Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Svakako treba nesto unikatno ovo vec viđeno.
Ali vidi se da imas smisla ako si kopirao beckground ostalo nisi osim 4og rasporeda trebalo bi da smislis unikatan raspored iskrebo ja ideje nemam ja ideje pretvaram ali to je ono najbitnije ako odradis nesto kvalitetbo i drugacije ja cu verovatno biti raspolozen za kupovinu dizajna jer ce mi biti potreban za svaku strabicu zasebno itd itd pa eto
Zasto ne bi? Svi mi imamo razlicite ukuse. I ovo je u sustini i dobar dizajn samo kada bi se iskodirao bio bi jos bolji. Pogotovo navigacija i ovi ostali div elemenata. @tema navigacija je losa te bi se mogla promeniti. Drugo sadrzina nije celosna na Engleskom ili Srpskom. Mesas 2 jezika u stranici sto nije dobro. Ili nek ti bude sav sadrzaj na Engleskom ili na Srpskom.Nije loše, ima lepih delova i lepo je raspoređeno. Ali zato ima dosta ponavljanja nekih delova i sam dizajn nije moderan te bi realizacija tog projekta bila skoro pa nemoguća, odnosno ne bi bila namenjena današnjem tržištu.Ukoliko odlučiš da se dalje baviš ovakvim poslom, preporučujem prelazak na moderniji dizajn.
Zasto ne bi? Svi mi imamo razlicite ukuse. I ovo je u sustini i dobar dizajn samo kada bi se iskodirao bio bi jos bolji. Pogotovo navigacija i ovi ostali div elemenata.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.