Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Najbolji igrac

Hahahahah
Ludilo :D
Lucky moras me nauciti tako da igram :)
A za temu
Fnatic clan pogledajte
najbolji us rbiji imate ga na KlanRur :D

fnatic ima manu sto imaju 2 awpera..[snalaze se dobro..] a za mene sad za sad DPS [deepinside] su naljbolji posto su usli kingor i gogi :)

Ovo sam ja kad sam tek poceo igrati i znam da je lose :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

RUR - Nakon intervjua sa MASINOM, doslo je vrijeme da intervjuišemo najboljeg igrača balkana Nemanju Boškovića

kRUR - Prije svega zamolio bih te da nam se predstaviš?
kGR: Zovem se Nemanja, iz Beograda sam, poceo sam da igram CS 2003 godine ali je to bilo totalno 4 fun, tek negde pocetkom 2006-te godine sam poceo da igram ozbiljnije a prvi veci turnir koji sam osvojio bio je wcg quali 2008.

kRUR - Danas je izašla vijest da si novi igrač DeepInside teama. Da li si zadovljan sa timom deepinsidea?
kGR: Jesam, naravno, da nismo svi mi koji smo trenutno u lineupu dps-a videli potencijal ne bi se ni odlucili na ovakav potez pravljenja novog lineupa, zelimo da pokusamo nesto ovog puta nadamo se na pravi nacin posto svi mi imamo iskustvo unazad kako i sta nije valjalo ranije i kako izbog cega su ekipe u kojima smo ranije bili uglavnom dozivele propast i generalno nikada nisu dosle u poziciju da imaju zapazeniju ulogu internacionalno.

kRUR - Do nedavno si bio član najboljeg Makedonskog i balkanskog klana ENTITY. Šta je bio razlog tvog odlaska?
kGR: Glavni razlog mog odlaska kao sto je i bilo vec spomenuto u vesti na hltv.org-u je bio taj sto smo podvukli crtu malo bolje razmislili o situaciji i oni i ja i dosli do zakljucka da je na balkanu mnogo tesko imati ekipu 4+1 tacnije ekipu koja nema 5 igraca iz iste zemlje posto situacija sa sponzorima nije bila u najboljem stanju tako da je njima ostao wcg kao jedini veliki turnir na koji ce sigurno moci da idu a sve ostalo je bilo pod velikim znakom pitanja. Naravno ja na wcg sa njima ne mogu da idem posto sam iz srbije a wcg ima pravilo 5 igraca iz zemlje u kojoj je quali tako da nije bilo poente nastaviti igrati i vezbati kada se nije video jasan cilj drugarski smo se razisli i zelim im srecu u nastavku

kRUR - Kako ste se slagali u ENTITYu? Poznato je da ste osvojili 3 mjesto na World Gaming Festivalu u Crnoj gori.
kGR: Atmosfera je bila zaista dobra, imao sam malo problema u pocetku sto se tice spotova na mapama za koje su oni imali posebne nazive na makedonskom kao i malo sa tim sto ih u pocetku nisam najbolje razumeo ali je posle bilo sve ok, ne mogu ni na sta da se pozalim, lepih 2 meseca je to bilo kada se sve sabere i oduzme Na rezultat na WFG se ne bi previse osvrtao posto smo svi mi zeleli tad mnogo bolje od onoga sto smo uradili, mec vs aU zelim sto pre da zaboravim

kRUR- Vaš publicitet konstanto raste.Kako se nosite sa tim? Da li slažete sa publikom što govore da ste najbolji igrač Balkana?
kGR: Nije preterano tesko ipak gaming nije razvijen u toj meri kao npr sportovi, tj ni priblizno tako da sve je sasvim u redu i sasvim normalno Sto se tice titule najbolji igrac balkana stvarno je ne bih komentarisao, na meni je samo da igram a drugi neka se bave tim pitanjem Jedino sto ja mogu u ovom trenutku da kazem je da zelim da moja ekipa postane najbolja na balkanu i da najzad ekipa sa ovih prostora ima zapazeniju ulogu na turnirima u inostranstvu i za to cu dati sve od sebe u narednom periodu a isto to ocekujem i od svojih saigraca, ne sumnjam da ce se potruditi i da ce dati sve od sebe u ispunjenju tog cilja

kRUR - Takođe, prije nekoliko sedmica ste igrali KGB CM Storm sa ekipom friends United. Ispali ste upravo od ekipe deepinside. Kako ste se tada osjećali?
kGR: Iskreno posle svakog poraza morate se osecati lose, mislim da smo mogli vise u tom trenutku posebno na drugoj mapi u tom mecu ali sta je tu je

kRUR - Šta možete reći za Srpsku scenu? Da li firme ulažu u eSport? Da li deepinside ima mnogo sponzora?
kGR : Generalno situacija sa sponzorima je losa, ali sto se nas u deepinsideu tice i dalje smo u fazi trazenja sredstava koji su nam potrebni, a ovom prilikom bih se zahvalio Nemanji iz ns vlasniku igraonice MATRIX za trud koji ulaze da bi imali potrebne uslove.

kRUR - Da li se spremate za Adepto BH Open tournament i Gaming Festival?
kGR : Situacija sa Adepto turnirom je jos pod znakom pitanja posto jedan ili dva nasa igraca mozda nece biti u mogucnosti da dodju na njega tako da nazalost sanse da dodjemo nisu bas velike kako trenutno stvari stoje, ali ko zna mozda sa 1 stand in-om dodjemo a za gaming festival krecemo od danas da se spremamo i nadam se da cemo biti u dobroj formi kada do njega bude doslo

kRUR - Da li prije svakog turnira imate boot camp?
kGR Ne, ali u ovoj novoj ekipi bi situacija takva trebala da bude i nadam se da ce biti pred domace turnire verovatno i ne ali pred svaki veci bilo da je domaci ili inostrani jednostavno bootcamp je neophodan.

kRUR : Da li ste spremni na reakciju vaših fanova kada dođete na Adepto BH Open?
kGR : haha naravno samo sa obzirom na gore pomenutu pricu nisam siguran da li ce do tog dolaska doci ali potrudicemo se

kRUR - Da li ćete moći parirati ekipama kao što su Na Vi, fNatic, dateam itd?
kGR : Za ove 2 prvopomenute ekipe ce trebati po meni malo vise vremena posto nivo na kojem su oni trenutno, posebno ekipa navi je zaista veoma visok, sto se dateam-a tice naravno samo je pitanje kad cemo imati priliku da igramo sa njima na turniru posto je adepto pod znakom pitanja

kRUR - Došli smo na kraj intervjua. Hvala ti na odvojenom vremenu. Šta možeš reći za kraj?
kGR: Mislim da je dosta toga vec receno u ovom iviewu mogu samo jos jednom da kazem da cemo dati sve od sebe da Srbija i Balkan najzad urade nesto znacajnije na internacionalnoj sceni. Pozdrav svima koji me znaju

Sa klanrura kopirano

Dev1 -sgc :) Lik kolje sa usp mada sam skontao pre neki dan za njega a potpisujem se Dev1 vec 6 meseci xD :D

Back