Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Poz svima :) - Brane 94

Status
Not open for further replies.

Brane 94

New member
Poz svima pre svega :) Imam profil na KGB forumu pod istim nickom kao i ovde i moze se reci da sam tamo od pocetka recimo,trenutno mi se ne svidja stanje u KGB-u,sto se tice svega,previse su se 'osilili' i umisljaju mnogo (ne svi,vecina) , tako da od sada planiram da se zadrzim na ovom forumu,i pomognem koliko mogu da ovo postane jedan dobar hosting...Naravno za pocetak sam podelio par reklama na fb,malo na skype i tako to,za pocetak dosta xD

Last edited:
Samo da dopunim ovo za forum sto si navao, identican je iz razloga da bi se novi korisnici kao sto si ti lakse navikli jel ocekujemo odliv ;)

Proz par meseci sve ce biti unikatno! Pozdrav jos jednom!

Hvala momci :)

Sto se tice foruma to je ok,i kao sto sam rekox ima vremena pa ce biti bolje :)

Last edited:
Dobrodosao,i ja imam to misljenje o kgb-u.
I zato cu uvek biti na ovom forumu aktivan :)
I jednog dana ce biti isto popularan samo malo vremena :)

Meni nije cilj da budem popularan vec cisto da u slobodnom vremenu mogu nesto i da naucim,ujedno i da pomognem nekom :)

Bilo je i tamo nekad ok ali sada je sve preraslo u cisto lupanje 'gluposti' ako se moze tako nazvati .

Ovde mi se pre svega vise svidja ekipa moderatora,clanova itd. Dobro,za sada nas je malo ali vremenom i trudom svakog pojedinca ovo moze da preraste u ozbiljnu konkurenciju KGB-u .

Na mene mozete racunati uvek :)

@Lich nisam mislio na izgled,vec sam mislio na kategorije i sve ostalo :) I nisam rekao da je isti,vec da je slican jako . I nisi morao da mi edit prvi post,imam svoje misljenje :)

Last edited:
Pa da,ali sve je to ok,vremenom ce se promeniti,posto su svi naviknuti na KGB lakse ce se snaci a posle se moze promeniti sve :)
@Lich,nesporazum,nisi skontao na sta msm :)

Hvala :)

Nek lock-a neko ovo :)

I ako vec hoces 'da ispecem' pa da kazem,ovo je ista ona tema sto je KGB pre imao 'Wave' samo sto su oni izmenili a vi ste ostavili po defalutu,ko je odavno tamo,zna :)

Status
Not open for further replies.
Back