Predsednik
New member
Ime servera:FURIEN.REDBULL.CLASIC ® FURIEN CLASIC 2018!
Premium ili Lite:Lite
Server je otvoren datuma:10.11.2017. 20:58
Server ima redirekt:Nema
Server je uplacen do datuma:10.11.2019
Gametracker link:http://www.gametracker.rs/?page=server_info&ip=193.192.59.227:27022
Cena
o dogovoru
Kontakt:www.facebook.com/tatko.furien.5 ili www.facebook.com/csredbull
Server ima 150eur na gamepanel nalog.
Info: Furien Server je jedini server koji postoji na balkanu, ima dosta igraca sa balkana skoro 80%, takodje je mnogo zanimlnij i je klasican server, nema nikakve skidanja modele i ostalo.
Server je cak laksi nego obican Public Mod, i jednostavniji.
-Server je uvjek pun bez boosta, bez redirekta, od 07:00 ujutro do 03:00 ujutro je 32/32 posle 03:00 do 07:00 ima oko 20/32 do 25/32 igraca bez boosta.
Server je postao popularan za samo 2 mjeseca, nisam koristio nikakav boost nikakav redirekt.
Trenutno je najjaci furien u svjetu, cak sam uspeo i bolji od Rumune koji su za serveri mocni.
Kao sto sam reko, najaci server u svjetu furien mod, svaki dan pun bez nikakvog boosta.
Ima dosta njih admina koji placaju po 30eura za njihov rank admina koji imaju i beneficii.
Admini su puno iskusni i su ozbilnji i aktivni..
Takodje da napomenem da server ima i forum koji je bas aktivan i ima preko 50+clanova svaki dan.
Na forumu ima posebni deo de se postavlja konkurs za admina, a igraci sa servera glasaju sa +rep ili -rep.
Takodje imam dosta toga da pisem, ali da ne bi duzio mnogo.
Ako je neko zainteresovan neka se javi na sledece:
Instagram: emirsh_
Facebook: www.facebook.com/tatko.furien.5
Facebook Page: www.facebook.com/csredbull
Premium ili Lite:Lite
Server je otvoren datuma:10.11.2017. 20:58
Server ima redirekt:Nema
Server je uplacen do datuma:10.11.2019
Gametracker link:http://www.gametracker.rs/?page=server_info&ip=193.192.59.227:27022
Cena
Kontakt:www.facebook.com/tatko.furien.5 ili www.facebook.com/csredbull
Server ima 150eur na gamepanel nalog.
Info: Furien Server je jedini server koji postoji na balkanu, ima dosta igraca sa balkana skoro 80%, takodje je mnogo zanimlnij i je klasican server, nema nikakve skidanja modele i ostalo.
Server je cak laksi nego obican Public Mod, i jednostavniji.
-Server je uvjek pun bez boosta, bez redirekta, od 07:00 ujutro do 03:00 ujutro je 32/32 posle 03:00 do 07:00 ima oko 20/32 do 25/32 igraca bez boosta.
Server je postao popularan za samo 2 mjeseca, nisam koristio nikakav boost nikakav redirekt.
Trenutno je najjaci furien u svjetu, cak sam uspeo i bolji od Rumune koji su za serveri mocni.
Kao sto sam reko, najaci server u svjetu furien mod, svaki dan pun bez nikakvog boosta.
Ima dosta njih admina koji placaju po 30eura za njihov rank admina koji imaju i beneficii.
Admini su puno iskusni i su ozbilnji i aktivni..
Takodje da napomenem da server ima i forum koji je bas aktivan i ima preko 50+clanova svaki dan.
Na forumu ima posebni deo de se postavlja konkurs za admina, a igraci sa servera glasaju sa +rep ili -rep.
Takodje imam dosta toga da pisem, ali da ne bi duzio mnogo.
Ako je neko zainteresovan neka se javi na sledece:
Instagram: emirsh_
Facebook: www.facebook.com/tatko.furien.5
Facebook Page: www.facebook.com/csredbull