Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

...

Status
Not open for further replies.

.I.

New member
Evo resio sam da se registrujem. Pogledam ja, ko je online, kad ono, 70% ljudi sa KGB-a. Ok, pogledam ja teme, pluvanje po KGB-u, ***ac palac. Cak ima i neka tema o zakonu koja se predpostavljam odnosila na KGB. Ok, ljubomora, nema veze. Pogledam ja ko su moderatori, i vidim likovi koji su se do malo pre lizali dupe KGB-u. I sad: Kako vas nije sramota da plujete po KGB-u kad ste vi tamo saznali sve sto znate do sad. Vidim pri registraciji rec "KGB" je zabranjena rec. Kompleksi. Verovatno cete ovu temu da zatvorite jer se stidite (kao i svaku prethodnu). Mislim da ste vi najvecu reklamu dobili kad se duskutovalo na KGB forumu o CCybershark-u . Tuga.

Re: ...

Ma brate to ti kazem ;)
Koju smo temu zatvorili
Sucimo se sa istinom
Ja sam moderator
A da li sam lizao nekome dupe?
Ne
Niti punisher za ostale ne znam niti me zanima
KGB Je pljuvao nas ni za sta mi bar imamo razlog taj sto oni svasta urade da bi nas ugasili
Ma brate vidi vako
Isqliraj i zivi svoj zivot
http://www.youtube.com/watch?v=BZMCpBnQi14
Nadji devojku i ***e ti se

.I. ko si ti pa da otvaras teme koje te se neticu ti si samo obican clan a istripovao si se da si IGGI, to se tebe netice, pola nas ovde ne zna celu pricu kako i sta .

Zasto vise raspravljate o tome ? Izaberete hosting , narucite server i uzivate... Isto kao da ja sad otvorim prodavnicu, onda ti otvoris prodavnicu do mene.. I ja treba da pljuvam po tvojoj prodavnici.. Kupis lizalicu gdje ti vise odgovara.. Niko vas ne tjera da uzmete server na ovom hostingu kao ni na kgb-u ... Ne ulizujem se nikom, kazem realno.. Izaberete ono sto vam najvise odgovara i postedite nas glupih komentara..

Ma brate sta iGGi ima sa ovim ovo su neki klinci koji se ulizuju i tako
ni iGGi ne bi trebalo ovo da pise i da je igi ebe mi se za njega samo moze dobiti ban nista drugo od mene

Hmmmm, ulizivali, naucilili ja se u te dve stavke ne uklapam ;) Takodje se protivim pljuvanju onoga sa kojim si do pre mesec dana saradjivao.

Niko nikoga ne tera nigde, ukoliko se sam odluci birace gde mu je bolje. Ne mozes uticati na slobodnu volju coveka, ja sam ovde i znam svoje razloge.

Hvala sto si se regovao na forum da podelis to sa nama ;)

Zakupi server kod sharka xD

Sto se mene licno tice nemam nikakve koristi ni od kgb-a ni od cybersharka.. To je za sve vas samo trosak nista drugo.. Nadam se da cete se opametiti i prestati da spominjete kgb na ovom forumu kao i cybershark na kgb forumu.. Ili ja da pravim forum pa da otvorim temu "rasprava" pa da tamo vodite diskusije.. Odrastite !

Evo resio sam da se registrujem. Pogledam ja, ko je online, kad ono, 70% ljudi sa KGB-a. Ok, pogledam ja teme, pluvanje po KGB-u, ***ac palac. Cak ima i neka tema o zakonu koja se predpostavljam odnosila na KGB. Ok, ljubomora, nema veze. Pogledam ja ko su moderatori, i vidim likovi koji su se do malo pre lizali dupe KGB-u. I sad: Kako vas nije sramota da plujete po KGB-u kad ste vi tamo saznali sve sto znate do sad. Vidim pri registraciji rec "KGB" je zabranjena rec. Kompleksi. Verovatno cete ovu temu da zatvorite jer se stidite (kao i svaku prethodnu). Mislim da ste vi najvecu reklamu dobili kad se duskutovalo na KGB forumu o CCybershark-u . Tuga.

Vecina njih je resila da se registuje pa se ne ***ci.Kad ono 234 most online(3 meseca), kgb 267 most online(3 godine).To sto ljudi pisu mi nemamo veze.Hmm ako kgb ima dupe slozicu se sa tobom, ali kada obraz ne postoji ne verujem da ima dupeta.A nisi video da je CyberShark zabranjena rec na kgbu i automatski se cenzurise.Zatvoricemo, ali za razliku od nekih mi ne brisemo dokaze protiv nas - jer ih nema.

Status
Not open for further replies.
Back