma
  8

  Default

  sta si mi obrisao post, ozblijan sam, naravno to nije pravi ping nego ping faker nego ne razumem jer mi je namesteno da varira 5 - 15 i nije imalo probleme do sad..
  IP: 193.192.58.90:27120

 25. #25
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Quote Originally Posted by OwNaGe! View Post
  sta si mi obrisao post, ozblijan sam, naravno to nije pravi ping nego ping faker nego ne razumem jer mi je namesteno da varira 5 - 15 i nije imalo probleme do sad..
  Mnogo je tesko da tako nesto moze da se desi.
  Kad izbacis mdbbans onda radi?
  Ja ne drzim nijedan server niti imam bilo kakve veze sa mdb hostingom.
  Vise ne pravim privatne plugine/modove. Nemojte mi traziti pomoc preko PMa.

  bind w kill - komanda koja resava vecinu problema sa CSom
  www.youtube.com/watch?v=6pMCSX_H_Zo
  mdb Ban System v4.8
  KGB Bots v2.3
  mdbCS v3

 26. #26
  Member Array
  Join Date
  Jul 2013
  Karma
  8

  Default

  Quote Originally Posted by desikac View Post
  Mnogo je tesko da tako nesto moze da se desi.
  Kad izbacis mdbbans onda radi?
  res sam server sredjeno je sad..

  ali imam drugi problem

  svaki put kad upisem neka mdbans komanda u konzola (amx_ban, amx_banmenu..) u chat izlazi mi ovo  znaci sve je ok uneo sam lepo komandu, i imam pristup ali svejedno ovo spamuje na chat..
  IP: 193.192.58.90:27120

 27. #27
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Quote Originally Posted by OwNaGe! View Post
  res sam server sredjeno je sad..

  ali imam drugi problem

  svaki put kad upisem neka mdbans komanda u konzola (amx_ban, amx_banmenu..) u chat izlazi mi ovo  znaci sve je ok uneo sam lepo komandu, i imam pristup ali svejedno ovo spamuje na chat..
  Da li imas potreban flag za tu komandu?
  Da li dobijas tu poruku nakon sto uspesno banujes igraca?
  Sta si tacno ukucao?

 28. #28
  Member Array
  Join Date
  Jul 2013
  Karma
  8

  Default

  Quote Originally Posted by desikac View Post
  Da li imas potreban flag za tu komandu?
  Da li dobijas tu poruku nakon sto uspesno banujes igraca?
  Sta si tacno ukucao?
  da imam sve flagove.
  ne, dobijem samo kad upisem "amx_ban" ili neka druga vrsta bana.
  u konzoli "amx_ban" samo.

  edit znaci kad ban uspesno banujem, ali kad upisem samo 'amx_ban' *enter* to mi kazi na chat ..
  Last edited by OwNaGe!; 07-08-2013 at 03:00.
  IP: 193.192.58.90:27120

 29. #29
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  24
  Karma
  13

  Default

  Sale ne valja ti ova web ban lista. Ko da je pravio noob uz pomoc bota

 30. #30
  Senior Member Array
  Join Date
  Mar 2012
  Karma
  18

  Default

  Demo online ban liste ne radi, kao i link za dl te skripte :P

  Inace od kako sam ubacio plguin botovi nece da rade

 31. #31
  Member Array
  Join Date
  Jul 2013
  Karma
  8

  Default

  Quote Originally Posted by Wtf. Kill me ! ^^ View Post
  Inace od kako sam ubacio plguin botovi nece da rade
  kod mene je ok
  IP: 193.192.58.90:27120

 32. #32
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  24
  Karma
  13

  Default

  Quote Originally Posted by Wtf. Kill me ! ^^ View Post
  Demo online ban liste ne radi, kao i link za dl te skripte :P

  Inace od kako sam ubacio plguin botovi nece da rade
  http://www.ehrs.info/mdbbans/webbans.html

  A nije okacio download inace u mom prethodnom postu noob = desikac, bot = momca96

  Edit: Ma sada nesto mucka sa pluginom nego nece da vam kaze
  Last edited by momca96; 07-08-2013 at 04:17.

