Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Dokle vise

sone

New member
Oce se neko od tih vasih "odgovaraca na majlove" setiti da se ikad uloguje ida odgovori na mail evo ima nedelju dana kako msam poslao na [email protected] i bole njih bas d*pe da se uloguju i da procitaju napisu poruku. Shvatite vec jednom njih to mrzi.

Re: Dokle vise

Reselleri se ne daju svakoji osobi koja ih zatrazi, zatrpani smo takvim mail-ovima. Juice posle ovakve poruke ne verujem ni da ces dobiti svi kad vide da su nekakve pare u pitanju odmah jurnu glavom bez obzira, i ne mogu biti strpljivi ;)

Strpite se da li ti toliko gori pod nogama?!

ma nije samo za reseler ni na jedan mail ne odgovaraju to je sramota kada nesto posaljes na kgb-ov mail za 2-3 sata stigne odg a ovo boze me sacuvaj cekas dg nedelju dana a hosting mali manji od kgb-a pa vidi

nije tacno!

cybershark je nov hosting i svi iz radoznalost ih zatrpavaju mailovima :)

nadam se da cu u skorijem roku dobiti odgovor za resellera :)

ma nije samo za reseler ni na jedan mail ne odgovaraju to je sramota kada nesto posaljes na kgb-ov mail za 2-3 sata stigne odg a ovo boze me sacuvaj cekas dg nedelju dana a hosting mali manji od kgb-a pa vidi

Samo mi reci da se to odnosi za support i pakuj se :) Odgovaramo na sve, samo smo malo vise zatrpani ebi ga svako ce dobiti odgovor, ako ne veceras onda sutra prosledio sam temu vlasniku ;)

Svugdje se desi da nekad ne stize mejl 2 dana,a nekad stigne a 2 minuta.
Pa bio hosting od 2 ili 1000 servera.
Tvoje je da strpljivo sacekas odgovor.

Reselleri se ne daju svakoji osobi koja ih zatrazi, zatrpani smo takvim mail-ovima. Juice posle ovakve poruke ne verujem ni da ces dobiti svi kad vide da su nekakve pare u pitanju odmah jurnu glavom bez obzira, i ne mogu biti strpljivi ;)

Strpite se da li ti toliko gori pod nogama?!

NIsam ni pisao.. :)

Back