Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Diskord server PUBG; SOT; Fortnite; GTA V Balkanci

Re: Diskord server PUBG; SOT; Fortnite; GTA V Balkanci

Update: - Novi link: https://discord.gg/7HuCgMR

- Dodane nove kategorije na diskordu za rankove primjer: - Wander rank ima privatnu sobu za pricanje, igranje kao i stream.
- Svako ko dodje na diskord dobija odma rank, sto vise provodite vremena rank vam se povecava samim time i premisije.

Dobrodosli pa eto ako neko igra pubg, gta v, csgo i slicno.

Last edited:

Sta ce ti discord kad je steam uveo opcije za grupne razgovore

Discord je dosta bolji i jednostavniji za upotrebu. Takodje, discord sada ima opciju za igre koje se prikazuju na njemu.
Dosta ljudi koristi discord i treba i nastaviti jer je odlican.

Ja diskord imam vec 1 god. tako da steam je to ubacio prije 10 dana update, i diskord ce biti uvjek bolji od svih i ima prednost jer je mnogo, mnogo laksi i besplatan za koristit.

Discord je dosta bolji i jednostavniji za upotrebu. Takodje, discord sada ima opciju za igre koje se prikazuju na njemu.
Dosta ljudi koristi discord i treba i nastaviti jer je odlican.

Za mesec dana ces bataliti daj discord, steam je kopirao discord i sada sve imas na steam-u

Za mesec dana ces bataliti daj discord, steam je kopirao discord i sada sve imas na steam-u

Zapravo, necu.
Koristim discord iz vise razloga i ne zelim da menjam nikad.

Imam svoj server na discordu od 400+ ljudi koji su tu samo radi mog mc servera.
Nemam nikakvog razloga da napustam discord, kako sad tako i kasnije. ;)

Neces ti kao ti napustiti discord.. ali drugi ljudi ce te uvuci u steam... pa eto pogledaj teamspak, prop'o... tako ce i discord... samo treba steam-u vreme

Zapravo, necu.
Koristim discord iz vise razloga i ne zelim da menjam nikad.

Imam svoj server na discordu od 400+ ljudi koji su tu samo radi mog mc servera.
Nemam nikakvog razloga da napustam discord, kako sad tako i kasnije. ;)

Imam svoj TS3 server od 200+ ljudi, ne bih menjao. :D
Čeka se TeamSpeak5 ^___^

Za ts3 jos nisam cuo da je propao kao sto etex kaze ceka se teamspeak 5 za sad smo na ovom ts3 kako jest al mislim da mi je ts3 najednostavniji i mnogo bolji :) primetio sam diskord koriste youtoberi i njegovi fanovi a ev vidim i tko ima svoj community da neki koriste diskord sto se kaze u narodu svako ima svoje :D Ja imam svoje da koristim ts3 i cekam ts5 :D

Evolucija ljudi :) Steam se polako evoluira . Svi vi za 2 godine cete bataliti i ts i discord

Evolucija ljudi :) Steam se polako evoluira . Svi vi za 2 godine cete bataliti i ts i discord

Ako cemo realno Steam pokusava da iskopira Diskord, sto po meni nije unikatnost. Ja bi realno ostao na Diskordu, jer je besplatan. Dok kod steama nije ista prica, pogledaj opciju za dodavanje prijatelje ne mozes dodavati prijatelje ako nemas kupljenu igru itd itd. Oni idu na tu foru da navuce klijente da trose $, dok Diskord ne.

Ako cemo realno Steam pokusava da iskopira Diskord, sto po meni nije unikatnost. Ja bi realno ostao na Diskordu, jer je besplatan. Dok kod steama nije ista prica, pogledaj opciju za dodavanje prijatelje ne mozes dodavati prijatelje ako nemas kupljenu igru itd itd. Oni idu na tu foru da navuce klijente da trose $, dok Diskord ne.

Kave to veze rode moj ima, pa imas na steamu igre po 40centi

https://www.hcl.hr/vijest/discord-store-125531/

Last edited by a moderator:

Kave to veze rode moj ima, pa imas na steamu igre po 40centi

https://www.hcl.hr/vijest/discord-store-125531/

Davide, spojio sam ti dupli post, sledeci put koristi opciju EDIT.

Nisi me skapirao sta sam hteo reci. Ovo sto steam sada izvodi je cist trik u marketingu. Steam je oduvek isao na tu foru plati pa dobij. Dok vidis discord ti omogucava free, a ovo za kupovinom igricama ako ti zelis, znaci ne prisiljava te kao npr STEAM za dodavanje prijatelje. Recimo ja imam gift CS 1.6, i ne mogu dodavati prijatelje na steamu jer moram imati potrosenu $ u steam-a, ali mogu prihvatati prijatelje.

Ali dobro, razumem ja i njih, hoce da zarade $ :).

Mozda ce neki i preci na steam kada ubace to, ali vecina ne bi batalio Diskord. Jer je on to prvi uveo, a steam je samo pokusaj kopiranja Diskord.

Davide, spojio sam ti dupli post, sledeci put koristi opciju EDIT.

Nisi me skapirao sta sam hteo reci. Ovo sto steam sada izvodi je cist trik u marketingu. Steam je oduvek isao na tu foru plati pa dobij. Dok vidis discord ti omogucava free, a ovo za kupovinom igricama ako ti zelis, znaci ne prisiljava te kao npr STEAM za dodavanje prijatelje. Recimo ja imam gift CS 1.6, i ne mogu dodavati prijatelje na steamu jer moram imati potrosenu $ u steam-a, ali mogu prihvatati prijatelje.

Ali dobro, razumem ja i njih, hoce da zarade $ :).

Mozda ce neki i preci na steam kada ubace to, ali vecina ne bi batalio Diskord. Jer je on to prvi uveo, a steam je samo pokusaj kopiranja Diskord.

znam ja sta ti govoris rodje moj, ja svakako ne koristim te gluposti, procitaj onaj link sto sam ostavio

Back