Pozdrav svima da li ima nekog music bot da bih mi mogao ubaciti na moj ts3?
na youtube imas detaljno objasnjeno kako se ubacuje i podesava sve, nisam na kompu da bih ostavio link ali pogledaj sam nije tesko treba 5 min max da se podesi sve kad se gleda youtube
Brate nemam pojma... Ja sam ti poslao to ako ti moze pomoci jer sam ja koristio to na nekom ts3, hostovanom kod KGB-a. On je imao neki musicBot pozvan iz Velike Britanije (ta zastavica je bila) i otvorim chat s njim i kucam:
!register
Iskoci mi neko cudo za sifru, stavim sifru i onda lupim taj stream i pici muzika beskonacno dok mi neko ne ukrade iz sobe bota
Ako zelis da se zezas tim cudima, udji na ts3.rs i popricaj sa bilo kojim Querijem, reci da si s KGB-a dosao i pomoci ce ti. Ako ti ne pomognu, reci da te je poslao dragic. Ako ni to ne pomogne, nadji me u sobi dole, pa cemo resiti stvar.![]()
Au.
Tesko da ti onda mogu pomoci. U sustini, ja s njim nisam progovorio dve recenice, sa ostalim querijima sam okej.
Ajde, videcu da sredim nesto, pa ti pisem.
edit:
Upravo mi rekose da moras imati VPN s kojeg bi povlacio tog MusicBOT-a...
Znaci, pricamo o musicBOT-u, koji se hostuje s udaljenog racunara. Ne sa tvog racunara.![]()
Last edited by drag1c; 04-05-2016 at 02:36.
Znaci ja trebam da instaliram muzickog bota na dedicated server, a to ce tesko da se desi u skorije vreme...![]()
Kad instaliras player na VPS-u i sve ostale zajebancije, pastujes taj url u player da stream-uje radio. Evo lepo objasnjeno: http://forum.kgb-hosting.com/showthread.php?t=93650
"Muzicki botovi" na koje ti mislis je jednostavno ts client koji ti pokrenes preko programa slicnom TeamViewer-u, gde udjes na ts server, malo je komplikovanije nego sto ti mislis... VPS brate pod 1 kosta, pod 2, muzicki bot trosi dosta CPU (To jeste ALSA virtuelni zvucni drajver). Trosi bandwith, a ti trazis da ti neko tek tako da botaPod uslovom da prosecan VPS moze 2 bota da izdrzi a da ne secka muzika i da ne popijes suspend zbog prevelikog torsenja resorsa... Lepo kupi dobar VPS imas i bota i prostor za cs server i TS i sajt i jos sta ti padne napamet. Ni kod babe nema dzabe xD
Last edited by Shone-InsaNe; 04-05-2016 at 19:08.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)