Epa ovako,znam da sam ja na nasoj game sceni niko i nista,na kgb forumu sam niko i nista,postove pisem retkooo,ali pratim desavanja,citam sve,i polako iz senke krecem u pohod 
Ali da predjemo na stvar,Lich ja tebe ne razumem,ti si jedan najobicniji klinac,veoma dvolicna osoba,puna ljubomore i licemerja :S al dobro shvatam ,sad si u pubertetu
Do juce si [cenzura] ovima na kgb forumu,a sad...:S
iGGi-ja shvatam u potpunosti,pa bre i treba da ti izvuce usi,da se ne pravis vise toliko pamet,za svoje godine,mesas se u stvari u kojima ti nije mest
vi sa kolibe,prica sama za sebe,pa odakle vam pravo da javno klevetate ljude 20 godina starije od vas,a da pri tom nemate nikakve dokaze.Dovodite u srodstvo iGGii-ja i Daltona,van svake pameti...Ovaj pa kaze "pouzdani izvori" kakvi bre pouzdani izvori,jos skolu zavrsavas a vec imas izvore i znas sve ? jeli bre? Lepo kaze mih@jlo89 , zasto bi kgb vas ddosovao ? Niste neki znajacan faktor na game sceni u Srbiji
(bez uvrede) al realno,moze se i bez vas 
A ovo vase takozvano "osoblje" ovog cenjenog hostinga,pa jel neko od vas punoletan deco
? Iskopirali ste forum samo promenili malcice boju
Jos jedan znak vaseg "znanja" , nemate trunku postovanja prema ljudima koji su doveli cs u srbiju , jadni roditelji pored vas takvih,jadna mala decica koja nemaju pametnija posla i koja misle da ce svojim klevetanjem kgb-a ucini nesto protiv njih,pa jel mislite da cete imati vise musterija ako ih budete isprozivali na sva glas?
To je to od mene
Pozdrav.
Ali da predjemo na stvar,Lich ja tebe ne razumem,ti si jedan najobicniji klinac,veoma dvolicna osoba,puna ljubomore i licemerja :S al dobro shvatam ,sad si u pubertetu
Do juce si [cenzura] ovima na kgb forumu,a sad...:S
iGGi-ja shvatam u potpunosti,pa bre i treba da ti izvuce usi,da se ne pravis vise toliko pamet,za svoje godine,mesas se u stvari u kojima ti nije mest
A ovo vase takozvano "osoblje" ovog cenjenog hostinga,pa jel neko od vas punoletan deco
To je to od mene
Last edited by a moderator: