Problem ts3
Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem ts3

  1. #1
    Senior Member Array
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Bihać
    Age
    25
    Karma
    8

    Default Problem ts3

    Pozdrav pokusavam instalirati ts3 al mi ovo izbaciva

    -bash: cd: teamspeak3-server_linux-amd64: No such file or directory

    znal neko rijesenje?


    Premium Server KGB :)

  2. #2
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Serbia
    Karma
    9

    Default

    Ne postoji fajl ili direktorijum.

    Moras prvo da znas da li je masina 64 ili 86 bita pa na osnovu toga skidas verziju ts-a. Naravno na masinu moraju da budu odradjena azuriranja da bi mogao da se pokrene ts server. I da li je masina na linux( Moras da znas koji linux sistem ima. debian, centos, ubuntu, itd...) ili windows.
    Last edited by ozzy9891; 22-05-2016 at 01:38.

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by zlaja.click View Post
    Pozdrav pokusavam instalirati ts3 al mi ovo izbaciva

    -bash: cd: teamspeak3-server_linux-amd64: No such file or directory

    znal neko rijesenje?
    Moras da koristis "cd" komandu (primer "cd /home/ts3server" u Putty da navedes tamo gde ti je skinut TS ili nisi uopste Unzip skinut fajl Pomazem ti iako si me izbacio sa FB-a jer sam hteo da ti naplatim rad koji traje satima, ne duguje ti niko nista u ovom zivotu... detinjasto, ali ok, sazreces jedong dana

    Quote Originally Posted by ozzy9891 View Post
    Ne postoji fajl ili direktorijum.

    Moras prvo da znas da li je masina 64 ili 86 bita pa na osnovu toga skidas verziju ts-a. Naravno na masinu moraju da budu odradjena azuriranja da bi mogao da se pokrene ts server. I da li je masina na linux( Moras da znas koji linux sistem ima. debian, centos, ubuntu, itd...) ili windows.
    Da je uradio kako treba i i pokrenuo TS server, pisalo bi mu u Putty-iju upozorenje da koristi verziju namenjen za drugi sistem Inace "uname -a" je komanda da se vide detalji. Poz :P
    Last edited by Shone-InsaNe; 22-05-2016 at 16:09.

  4. #4
    Senior Member Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Serbia
    Karma
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Shone-InsaNe View Post
    Moras da koristis "cd" komandu (primer "cd /home/ts3server" u Putty da navedes tamo gde ti je skinut TS ili nisi uopste Unzip skinut fajl



    Da je uradio kako treba i i pokrenuo TS server, pisalo bi mu u Putty-iju upozorenje da koristi verziju namenjen za drugi sistem Inace "uname -a" je komanda da se vide detalji. Poz :P

    kladim se da ce pre da bude da nije masina podesena za servere. U svakom tut-u je sve lepo objasnjeno...

    Nek proba opet da skine i instalira.

    Code:
    wget http://dl.4players.de/ts/releases/3.0.12.4/teamspeak3-server_linux_amd64-3.0.12.4.tar.bz2
    tar xvfz teamspeak3-server_linux-x64-3.0.12.4.tar.gz
    cd teamspeak3-server_linux-amd64
    chmod 777 ts3server_startscript.sh
    ./ts3server_startscript.sh start

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •