Music Bot
Results 1 to 13 of 13

Thread: Music Bot

  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Bihać
    Age
    25
    Karma
    8

    Default Music Bot

    Pozdrav svima da li ima nekog music bot da bih mi mogao ubaciti na moj ts3?
    cao zdravo

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    BiH
    Age
    22
    Karma
    0

    Default

    na youtube imas detaljno objasnjeno kako se ubacuje i podesava sve, nisam na kompu da bih ostavio link ali pogledaj sam nije tesko treba 5 min max da se podesi sve kad se gleda youtube

  3. #3
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Bihać
    Age
    25
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Jigsaw70 View Post
    na youtube imas detaljno objasnjeno kako se ubacuje i podesava sve, nisam na kompu da bih ostavio link ali pogledaj sam nije tesko treba 5 min max da se podesi sve kad se gleda youtube
    Da druze al meni treba da peva 24/7 music bot i ako ugasim komp da ostane da peva
    cao zdravo

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Nova Pazova
    Age
    22
    Karma
    12

    Default

    Quote Originally Posted by zlaja.click View Post
    Da druze al meni treba da peva 24/7 music bot i ako ugasim komp da ostane da peva
    Imam ja ovo, al' ne znam kako ti moze pomoci. Ako ti je od pomoci, ti iskoristi s obzirom da se slabo razumem:
    Code:
     !stream http://stream02.iloveradio.de/iloveradio2.mp3

  5. #5
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Bihać
    Age
    25
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by drag1c View Post
    Imam ja ovo, al' ne znam kako ti moze pomoci. Ako ti je od pomoci, ti iskoristi s obzirom da se slabo razumem:
    Code:
     !stream http://stream02.iloveradio.de/iloveradio2.mp3
    gdje trebam ovo staviti posto imam samo ts3 ? mozes pojasniti
    cao zdravo

  6. #6
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Nova Pazova
    Age
    22
    Karma
    12

    Default

    Quote Originally Posted by zlaja.click View Post
    gdje trebam ovo staviti posto imam samo ts3 ? mozes pojasniti
    Brate nemam pojma... Ja sam ti poslao to ako ti moze pomoci jer sam ja koristio to na nekom ts3, hostovanom kod KGB-a. On je imao neki musicBot pozvan iz Velike Britanije (ta zastavica je bila) i otvorim chat s njim i kucam:
    !register
    Iskoci mi neko cudo za sifru, stavim sifru i onda lupim taj stream i pici muzika beskonacno dok mi neko ne ukrade iz sobe bota

    Ako zelis da se zezas tim cudima, udji na ts3.rs i popricaj sa bilo kojim Querijem, reci da si s KGB-a dosao i pomoci ce ti. Ako ti ne pomognu, reci da te je poslao dragic. Ako ni to ne pomogne, nadji me u sobi dole, pa cemo resiti stvar.

  7. #7
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Bihać
    Age
    25
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by drag1c View Post
    Brate nemam pojma... Ja sam ti poslao to ako ti moze pomoci jer sam ja koristio to na nekom ts3, hostovanom kod KGB-a. On je imao neki musicBot pozvan iz Velike Britanije (ta zastavica je bila) i otvorim chat s njim i kucam:
    !register
    Iskoci mi neko cudo za sifru, stavim sifru i onda lupim taj stream i pici muzika beskonacno dok mi neko ne ukrade iz sobe bota

    Ako zelis da se zezas tim cudima, udji na ts3.rs i popricaj sa bilo kojim Querijem, reci da si s KGB-a dosao i pomoci ce ti. Ako ti ne pomognu, reci da te je poslao dragic. Ako ni to ne pomogne, nadji me u sobi dole, pa cemo resiti stvar.


    problem je sto me remax banovo taj lik me nepodnosi :/
    cao zdravo

  8. #8
    Senior Member Array
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Nova Pazova
    Age
    22
    Karma
    12

    Default

    Quote Originally Posted by zlaja.click View Post
    problem je sto me remax banovo taj lik me nepodnosi :/
    Au.
    Tesko da ti onda mogu pomoci. U sustini, ja s njim nisam progovorio dve recenice, sa ostalim querijima sam okej.
    Ajde, videcu da sredim nesto, pa ti pisem.

    edit:
    Upravo mi rekose da moras imati VPN s kojeg bi povlacio tog MusicBOT-a...

