Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

:(

SpawneR

New member
E ovako ja imam klan X-RATED sada trazim igrace za njega..Jel su ovi prosli clanovi klana poginuli prosle nedelje u saobracajnoj nesreci.. :( TAKO DA TRAZIMO NOVE CLANOVE...

Juice na pm da se dog moze brate .. :)

@Log!ka nisam te bas dobro razumeo ...-.- samo da znas da sam ja jedini koj je preziveo od nas 7 .. -.-

cek eo ja kazem nesto
imam klan zove se gledaj kako rolam sad
i pre nedelju dana su se svi clanovi odradili nagutali se lsd-a na medaku kod mn popusile jedno 3-4 buxne po osobi i pucali ih fleshevi i crkli i eto sada trazim clanove i dajte mi server :D
xD
sala je ovo samo samo da dokazem sta sve ko moze da uradi za server

@Log!ka ne seri molim te nzm dal imas brata bre !!!Sta bi uradio da ti brat pogine aaaaaaaaaa... :@ reci sad ... Trazim clanove i netrazim nikakav server....I porazmisli kako mi je kad jedinog kog sam imao u porodici sada mrtav bree!!Majka i otac su mi odavno poginuli razumes bre!!!Porazmisli malo pa se zezaj.. :@

@Log!ka ne seri molim te nzm dal imas brata bre !!!Sta bi uradio da ti brat pogine aaaaaaaaaa... :@ reci sad ... Trazim clanove i netrazim nikakav server....I porazmisli kako mi je kad jedinog kog sam imao u porodici sada mrtav bree!!Majka i otac su mi odavno poginuli razumes bre!!!Porazmisli malo pa se zezaj.. :@

To je stvarno tuzna prica.. :(((( evo od moje ortaknije njen burazer umro valjda radio neke vezbe "parker" i decko pao sa 4 sprata,jedva smo je smirli :(

Moje iskreno saucesce, drzite se teme i ovaj put dobicete samo opomenu, sledeci put warn.

Back