Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Imas opomenu pred warn, nemoj spamovati ako ne zelis stavljati svoju fotografiju, ne vidim poente ovog posta. Imaj to na umu sledeci put.eo i mene društvo...![]()
Care već je bila postavljena sa ovima medjutim slike nema i ovo je moj prvi post na neku temu i odmah WARN![/QUOTE]
Nisi dobio warn nego opomenu,a posto nije bilo nikakve slike mod je postupio kako je trebao.
Care već je bila postavljena sa ovima medjutim slike nema i ovo je moj prvi post na neku temu i odmah WARN![/QUOTE]
Dao sam ti opomenu a ne warn.
Dakle posto si novi clan, procitaj pravila foruma jer ubuduce necu ti pregledati kroz prste. I ovo sad sto si napisao si skrenuo sa teme al ajde pregledacu ti kroz prste ovog puta.
[QUOTE="riste5, post: 0"]Imas [B][U]opomenu pred warn[/U][/B], nemoj spamovati ako ne zelis stavljati svoju fotografiju, ne vidim poente ovog posta. Imaj to na umu sledeci put.[/QUOTE]
Imao si dovoljno vremena da editujes post cim si video da nema nikakve slike, a ja sam namerno odgovorio sa upozorenje kasnije ako pogledas vreme odgovora.
@Ferrum Је л' се сећаш овога
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.