 33. #33
  Senior Member Array
  Join Date
  Jun 2009
  Location
  Grdelica
  Karma
  13

  Default

  Quote Originally Posted by Ubica View Post
  ovaj novi mdb_bans 4.5 blokira kgbbots plugin
  Plugin radi al ne ubacuje bootove jos u zagrevanju iz izbaci i ne ulaze celu mapu nebitno koliko igraca ima , vratio sam star mdb bans i sve radi normalno sa kgbbots
  CS no limit Public
  193.104.68.29:27045
  forum : www.cs-nolimit.info


 34. #34
  Senior Member Array
  Join Date
  Apr 2012
  Location
  Koprivnica, CRO
  Age
  29
  Karma
  11

  Default

  radi sve, botovi su na serveru, i cijelu mapu su tam, nije do mdb bansa
  ]
  Instaliravam modove za phpbb3 forume :D

 35. #35
  Member Array
  Join Date
  Jul 2013
  Karma
  8

  Default

  L 08/07/2013 - 02:42:31: [AMXX] Run time error 10 (plugin "mdb_ban_system.amxx") (native "write_file") - debug not enabled!

  evo sta dobijem.. da uklucim debug ?
  IP: 193.192.58.90:27120

 36. #36
  Super Moderator Array klipica's Avatar
  Join Date
  Apr 2010
  Karma
  31

  Default

  Quote Originally Posted by OwNaGe! View Post
  L 08/07/2013 - 02:42:31: [AMXX] Run time error 10 (plugin "mdb_ban_system.amxx") (native "write_file") - debug not enabled!

  evo sta dobijem.. da uklucim debug ?
  Glupo pitanje... Naravno!
  Code:
  #YoMama {
    width: 200%;
    overflow: visible;
  }

 37. #37
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Quote Originally Posted by OwNaGe! View Post
  da imam sve flagove.
  ne, dobijem samo kad upisem "amx_ban" ili neka druga vrsta bana.
  u konzoli "amx_ban" samo.

  edit znaci kad ban uspesno banujem, ali kad upisem samo 'amx_ban' *enter* to mi kazi na chat ..
  Pa naravno da ce da ti ispise da si lose uneo komandu kada ne uneses parametre. :S

  Ta chat poruka je ubacena da kad banujes iz menija i nemas pristup da ispise u chatu jer ti tada nije otvorena konzola.
  Quote Originally Posted by OwNaGe! View Post
  L 08/07/2013 - 02:42:31: [AMXX] Run time error 10 (plugin "mdb_ban_system.amxx") (native "write_file") - debug not enabled!

  evo sta dobijem.. da uklucim debug ?
  Posle cega si to dobio? Uplai debug.


  Moracu da proverim ovo sa botovima.

 38. #38
  Senior Member Array
  Join Date
  Aug 2012
  Location
  N44 37.451 E20 22.527
  Age
  47
  Karma
  15

  Default

  Samo da prokomentarisem ovo za botove - i ja ih imam, i sve radi normalno. Uredno ih izbaci kad se napuni server, i vrati u toku iste mape kad vise igraca izadje.
  Za sad nemam ama bas nikakav problem sa ovim pluginom.
  Imam pitanje - da li je samo cenzura na l flagu? I, da li ce uticati ako ja stavim amx_pwn (ili kako god) na isti flag?

 39. #39
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Quote Originally Posted by zaludan View Post
  Samo da prokomentarisem ovo za botove - i ja ih imam, i sve radi normalno. Uredno ih izbaci kad se napuni server, i vrati u toku iste mape kad vise igraca izadje.
  Za sad nemam ama bas nikakav problem sa ovim pluginom.
  Imam pitanje - da li je samo cenzura na l flagu? I, da li ce uticati ako ja stavim amx_pwn (ili kako god) na isti flag?
  Samo cenzura je na L flagu a sve ostale su na D.
  Mozes normalno da menjas flagove.

  EDIT: Potvrdjujem bug sa botovima. Plugin proverava da li je SteamID od bota banovan a posto je on 'BOT', moze da se desi da ga ima u ban listu.

  Izbacicu hotfix u toku dana, cim sredim host.
  Last edited by desikac; 07-08-2013 at 13:06.
  Ja ne drzim nijedan server niti imam bilo kakve veze sa mdb hostingom.
  Vise ne pravim privatne plugine/modove. Nemojte mi traziti pomoc preko PMa.

  bind w kill - komanda koja resava vecinu problema sa CSom
  www.youtube.com/watch?v=6pMCSX_H_Zo
  mdb Ban System v4.8
  KGB Bots v2.3
  mdbCS v3

 40. #40
  Senior Member Array
  Join Date
  Jun 2010
  Location
  Тамо далеко
  Age
  25
  Karma
  0

  Default

  Ja sam imao prethodnu verziju, i nije mi updateovao cvarove u podesavanja.cfg ? Da izbrisem cvarove i napisem ove nove ili sta
  па као ми за њу живи сваки дан

 41. #41
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2011
  Location
  Zrenjanin
  Karma
  14

  Default

  http://www.dodaj.rs/f/z/VB/3xEMnB3d/mdb.png

  Da li moze ovo da se promeni da ne ispisuje svakih 30sec, vec da proveru radi na svakih recimo 1h, ili da radi svakih 30sec, ali da ne ispisuje na chatu?

