Counter-Strike: Global Offensive - WaRzOnE [Non-Steam] - Page 4
Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 151 to 196 of 196
  1. #151
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Bosnia
    Age
    23
    Karma
    9

    Default

    Quote Originally Posted by MAMAC View Post
    nece ali ce ti biti no steam tj neces nista s tim dobiti
    Ja sam bio skinuo nonsteam csgo.
    Dobio steam csgo, prebacio csgo nonsteam u steamapps napravio i uradio update:
    odjednom je psalo da imam 60% i skidalo je 40%.
    Igrao nekoliko dana i vac ban.
    Mozda je to razlog upravo o tome sad kontam svo vrijeme, jer ne vidim ni jedan drug razlog xd.

  2. #152
    Moderator Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bosnia
    Age
    30
    Karma
    8

    Default

    nema sanse da dobijes ban za to, zato sto no steam ne ide uopste preko steama niti ima ikakve veze sa steamom, ako si isao preko loadera nisi mogao dobiti ban cak ti je i steam id drugaciji.

    Best free Counter Strike - Global Offensive [No-Steam]
    Click -----> Webpage [Download]
    Click -----> Forum
    Click -----> HLstatsX stats
    Click -----> Sourcebans
    Click -----> Youtube Channel (Please subscribe)

  3. #153
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Bosnia
    Age
    23
    Karma
    9

    Default

    Quote Originally Posted by MAMAC View Post
    nema sanse da dobijes ban za to, zato sto no steam ne ide uopste preko steama niti ima ikakve veze sa steamom, ako si isao preko loadera nisi mogao dobiti ban cak ti je i steam id drugaciji.
    nisi me mozda u potpunosti razumio.
    Ne mislim na steam.dll i loader, vec na ostale fajlove: tipa modela itd mozda nisu isti ili editovani sta vec a steam i zbgog toga daje vac.

  4. #154
    Moderator Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bosnia
    Age
    30
    Karma
    8

    Default

    fajlovi su 100% isti tako da to nebi mogao biti problem

    Best free Counter Strike - Global Offensive [No-Steam]
    Click -----> Webpage [Download]
    Click -----> Forum
    Click -----> HLstatsX stats
    Click -----> Sourcebans
    Click -----> Youtube Channel (Please subscribe)

  5. #155
    Junior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Karma
    0

    Default

    Sve je ovo super, samo sto su serveri prepuni citera. Licno igram redovno na *OaO* Dust2 Only serveru i uvek se nadje bar jedna citercina koja demolira igru svima ostalima. Admina jos nisam video na serveru, a voteban cini se ne radi jer 8/13 glasova nije dovoljno da se izbaci citer.
    Last edited by Ph4ra0h; 27-10-2015 at 02:27.

  6. #156
    Moderator Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bosnia
    Age
    30
    Karma
    8

    Default

    Novi update na no steamu.

    Izmedju ostalog sto sve imamo na no steamu dodali smo i rankove, koji se mogu birati...




    Best free Counter Strike - Global Offensive [No-Steam]
    Click -----> Webpage [Download]
    Click -----> Forum
    Click -----> HLstatsX stats
    Click -----> Sourcebans
    Click -----> Youtube Channel (Please subscribe)

  7. #157
    Moderator Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bosnia
    Age
    30
    Karma
    8

    Default

    Update u launcheru... sada mozete rankove da stimate u samom launcheru



    Best free Counter Strike - Global Offensive [No-Steam]
    Click -----> Webpage [Download]
    Click -----> Forum
    Click -----> HLstatsX stats
    Click -----> Sourcebans
    Click -----> Youtube Channel (Please subscribe)

  8. #158
    Moderator Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bosnia
    Age
    30
    Karma
    8

    Default




    Novi tutorial za no steam

    Best free Counter Strike - Global Offensive [No-Steam]
    Click -----> Webpage [Download]
    Click -----> Forum
    Click -----> HLstatsX stats
    Click -----> Sourcebans
    Click -----> Youtube Channel (Please subscribe)

  9. #159
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2016
    Karma
    0

    Default

    Pozdrav, cesto dobija ovaj error kada zelim da pristupim nekom serveru sa gametracker.rs, biram samo Srbiju, i mogu da udjem samo u ova dva servera: ★OaO★ dva njihova i
    [SRB] Fatality Family server.

    Njih imam i kad skreniram preko CSGO-a. Ali npr ima i |SRB| R e l a X CS:GO, [SRB] | Zgubid@ni | |CS:GO| by KGB, [SRB] REBELLION CS:GO by KGB i tako dalje, tu dobijam sledece obavestenje u konzoli:
    Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
    Sta mogu i da li mogu da uradim nesto po tom pitanju, voleo bih da imam makar 4-5 servera jer su cesto ovi koje sam naveo prve puni pa ne mogu da igram...
    Hvala unapred na odgovoru!

  10. #160
    Moderator Array Megastorm's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tokyo, Japan
    Age
    22
    Karma
    33

    Default

    To sto ti ispisuje ce ti ispisivati na svakom serveru, tako je i kod mene (nebitno da li je steam ili nonsteam verzija), to je vise neka poruka koju je Valve ubacio, ne neki vid errora.

  11. #161
    Senior Member Array
    Join Date
    May 2013
    Age
    22
    Karma
    0

    Default

    Mogu se otvarati kejsovi?

  12. #162
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Bosnia
    Age
    23
    Karma
    9

    Default

    Quote Originally Posted by ThuNdeR95 View Post
    Mogu se otvarati kejsovi?
    Koja poenta ako imas sve skinove otkljucane ?

  13. #163
    Moderator Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bosnia
    Age
    30
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by stefan8661 View Post
    Pozdrav, cesto dobija ovaj error kada zelim da pristupim nekom serveru sa gametracker.rs, biram samo Srbiju, i mogu da udjem samo u ova dva servera: ★OaO★ dva njihova i
    [SRB] Fatality Family server.

    Njih imam i kad skreniram preko CSGO-a. Ali npr ima i |SRB| R e l a X CS:GO, [SRB] | Zgubid@ni | |CS:GO| by KGB, [SRB] REBELLION CS:GO by KGB i tako dalje, tu dobijam sledece obavestenje u konzoli:
    Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
    Sta mogu i da li mogu da uradim nesto po tom pitanju, voleo bih da imam makar 4-5 servera jer su cesto ovi koje sam naveo prve puni pa ne mogu da igram...
    Hvala unapred na odgovoru!

    odgovorio sam mu na pm tj tebi, ne mozes na steam only servere samo na no steam + steam servere.

    Best free Counter Strike - Global Offensive [No-Steam]
    Click -----> Webpage [Download]
    Click -----> Forum
    Click -----> HLstatsX stats
    Click -----> Sourcebans
    Click -----> Youtube Channel (Please subscribe)

  14. #164
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2016
    Karma
    0

    Default

    Pozdrav. Pišem ovde jer vam forum ne radi. Dobio sam ban na vašem serveru za ništa. Igram CS:GO već 2 godine i DMG rank sam. Volim da igram na vašem serveru jer mi pomaže da se zagrejem pred igru. Verovatno moja preveilka veština vam izgleda kao čit. Hteo bih i dalje da igram na vašem serveru, unbanujte me molim vas.
    Ovo je moj profil. http://steamcommunity.com/profiles/76561198240382860/ Kao što vidite nemam nikakav VAC ban.
    Ukoliko je snimljem demo ili neki dokaz protiv mene, ja imam twitch i youtube account i mogu u realnom vremenu da strimujem svoj ekran kako bi vam dokazao da nemam čit.

  15. #165
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2016
    Karma
    0

    Default

    test123

  16. #166
    Moderator Array Megastorm's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tokyo, Japan
    Age
    22
    Karma
    33

    Default

    Quote Originally Posted by Nightcore(Marko) View Post
    Pozdrav. Pišem ovde jer vam forum ne radi. Dobio sam ban na vašem serveru za ništa. Igram CS:GO već 2 godine i DMG rank sam. Volim da igram na vašem serveru jer mi pomaže da se zagrejem pred igru. Verovatno moja preveilka veština vam izgleda kao čit. Hteo bih i dalje da igram na vašem serveru, unbanujte me molim vas.
    Ovo je moj profil. http://steamcommunity.com/profiles/76561198240382860/ Kao što vidite nemam nikakav VAC ban.
    Ukoliko je snimljem demo ili neki dokaz protiv mene, ja imam twitch i youtube account i mogu u realnom vremenu da strimujem svoj ekran kako bi vam dokazao da nemam čit.
    Haha "Sakamoto" javi se na http://www.kgb-hq.com/forum/
    ako si banovan na nekom od servera iz KGB zajednice

  17. #167
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2016
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Megastorm View Post
    Haha "Sakamoto" javi se na http://www.kgb-hq.com/forum/
    ako si banovan na nekom od servera iz KGB zajednice
    Dobio sam ban na ovom 193.104.68.31:28077 i svim ostalim povezanim serverima.
    Nadam se da ovo može da se razreši.
    Njihov forum ne radi pa sam napisao ovde.
    Čekam da MAMAC primeti.
    Nije ništa urgentno.

