Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Komentar za Forum

Status
Not open for further replies.

Mih@jlo89

New member
Moram da vas pohvalim,svidja mi se dizajn ovog foruma extra je.Svidja mi se tema uzasno,boja,a pogotovo postovi.Sve mi se cini kao da to jos negde ima,ali ne mogu da se setim de -.-

Dobro je sve odradjeno Samo ima previse klinaca i glupih topika dodajte kojeg moderatora da redovno cisti to ;)

@raso vidis da vec ima dosta moeraotra :)

najbolje resenje je vbuletin tema koja je najprakticnija i najbolja :)

Imas dobar ukus, da kupimo mi jos par komada ja predlazem za pocetak zutu, narandzastu i zelenu boju ;)
Mihajlo dobro dosao :)

"Caki je rekao da vise nece da postuje sa vama. Ne znam zasto se ona obracate njemu?"**

Last edited by a moderator:
Smesno leader mod hhah najveci spamer :)

Cek jesi ti ljubomoran?
Msm zao mi te al sta da se radi,taj drugi hosting dje sam bio spamer ti nece dati nikakav rank,nemaju koristi od tebe.
A ovde kolko vidim,nisam spamer,tako da odsetaj od teme,ovo ti je upozorenje.
To dali sam ja mod,nije tvoj problem,za to imaju nadlezni ljudi.
Ako neko moze reci da je leader spamer na ovom forumu ja mu dizem kapu.
Drugi hosting forum me ne zanima,bilo pa proslo.I da navedem 70% tog spama je bila pomoc.

Cek jesi ti ljubomoran?
Msm zao mi te al sta da se radi,taj drugi hosting dje sam bio spamer ti nece dati nikakav rank,nemaju koristi od tebe.
A ovde kolko vidim,nisam spamer,tako da odsetaj od teme,ovo ti je upozorenje.
To dali sam ja mod,nije tvoj problem,za to imaju nadlezni ljudi.
Ako neko moze reci da je leader spamer na ovom forumu ja mu dizem kapu.
Drugi hosting forum me ne zanima,bilo pa proslo.I da navedem 70% tog spama je bila pomoc.

Sve sto ja mislim o tebi jeste da nam sada natrljavvas na nos sto si mod. Pre nekoliko dana si bio obican kao i svi mi a sad se pravis pametan i vazan al nema veze OK si lik jedino mi to smeta.

Sve sto ja mislim o tebi jeste da nam sada natrljavvas na nos sto si mod. Pre nekoliko dana si bio obican kao i svi mi a sad se pravis pametan i vazan al nema veze OK si lik jedino mi to smeta.

Stw te ne razumem,covek mi kaze da sam spamer a ja nigde ne spamujem vec se trudim,on mi nabacuje na nos sta je bilo u proslosti na drugom forumu,i ja sam mu rekao to lepo.A ako sam ok lik verovatno sam ti pomogao,sto je cisti dokaz.

Status
Not open for further replies.
Back