  Edit: Primetio sam da cim sam aktivirao mdb ban, ping faker je prestao da radi, tj. radio je i svima je izbacivao ping 1337, a sa prethodnim ban sistemom je radio normalno. Sada sam vratio na stari bansistem, i radi sve normalno.
  Last edited by ***Pr0BoT***; 07-08-2013 at 19:03.

 42. #42
  Senior Member Array
  Join Date
  Apr 2013
  Karma
  0

  Default

  Quote Originally Posted by ***Pr0BoT*** View Post
  http://www.dodaj.rs/f/z/VB/3xEMnB3d/mdb.png

  Da li moze ovo da se promeni da ne ispisuje svakih 30sec, vec da proveru radi na svakih recimo 1h, ili da radi svakih 30sec, ali da ne ispisuje na chatu?

  Edit: Primetio sam da cim sam aktivirao mdb ban, ping faker je prestao da radi, tj. radio je i svima je izbacivao ping 1337, a sa prethodnim ban sistemom je radio normalno. Sada sam vratio na stari bansistem, i radi sve normalno.
  ovaj mmdb nigdje veze

 43. #43
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Quote Originally Posted by ***Pr0BoT*** View Post
  http://www.dodaj.rs/f/z/VB/3xEMnB3d/mdb.png

  Da li moze ovo da se promeni da ne ispisuje svakih 30sec, vec da proveru radi na svakih recimo 1h, ili da radi svakih 30sec, ali da ne ispisuje na chatu?

  Edit: Primetio sam da cim sam aktivirao mdb ban, ping faker je prestao da radi, tj. radio je i svima je izbacivao ping 1337, a sa prethodnim ban sistemom je radio normalno. Sada sam vratio na stari bansistem, i radi sve normalno.
  To sto upisuje poruku u chat je bug. Treba da je upisuje u konzolu a ne u chat. Inace mozes da je ugasis ako stavis amx_announce na 1 ili 0.
  Vecaras izbacujem fix za to i jos par bugova.

  Ovo za ping faker stvarno ne znam zasto se desava. Moracu da ga testiram. Neko je napisao da je posle restarta servera nestao taj bug.

  Quote Originally Posted by DRAGANA.ba View Post
  ovaj mmdb nigdje veze
  Posle svake vece verzije bude ovako. Nista cudno.
  Last edited by desikac; 07-08-2013 at 19:25.

 44. #44
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Izbacen hotfix:

  Code:
  v4.5b
  - Popravljen bug gde je kod nekih plugin izbacivao botove sa servera.
  - Popravljen kritican bug gde bi se u web banlistu upisivale linije iz glavne ban liste i time bi ona skroz izbagovala.
  - Popravljen bug gde se poruka 'Proveravam da li ima banova koji su istekli...' ispisivala u chatu a ne u konzoli.
  - Trebalo bi da je popravljen bug sa ping fakerom.
  Skinite ponovo plugin.

 45. #45
  Senior Member Array
  Join Date
  Jun 2010
  Location
  Тамо далеко
  Age
  25
  Karma
  0

  Default

  Ping faker je ok sad, barem kod mene..
  па као ми за њу живи сваки дан

 46. #46
  Banovani spamer Array
  Join Date
  Feb 2011
  Location
  Montenegro
  Age
  26
  Karma
  0

  Default

  Ja kad ocu da dam cenzuru nekome uvijek pise ne moze da se cenzurise steam igrac, a obicni cs svakom..

 47. #47
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Quote Originally Posted by LeadeR View Post
  Ja kad ocu da dam cenzuru nekome uvijek pise ne moze da se cenzurise steam igrac, a obicni cs svakom..
  Ukucaj mstatus u konzolu. Da li za te igrace za koje ti cenzura kaze da su steam pise steam igrac?
  Ako da, napisi njihove SteamIDove.

 48. #48
  Senior Member Array
  Join Date
  Jun 2010
  Location
  Тамо далеко
  Age
  25
  Karma
  0

  Default

  Meni se isto desava da nema mida nego pise steam igrac a nije steam igrac, vec ima kgb ov cs, do cega je to?
  па као ми за њу живи сваки дан

 49. #49
  Senior Member Array
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  Niš
  Age
  25
  Karma
  32

  Default

  Quote Originally Posted by ShImI View Post
  Meni se isto desava da nema mida nego pise steam igrac a nije steam igrac, vec ima kgb ov cs, do cega je to?
  Kopiraj ono sto ti izbaci mstatus.

 50. #50
  Senior Member Array
  Join Date
  Jun 2010
  Location
  Тамо далеко
  Age
  25
  Karma
  0

  Default

  Lista igraca na serveru, njihovi STEAM ID i mID
  1. aaa ---- STEAM_0:0:1259009 ---- [Steam igrac]
  Evo ga, a imam kgb cs..
  па као ми за њу живи сваки дан

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •