Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Lich i cenjeno osoblje ovog takozvanog "hostinga" :)

Status
Not open for further replies.

btmr'

New member
Epa ovako,znam da sam ja na nasoj game sceni niko i nista,na kgb forumu sam niko i nista,postove pisem retkooo,ali pratim desavanja,citam sve,i polako iz senke krecem u pohod :D
Ali da predjemo na stvar,Lich ja tebe ne razumem,ti si jedan najobicniji klinac,veoma dvolicna osoba,puna ljubomore i licemerja :S al dobro shvatam ,sad si u pubertetu :)
Do juce si [cenzura] ovima na kgb forumu,a sad...:S
iGGi-ja shvatam u potpunosti,pa bre i treba da ti izvuce usi,da se ne pravis vise toliko pamet,za svoje godine,mesas se u stvari u kojima ti nije mesto.Ovi sa kolibe,prica sama za sebe,pa odakle vam pravo da javno klevetate ljude 20 godina starije od vas,a da pri tom nemate nikakve dokaze.Dovodite u srodstvo iGGii-ja i Daltona,van svake pameti...Ovaj pa kaze "pouzdani izvori" kakvi bre pouzdani izvori,jos skolu zavrsavas a vec imas izvore i znas sve ? jeli bre? Lepo kaze mih@jlo89 , zasto bi kgb vas ddosovao ? Niste neki znajacan faktor na game sceni u Srbiji :) (bez uvrede) al realno,moze se i bez vas :)
A ovo vase takozvano "osoblje" ovog cenjenog hostinga,pa jel neko od vas punoletan deco :)? Iskopirali ste forum samo promenili malcice boju :) Jos jedan znak vaseg "znanja" , nemate trunku postovanja prema ljudima koji su doveli cs u srbiju , jadni roditelji pored vas takvih,jadna mala decica koja nemaju pametnija posla i koja misle da ce svojim klevetanjem kgb-a ucini nesto protiv njih,pa jel mislite da cete imati vise musterija ako ih budete isprozivali na sva glas?
To je to od mene :) Pozdrav.

Last edited by a moderator:
Re: Lich i cenjeno osoblje ovog takozvanog "hostinga" :)

Ti si samo jedan vise koji se krije iza maske, da te znam i da si nesto pa ajde i da prodiskutujem ali od ovoga nista.Jadni tvoji roditelji kakvog su slinavka napravili. :(

Lich nemoj da se naljutis, ali stvarno si [cenzura] ovima iz KGB,i ti od 15-14god se mesas u tudje stvari,ja neznam ali ti svaki put pises imamo dokaze,imamo dokaze,pa pokazi dokaze..
Nemoj da se ljutis ali upravu je ovaj.....

A i ja budala ostavio otkljucanu temu, za ovo vredjanje warn.

Status
Not open for further replies.
Back