Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Keylogger

Status
Not open for further replies.

sone

New member
Nikada ali nikada se nemojte upecati na ovu foru jer sam se ja pre jedno 2-3 nedelje (dok sam bio jos u zajednici "Firme" Igora Krnica) upecao. Skidao sam Bearshere (program za download muzike i videa) onako cisto da slusam koju pesmu i sutradan nece da mi udje u skype nevalja pass ,nece ni u msn isto nevalja pass probam da udjem na acc na "Firmi" Igora Krnica i o5 nevalja pass. Tek tada sam shvatio da sam sa beareshere pokupio i keylogger i lik mi promenio pola passworda na svu srecu pass od skype-a sam vratio restart pass i msn takodje restart pass a ostatak accova nije hteo na tu foru. Znam da je ova prica vezana za hackovanje. I Ja vam kazem da nikad ali nikad nenasedate na ov jer moze da bude fatalno....

Ja sam taj program koristio za kucnu upotrebu,dodje mi drustvo i sve snima sta kucaju ja se posle malo zezam sa njima ali im nista lose ne radim,program je jednostavan :)

Tako sam ja pravio FAKE programe za fb / msn itd i mislio sam da ce ljudi provaliti da je to FAKE program al' eto ljudi su glupi i u sve veruju i kucaju ispravan e-mail i pw ... Nisam nikome menjao nista :D

Tako sam ja pravio FAKE programe za fb / msn itd i mislio sam da ce ljudi provaliti da je to FAKE program al' eto ljudi su glupi i u sve veruju i kucaju ispravan e-mail i pw ... Nisam nikome menjao nista :D

Oces to o pisherima da pricamo? :D

Status
Not open for further replies.
Back