Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Slike članova foruma :)

Re: Slike Članova CyberShark foruma :)

Izvinjavam se za spam, ali čim si mi poslao ovu sliku na Facebook, znao sam da ćeš da je okačiš ovde :D @milutinke :D

riEIyZx.png

In his natural habitat. :D

Etex dupli post warn :P inace dobar panj malo deblje smotan ali sve u svemu lagano i chill

itYi6
eo i mene društvo...
Imas opomenu pred warn, nemoj spamovati ako ne zelis stavljati svoju fotografiju, ne vidim poente ovog posta. Imaj to na umu sledeci put.

Last edited:

Care već je bila postavljena sa ovima medjutim slike nema i ovo je moj prvi post na neku temu i odmah WARN![/QUOTE]

Nisi dobio warn nego opomenu,a posto nije bilo nikakve slike mod je postupio kako je trebao.

Care već je bila postavljena sa ovima medjutim slike nema i ovo je moj prvi post na neku temu i odmah WARN![/QUOTE]

Dao sam ti opomenu a ne warn.

Dakle posto si novi clan, procitaj pravila foruma jer ubuduce necu ti pregledati kroz prste. I ovo sad sto si napisao si skrenuo sa teme al ajde pregledacu ti kroz prste ovog puta.

[QUOTE="riste5, post: 0"]Imas [B][U]opomenu pred warn[/U][/B], nemoj spamovati ako ne zelis stavljati svoju fotografiju, ne vidim poente ovog posta. Imaj to na umu sledeci put.[/QUOTE]

Imao si dovoljno vremena da editujes post cim si video da nema nikakve slike, a ja sam namerno odgovorio sa upozorenje kasnije ako pogledas vreme odgovora.

Last edited:

Ja i moja draga :P

2evuovn.jpg

P. S Aj da malo osvezim temu.. 😁

Kakav si ti ustvari smeker

Back