  18. #168
    Moderator Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bosnia
    Age
    30
    Karma
    8

    Default

    da forum je sada na www.cswarzone.com/community. sad cu pogledam ban... unabnovan si

    Best free Counter Strike - Global Offensive [No-Steam]
    Click -----> Webpage [Download]
    Click -----> Forum
    Click -----> HLstatsX stats
    Click -----> Sourcebans
    Click -----> Youtube Channel (Please subscribe)

  19. #169
    Junior Member Array
    Join Date
    Apr 2016
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by MAMAC View Post
    da forum je sada na www.cswarzone.com/community. sad cu pogledam ban... unabnovan si
    Novi update. Serveri vise ne rade na novom clientu.

  20. #170
    Moderator Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bosnia
    Age
    30
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Nightcore(Marko) View Post
    Novi update. Serveri vise ne rade na novom clientu.
    strpi se radi se novi krek, nije to da se pukne prstima. ima tu posla

    Best free Counter Strike - Global Offensive [No-Steam]
    Click -----> Webpage [Download]
    Click -----> Forum
    Click -----> HLstatsX stats
    Click -----> Sourcebans
    Click -----> Youtube Channel (Please subscribe)

  21. #171

  22. #172
    Moderator Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bosnia
    Age
    30
    Karma
    8

    Default

    ugasi sve AV i firewall kada instaliras i pokreces update, isto tako run as admin probaj. ako ne imas sve objasnjeno na www.cswarzone.com/forums

    Best free Counter Strike - Global Offensive [No-Steam]
    Click -----> Webpage [Download]
    Click -----> Forum
    Click -----> HLstatsX stats
    Click -----> Sourcebans
    Click -----> Youtube Channel (Please subscribe)

  23. #173
    Junior Member Array
    Join Date
    Aug 2016
    Karma
    0

    Default

    Posto trenutno nemam novca za kupovinu originalne verzije igre, ova mi deluje kao vise nego prihvatljivo resenje za moju zabavu. Kada sam skinuo CS GO, iznenadio sam se. Odlicno je sve. Ali, imam mali problem. Ne moze da se nadogradi. Kada udjem u isti pise da je "UPDATE" onesposobljen. Ne mogu kliknuti. A sa servera me izbacuje nakon svakog pokusaja ulaska.
    Da li mi mozete pomoci? Zahvaljujem vam se.

  24. #174

  25. #175
    Moderator Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bosnia
    Age
    30
    Karma
    8

    Default

    Vjerovatno nemas pristup update masini sa svog provajdera. Probaj hotspotshield i disabluj firewall i defender

    Best free Counter Strike - Global Offensive [No-Steam]
    Click -----> Webpage [Download]
    Click -----> Forum
    Click -----> HLstatsX stats
    Click -----> Sourcebans
    Click -----> Youtube Channel (Please subscribe)

  26. #176
    Junior Member Array
    Join Date
    Aug 2016
    Karma
    0

    Default

    MAMAC zahvalan sam i pokusacu.

  27. #177
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2015
    Karma
    0

    Default

    Pozdrav, imam jedan problem, skinuo sam cs go, instalirao, update odradio, ali igrica opasno zakucava, I u toku partije, I ovako, dok ne udjem na server, da li neko zna mozda kako da resim ovaj problem? Hvala unapred!

  28. #178
    Moderator Array Megastorm's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tokyo, Japan
    Age
    22
    Karma
    33

    Default

    Quote Originally Posted by shnkobr View Post
    Pozdrav, imam jedan problem, skinuo sam cs go, instalirao, update odradio, ali igrica opasno zakucava, I u toku partije, I ovako, dok ne udjem na server, da li neko zna mozda kako da resim ovaj problem? Hvala unapred!
    Ostavi u postu informacije o tvom racunaru (procesor, ram, graficka kartica, ...) da krenemo od toga, tj. da vidimo da li bi igra uopste trebala da radi stabilno na njemu.

  29. #179
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2015
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Megastorm View Post
    Ostavi u postu informacije o tvom racunaru (procesor, ram, graficka kartica, ...) da krenemo od toga, tj. da vidimo da li bi igra uopste trebala da radi stabilno na njemu.
    Hvala na brzom odgovoru!
    AMD Radeon 7700 Series 1 Gb DDR3
    CPU Intel Pentium G2020 2.9 GHz
    RAM 8 Gb
    Proveravao sam na par sajtova, i pisalo je da sa ovom konfiguracijom mogu da igram na medium/high.


    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

  30. #180
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2015
    Karma
    0

    Default

    Jeste malo slabiji procesor, al' po onome sto sam čitao, trebalo bi da radi.
    Last edited by shnkobr; 22-02-2017 at 00:41.

  31. #181
    Moderator Array Megastorm's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tokyo, Japan
    Age
    22
    Karma
    33

    Default

    Quote Originally Posted by shnkobr View Post
    Hvala na brzom odgovoru!
    AMD Radeon 7700 Series 1 Gb DDR3
    CPU Intel Pentium G2020 2.9 GHz
    RAM 8 Gb
    Proveravao sam na par sajtova, i pisalo je da sa ovom konfiguracijom mogu da igram na medium/high.


    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    Trebalo bi da radi koliko vidim...
    Mozes li ukljuciti konzolu i u nju kucati net_graph 1, pa pratiti tamo da li ti neke vrednosti mnogo variraju, odnosno da li skacu na neke vece vrednosti (primer: var da li ide iznad 2-3, i kada).

  32. #182
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2015
    Karma
    0

    Default

    Evo slika iz par situacija, ne znam konkretno kada skacu vrednosti, samo se desi odjednom, ne mogu da skontam konkretan razlog
    http://tinypic.com/r/30j2wig/9
    http://tinypic.com/r/nf2lh2/9
    http://tinypic.com/r/f2vq80/9
    http://tinypic.com/r/1zqbno8/9

  33. #183
    Moderator Array Megastorm's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tokyo, Japan
    Age
    22
    Karma
    33

    Default

    Quote Originally Posted by shnkobr View Post
    Evo slika iz par situacija, ne znam konkretno kada skacu vrednosti, samo se desi odjednom, ne mogu da skontam konkretan razlog
    http://tinypic.com/r/30j2wig/9
    http://tinypic.com/r/nf2lh2/9
    http://tinypic.com/r/f2vq80/9
    http://tinypic.com/r/1zqbno8/9
    Vrednosti su normalne koliko vidim, kod mene se desava i u meniju da ide preko 40.
    Nakon ucitavanja mape i potrebnih resursa logicno je da ce se naglo povecati potrosnja na kratko, tako da je to okej.

    Sledeca mogucnost je da ti neki od procesa naglo podigne potrosnju, odnosno da optereti procesor i stvori lag.
    Pokusaj da pogasis sve pokrenute programe i ostavis samo igru, takodje, ako znas kako se radi, pokusaj da onemogucis i neke od nepotrebnih servisa (ako ne znas, potrazi na google, ima dosta tutorijala na tu temu).

  34. #184
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2015
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Megastorm View Post
    Vrednosti su normalne koliko vidim, kod mene se desava i u meniju da ide preko 40.
    Nakon ucitavanja mape i potrebnih resursa logicno je da ce se naglo povecati potrosnja na kratko, tako da je to okej.

    Sledeca mogucnost je da ti neki od procesa naglo podigne potrosnju, odnosno da optereti procesor i stvori lag.
    Pokusaj da pogasis sve pokrenute programe i ostavis samo igru, takodje, ako znas kako se radi, pokusaj da onemogucis i neke od nepotrebnih servisa (ako ne znas, potrazi na google, ima dosta tutorijala na tu temu).
    Vazi, probacu. Hvala!
    Jos jedno pitanje, vezano za config, sta je potrebno sve da podesim u konzoli pre ulaska na server?

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

  35. #185
    Moderator Array Megastorm's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tokyo, Japan
    Age
    22
    Karma
    33

    Default

    Quote Originally Posted by shnkobr View Post
    Vazi, probacu. Hvala!
    Jos jedno pitanje, vezano za config, sta je potrebno sve da podesim u konzoli pre ulaska na server?

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    U sustini, nema potrebe da ista menjas pre igre, jednom kad u opcijama podesis sve kako ti odgovara to je to.

  36. #186
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2015
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Megastorm View Post
    U sustini, nema potrebe da ista menjas pre igre, jednom kad u opcijama podesis sve kako ti odgovara to je to.
    Pa ja sam menjao rejtove, i tek posle toga je prestalo da laguje, i zakucava. Stavio sam kao u cs 1.6, 101, 101, i rate mi je ostao na defaultu

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

  37. #187
    Moderator Array Megastorm's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tokyo, Japan
    Age
    22
    Karma
    33

    Default

    Quote Originally Posted by shnkobr View Post
    Pa ja sam menjao rejtove, i tek posle toga je prestalo da laguje, i zakucava. Stavio sam kao u cs 1.6, 101, 101, i rate mi je ostao na defaultu

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    Nisam siguran da li su ovo optimalna podesavanja ali mozes pogledati: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2911026
    Te sve komande mozes kucati u konzolu kao i na 1.6, i mislim da cak mozes da ih sacuvas tako sto ces kucati writecfg ili writeconfig (ne secam se tacne komande).

    A sto se tice tih problema, da, rejtovi mogu resiti problem sa lagom, ali ako se ponovo javi zakucavanje odnosno zamrzavanje igre, to je vec verovatno do potrosnje resursa.

  38. #188
    Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2015
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Megastorm View Post
    Nisam siguran da li su ovo optimalna podesavanja ali mozes pogledati: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2911026
    Te sve komande mozes kucati u konzolu kao i na 1.6, i mislim da cak mozes da ih sacuvas tako sto ces kucati writecfg ili writeconfig (ne secam se tacne komande).

    A sto se tice tih problema, da, rejtovi mogu resiti problem sa lagom, ali ako se ponovo javi zakucavanje odnosno zamrzavanje igre, to je vec verovatno do potrosnje resursa.
    Vazi, provericu to vezano za resurse. Hvala jos jednom!

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

  39. #189
    Moderator Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bosnia
    Age
    30
    Karma
    8

    Default

    Official CS:GO No-Steam / Steam servers








    DOWNLOAD CS:GO No-Steam WaRzOnE CLICK

    Website: CLICK
    Support Forum: CLICK
    Sourcebans: CLICK
    Statistics: CLICK
    Youtube: CLICK
    Facebook: CLICK
    Last edited by MAMAC; 02-04-2017 at 13:40.

  40. #190

    Default

    Meni ne radi, dali mi neko moze pomoci?
    Pise matchmaking navailable, takodjer mi pise kada hocu da ga updatujem update failed. Moze pomoc?
    Imam steam, ali ga nikad ne koristim, da ga izbrisem?

    edit:
    Kliknuo sam na run as administrator i updatevao sam igru i verifikovao, ali mi matcmaking jos uvek ne radi.
    Dali znate sta da radim?
    Last edited by Fosteswow@hotmail.com; 14-04-2017 at 12:35. Reason: nove informacije

  41. #191
    Moderator Array Megastorm's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tokyo, Japan
    Age
    22
    Karma
    33

    Default

    Quote Originally Posted by Fosteswow@hotmail.com View Post
    Meni ne radi, dali mi neko moze pomoci?
    Pise matchmaking navailable, takodjer mi pise kada hocu da ga updatujem update failed. Moze pomoc?
    Imam steam, ali ga nikad ne koristim, da ga izbrisem?

    edit:
    Kliknuo sam na run as administrator i updatevao sam igru i verifikovao, ali mi matcmaking jos uvek ne radi.
    Dali znate sta da radim?
    Matchmaking nece ni raditi, igraj na community serverima.

  42. #192

    Default

    hvala radi, kako da dodam domace servere posto [RO] ★OaO★ ▐ Dust2 Only ® nemam nigde..
    Last edited by Fosteswow@hotmail.com; 14-04-2017 at 18:59.

  43. #193
    Moderator Array Megastorm's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Tokyo, Japan
    Age
    22
    Karma
    33

    Default

    Quote Originally Posted by Fosteswow@hotmail.com View Post
    hvala radi, kako da dodam domace servere posto [RO] ★OaO★ ▐ Dust2 Only ® nemam nigde..
    Dovoljno je da odes na Favorite odeljak, i tamo dodas ip adresu, kao sto se radilo na 1.6.

  44. #194
    Junior Member Array
    Join Date
    Aug 2017
    Karma
    0

    Default

    I have a non-steam server and i whant boost on csgo from gametracker.rs With who i speek about that question ?

  45. #195
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    При́п'ять
    Age
    20
    Karma
    20

    Default

    Quote Originally Posted by MTV LLG View Post
    I have a non-steam server and i whant boost on csgo from gametracker.rs With who i speek about that question ?
    There is no boost for CS:GO.
    They have master server, but they have not enabled this option on gtrs.
    You can contact iGGi, he is the owner of gtrs.


    Quote Originally Posted by z1ka View Post
    Iskopas rupu, zatim bacis PC u tu istu rupu, onda zatrpas i uzemljio si ga.. ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=fdlB_-2pBTo

  46. #196
    Moderator Array
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Bosnia
    Age
    30
    Karma
    8

    Default

    Official WaRzOnE steam/no-steam servers.








    Best free Counter Strike - Global Offensive [No-Steam]
    Click -----> Webpage [Download]
    Click -----> Forum
    Click -----> HLstatsX stats
    Click -----> Sourcebans
    Click -----> Youtube Channel (Please subscribe)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •