Potreban API za konzolu na Game Panelu
Results 1 to 17 of 17
  1. #1
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    При́п'ять
    Age
    20
    Karma
    0

    Talking Potreban API za konzolu na Game Panelu

    Pozdrav, da li mozete da odradite api za konzolu na game panelu?
    To je tursiji 10 minuta a nama mnogo znci
    To otvara mnoge mogucnosti za komunikaciju sa pluginima na serveru, umesto da koristimo socket koji opterecuje server mozemo da koristimo api za izvrsavanje komandi nekog plugina
    Unapred hvala.

  2. #2
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    При́п'ять
    Age
    20
    Karma
    0

    Default

    Bump.Odgovor ove godine ? xD

  3. #3
    Senior Member Array
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SD
    Age
    25
    Karma
    21

    Default

    Pa pisi turshiji na mail...
    GG

  4. #4
    Support Site Admin Array
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    /root
    Age
    25
    Karma
    24

    Default

    Ta opcija bi otvorila i jako puno mogucnosti za zloupotrebu.
    I ovako zbog api-ja imamo dosta zloupotreba.

    Ako zelis pristupiti output logu onda se mozes opusteno konektovati na ftp i skidaj fajl screenlog.0. Samo imaj na umu da taj fajl moze biti ogroman i po 1G, pritom server moze pasti ako ga plugin pokusa otvoriti.

  5. #5
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    При́п'ять
    Age
    20
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by zlajo192 View Post
    Ta opcija bi otvorila i jako puno mogucnosti za zloupotrebu.
    I ovako zbog api-ja imamo dosta zloupotreba.

    Ako zelis pristupiti output logu onda se mozes opusteno konektovati na ftp i skidaj fajl screenlog.0. Samo imaj na umu da taj fajl moze biti ogroman i po 1G, pritom server moze pasti ako ga plugin pokusa otvoriti.
    Meni treba specificno da bih slao komande.
    Hocu da napravim na sajtu da kada npr sada narucis nesta, on posalje komandu na serever i odradi sta treba.
    Moze ovako, da se uradi filter, da ne mogu da se salju komande koje su stetne, a sve ostale da mogu, npr custom komande plugina.
    Ovako mora da se koristi socket koji opterecuje server, a Source Query ne funkcionise odavno.
    Mozete uvesti da se API key vidi samo pomocu pina.
    Last edited by milutinke2; 21-09-2015 at 16:12.

  6. #6
    Support Site Admin Array
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    /root
    Age
    25
    Karma
    24

    Default

    Pa znas kako je onda najbolje da izvedes to.
    Napravi php skriptu koja izvrsava komande preko rcon-a (imas vec gomilu gotovih skriptica) i samo postavis u pluginu da poziva taj php fajl i to je to.
    Mislim da je to najjednostavniji nacin bez koriscenja apija.

    Ja sam razmisljao da razvijem malo bolje nas gpanel api, prosirim opcije. No to nece biti skoro.

    Sent from my Z500 using Tapatalk

  7. #7
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    При́п'ять
    Age
    20
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by zlajo192 View Post
    Pa znas kako je onda najbolje da izvedes to.
    Napravi php skriptu koja izvrsava komande preko rcon-a (imas vec gomilu gotovih skriptica) i samo postavis u pluginu da poziva taj php fajl i to je to.
    Mislim da je to najjednostavniji nacin bez koriscenja apija.

    Ja sam razmisljao da razvijem malo bolje nas gpanel api, prosirim opcije. No to nece biti skoro.

    Sent from my Z500 using Tapatalk
    Problem je sto vasi serveri odbijaju rcon konekciju.
    Znaci pokusao sam sa mnogo skripti i na razlicitim verzijama php-a i na razlicitim hostinzima.

  8. #8
    Support Site Admin Array
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    /root
    Age
    25
    Karma
    24

    Default

    Ne, to je nemoguce jer onda ni hlsw ne bi radio.
    Moguce da je web hoster gde se nalazi ta php skrpta blokirao portove - dosta njih to radi.

    Sent from my Z500 using Tapatalk

  9. #9
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    При́п'ять
    Age
    20
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by zlajo192 View Post
    Ne, to je nemoguce jer onda ni hlsw ne bi radio.
    Moguce da je web hoster gde se nalazi ta php skrpta blokirao portove - dosta njih to radi.

    Sent from my Z500 using Tapatalk
    Dodaj me na http://fb.me/milutinke
    Da ti obljasnim kakvu ideju imam, svidece ti se 100%

    Evo ovde sam ubacio na mojkgbdomen Source Query od xPawn-a
    Izbacuje mi da je veza odbijena.
    http://tron.mojkgb.com/rcon/RconExample.php
    Last edited by milutinke2; 22-09-2015 at 07:57.

  10. #10
    Super Moderator Array klipica's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Karma
    28

    Default

    Kada se konektujes preko Source Query klase, odnosno pozivas SourceQuery->Connect(), koju vrednost stavljas u 4. argument (koji engine)?
    Code:
    #YoMama {
        width: 200%;
        overflow: visible;
    }

  11. #11
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    При́п'ять
    Age
    20
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by klipica View Post
    Kada se konektujes preko Source Query klase, odnosno pozivas SourceQuery->Connect(), koju vrednost stavljas u 4. argument (koji engine)?
    SourceQuery :: SOURCE
    Nema veze nasao sam skriptu koja radi.

  12. #12
    Support Site Admin Array
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    /root
    Age
    25
    Karma
    24

    Default

    Quote Originally Posted by milutinke2 View Post
    Dodaj me na http://fb.me/milutinke
    Da ti obljasnim kakvu ideju imam, svidece ti se 100%

    Evo ovde sam ubacio na mojkgbdomen Source Query od xPawn-a
    Izbacuje mi da je veza odbijena.
    http://tron.mojkgb.com/rcon/RconExample.php
    I mislio sam da je na mojkgb a tamo je contrateam blokirao te nekakve portove pa cak ni lgsl ne radi.
    Koliko sam razumeo to je blokirano jer su pojedini klijenti pravili radio
    Ne koristim ja facebook. Samo skype, hangouts i steam.

  13. #13
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    При́п'ять
    Age
    20
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by zlajo192 View Post
    I mislio sam da je na mojkgb a tamo je contrateam blokirao te nekakve portove pa cak ni lgsl ne radi.
    Koliko sam razumeo to je blokirano jer su pojedini klijenti pravili radio
    Ne koristim ja facebook. Samo skype, hangouts i steam.
    Dodaj me na skype: milutinke97
    Probao sam source query i kod meme na vps-u, izlazi isto, imam jos jedan domen ni tu ne radi

  14. #14
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Бања Лука
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by milutinke2 View Post
    SourceQuery :: SOURCE
    Nema veze nasao sam skriptu koja radi.
    Možda griješim ali koliko znam trebaš napisati GOLD_SRC ako želiš uzeti informacije od cs servera.

  15. #15
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    При́п'ять
    Age
    20
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by GaMeR FoReVeR View Post
    Možda griješim ali koliko znam trebaš napisati GOLD_SRC ako želiš uzeti informacije od cs servera.
    Ne treba mi uzimanje informacija vec slanje komande.
    Probao sam oba protokola i ni jedan ne radi.

  16. #16
    Senior Member Array
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Бања Лука
    Karma
    8

    Default

    Sad ne znam kakve si komande mislio slati, najpametnije bi ti bilo da preko FTP radiš sve ako su u pitanju neki fajlovi, pisanje..

  17. #17
    Banovani spamer Array
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    При́п'ять
    Age
    20
    Karma
    0

    Default

    Quote Originally Posted by GaMeR FoReVeR View Post
    Sad ne znam kakve si komande mislio slati, najpametnije bi ti bilo da preko FTP radiš sve ako su u pitanju neki fajlovi, pisanje..
    Resio sam ja to sa Rconom, naso sam alternativnu skriptu koja je mnogo bolja.
    Ne mogu ti otkriti za sta mi treba slanje komande na server jer ce to biti funkcija mog novog plugina na kome radim, bice okacen na kgbu.

    @Tema: Moze lock.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •