Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Steam Nalog

McGhousT

Superko
Na prodaju Steam nalog 36 igara.

Wallet nije aktiviran.

Lista igara: https://steamcommunity.com/id/KRILE123/games/?tab=all

Nalog nikad banovan ili tako nesto

Na nalogu ima dosta dobrih i poznatih igrica. Nalog je 6 LVL i postoji 13 godina!

Uplata ide preko poste na broj telefona samo! Cim prodje uplata na email ili facebook ili ovde na forumu PM dobijate login podatke od steam naloga i email adrese!

Cena naloga je: 7000 DIN!

Re: Steam Nalog

Haha samo ti bumpuj... sa 6500 "zadnja cena" sad 4000... ako ovako nastavis da snizavas cenu doces do 10 dinara

- a i relno ko jos kupuje steam nalog

kaze : "Na nalogu ima dosta dobrih i poznatih igrica. Nalog je 6 LVL i postoji 13 godina! " Kojih crnih 13 godina kad je 8 godina :)
"

Dobro Davide, mislim da je to sad baš i nebitno koliko godina postoji Steam, znam samo da ja ne bih kupio taj account jer i ne igram baš toliko raznorazne igrice, na svom acc-u imam sve što mi treba (CS 1.6 i wallet), ali srećno sa prodajom. :D

Kad pogledas cene igrica na steamu videces sto sam cenio 6500 din. Al posto sam batalio igrice samo zelim da prodam posto zasto steam nalog da makar nesto izvucem para jer ne igram vise igrice. Zato sam i spustio na 4000 :) A i godine na steam nalogu su nebitne jer drugi steam nalog sto prodajem postoji 13 godina pa sam samo c/p tekst i izmenio :)

Back