    Znaci, pricamo o musicBOT-u, koji se hostuje s udaljenog racunara. Ne sa tvog racunara.
    Last edited by drag1c; 04-05-2016 at 01:36.

  9. #9
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Serbia
    Karma
    9

    Default

    Znaci ja trebam da instaliram muzickog bota na dedicated server, a to ce tesko da se desi u skorije vreme...

  10. #10
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Bihać
    Age
    25
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by ozzy9891 View Post
    Znaci ja trebam da instaliram muzickog bota na dedicated server, a to ce tesko da se desi u skorije vreme...
    de ba to ti je par minuta i tjt brate nes umreti
    cao zdravo

  11. #11
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Bihać
    Age
    25
    Karma
    8

    Default

    zar neko nema ovde vps da ima muzicke botove da mi ubaci na ts3?
    cao zdravo

  12. #12

    Default

    Quote Originally Posted by drag1c View Post
    Imam ja ovo, al' ne znam kako ti moze pomoci. Ako ti je od pomoci, ti iskoristi s obzirom da se slabo razumem:
    Code:
     !stream http://stream02.iloveradio.de/iloveradio2.mp3
    Kad instaliras player na VPS-u i sve ostale zajebancije, pastujes taj url u player da stream-uje radio. Evo lepo objasnjeno: http://forum.kgb-hosting.com/showthread.php?t=93650


    Quote Originally Posted by zlaja.click View Post
    zar neko nema ovde vps da ima muzicke botove da mi ubaci na ts3?
    "Muzicki botovi" na koje ti mislis je jednostavno ts client koji ti pokrenes preko programa slicnom TeamViewer-u, gde udjes na ts server, malo je komplikovanije nego sto ti mislis... VPS brate pod 1 kosta, pod 2, muzicki bot trosi dosta CPU (To jeste ALSA virtuelni zvucni drajver). Trosi bandwith, a ti trazis da ti neko tek tako da bota Pod uslovom da prosecan VPS moze 2 bota da izdrzi a da ne secka muzika i da ne popijes suspend zbog prevelikog torsenja resorsa... Lepo kupi dobar VPS imas i bota i prostor za cs server i TS i sajt i jos sta ti padne napamet. Ni kod babe nema dzabe xD
    Last edited by Shone-InsaNe; 04-05-2016 at 18:08.

  13. #13
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Bihać
    Age
    25
    Karma
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Shone-InsaNe View Post
    Kad instaliras player na VPS-u i sve ostale zajebancije, pastujes taj url u player da stream-uje radio. Evo lepo objasnjeno: http://forum.kgb-hosting.com/showthread.php?t=93650




    "Muzicki botovi" na koje ti mislis je jednostavno ts client koji ti pokrenes preko programa slicnom TeamViewer-u, gde udjes na ts server, malo je komplikovanije nego sto ti mislis... VPS brate pod 1 kosta, pod 2, muzicki bot trosi dosta CPU (To jeste ALSA virtuelni zvucni drajver). Trosi bandwith, a ti trazis da ti neko tek tako da bota Pod uslovom da prosecan VPS moze 2 bota da izdrzi a da ne secka muzika i da ne popijes suspend zbog prevelikog torsenja resorsa... Lepo kupi dobar VPS imas i bota i prostor za cs server i TS i sajt i jos sta ti padne napamet. Ni kod babe nema dzabe xD

    nasao sam bot lock.
    cao zdravo

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •