Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

gather.rs counter strike 1.6

Status
Not open for further replies.
Re: gather.rs counter strike 1.6

Ako se skupi ljudi koji zele da se gather otvori i koji ce sigurno igrati imace sanse da se otvori, ali nemoj lazne naloge da pravite i pisete da zelite gather da se otvori posto cu ja licno svaku ip adresu da pratim. Pozdrav

Neki moraju da naprave drugi account na forumu jer su zaboravili stari, al bit ce likova, obecavam!!!

pozdrav momci
poenta cele price je da smo se svi okrenuli na savremenu igru ( CS:GO ), i samim tim zanemarili igru koja je dominirala svetom, a dominirala je i na GATHERU
ja nisam bio uopste za to da se CS 1.6 ugasi, jel uprkos nasem trudu, usavrsavanju i servera i ranka i svega sto spada u CSGO ljudi su ipak igrali 1.6

tako da ja se slazem za 1.6 da se vrati

zato sto je csgo otisla previse daleko sto se zahtevnosti konfiguracije tice, i samim tim trazi i dosta jake masine, a dosta ljudi na ovim prostorima na zalost ne moze da priusti

Last edited:

Otvorite zvanicnu temu na forumu, pa da sutnem link na zvanicni profil gather-a na fejzbuku.
I tamo nek pisu da hoce gather, itd..

Bilo bi lepo kada bi sve ponovo ozivelo, barem za nas obicne smrtnike koji nemamo bolji komp za cs go (u mom slucaju lap top) pa smo i dalje na cs 1.6, mada cisto sumnjam u to, ali bi voleo :)

Vjeruj da ima ljudi, cuo sam se sa 10tak momaka , svi su voljni da se vrtw. al opet kazem da se otvori zvanicni topic pa da vidimo

Vjeruj da ima ljudi, cuo sam se sa 10tak momaka , svi su voljni da se vrtw. al opet kazem da se otvori zvanicni topic pa da vidimo

to, to zvanicni sa vote da mogu da glasaju ljudi, i da daju komentar, pa da objavimo na stranici.

polako theNote radi se na tome.... sve sto je do nas bice uradjeno maksimalno
ali imamo mi svoje limite pa ne mozemo za neke stvari da se pitamo i odlucimo ;)
strepljenja samo

Status
Not open for further replies.
Back