Pomoc hitno je!
Results 1 to 14 of 14

Thread: Pomoc hitno je!

  1. #1
    Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Srbija
    Karma
    0

    Default Pomoc hitno je!

    Kad sam dobio GP dobio sam default mod,e sad ja da ubacim drugi mod dali moram da obrisem ovaj sto trenutno imam da mi FTP podaci tu bude sve prazno,ili kako mi je taj mod,da ubacujem drugi da ne brisem? Sta da radim? mod ubacujem preko filezillu...

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Zrenjanin
    Karma
    77

    Default

    ne treba nista da brises, samo ubacis taj svoj mod, i shodno tome promenis naziv moda u server.cfg, restart server i to je to
    I <3 Turshija
    Quote Originally Posted by relja.kgb View Post
    ako pera psuje ziku, opomeni peru i zakljucaj odmah temu!

  3. #3
    Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Srbija
    Karma
    0

    Default

    Ok,imam jedan OGROMAN problem,ja ubacim mod sve tako preko zillu i ok sve,ali kad se mod skine udjem na kgb da startujem server i pise mi da server nece da se pokrene? sta da radim HITNO mi je cekaju igraci...vec 3 dana nemam mod! Dali treba neki posebni uslovi da se ispune na KGB da bi se ubacio mod? sta da radim? [AKO ZNATE STO DETALJNIJE OPISITE-CEO PROCES]
    Andrija_Boss

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2013
    Location
    Sombor
    Karma
    9

    Default

    Ne znam kako ce mo mi samo napamet da ti kazemo sta si pogresio ..

    Dali si u cfg-u stavio ime moda,filterskripte ??

    Posalji server.log

  5. #5
    Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Srbija
    Karma
    0

    Default

    Kazu mi da mi treba AMX Mod X studio,skinuo sam a sad kako se time upravlja? Kako ja tu da izvucem AMX folder sto mi treba za server? pomocccccccccccccccc
    Last edited by Andrija_Boss; 18-10-2013 at 07:55.
    Andrija_Boss

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2013
    Location
    Sombor
    Karma
    9

    Default

    Svasta ...

    Kakav studio boze te sacuvaj o.O ?

    Nadji u gamemodes amx fajl ubaci ga i podesi cfg naziv, samo odradi sve to i za filterscripts,plugins -samo naziv stavis kako je u tom cfg modu, i resena stvar..

  7. #7
    Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Srbija
    Karma
    0

    Default

    Ok ok,nema veze sve ono sto sam pisao ne treba mi sada,ubacicu mod Old City,ako znate i editacu ga od 0.ali skripter mi kaze da moram isto u cfg da menjam nesto? sta sve treba da menjam? (znam da treba port,ime servera) treba nesto filescripts? i sta jos? i objasnite mi kako to da uradim...slabo kapiram
    Andrija_Boss

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Zrenjanin
    Karma
    77

    Default

    smanji signature za pocetak..
    I <3 Turshija
    Quote Originally Posted by relja.kgb View Post
    ako pera psuje ziku, opomeni peru i zakljucaj odmah temu!

  9. #9
    Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Srbija
    Karma
    0

    Default

    ok,sada mi odg sta da radim?
    Andrija_Boss

  10. #10
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2013
    Location
    Sombor
    Karma
    9

    Default

    Ubacuje se > gamemodes, plugins, filterscripts, scriptfiles..

    Kada se to odradi udjes u server.cfg fajl pogledas naziv za filterscripts i gamemodes, i to isto napises u server.cfg na gamepanelu..

    Editanje moda radis u pwn fajlu od gamemodes i kad ga compile ti dobijas amx verziju i tako ubacujes samo istu na gpanel i radis updejtove u zavisnosti od tvog nivoa skriptanja, ali cim se mucis oko osnovnog tesko da ces nauciti bilo sta, ali trudi se pozdrav.

  11. #11
    Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Srbija
    Karma
    0

    Default

    Ok,tnx naso sam nekog sto ce da mi to radi tako da nema problema.Imam mod i hvala na pomoci samo me zanima kako ime moda da promenim? npr skinem neki mod i kako da promenim?(ne naziv servera nego naziv moda)
    Andrija_Boss

  12. #12
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2013
    Location
    Sombor
    Karma
    9

    Default

    Udji u pwn fajl od moda i u trazilicu upisi
    SetGameModeText
    Last edited by Zoxa; 25-10-2013 at 14:56.

  13. #13
    Junior Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Srbija
    Karma
    0

    Default

    Ubacio sam mod,ali nemogu ime servera da promenim? Sta da radim? Probao sam u cfg,hostname,i restartujem server ali opet nece ime servera da se promeni... POMOC HITNO!!!
    Andrija_Boss

  14. #14
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2013
    Location
    Sombor
    Karma
    9

    Default

    Kada ubacis gamemode i proveris da li je sve ok onda odes na gpanel u cfg i hostname promenis i posle toga restartujes i trebalo bi da ti se promeni.. Ali gamemode mora da bude ubacen na server.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •