Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Pitanje u vezi Gather-a

Status
Not open for further replies.

BETOON

New member
Proslo je vise od 7 dana od glasanja da se vrati jedan od najpopularnijih sistema igranja 5vs5 na balkanu.Dosta ljudi me pitalo da li se vartilo i hoce li se vratiti.Zato sto sam im ja licno slao link da glasaju da sharuju i slicno....
Moje pitanje glasi da li vlasnici cybersharka rade na povratku gathera i kad bi to moglo da bude? :)
I jedna napomena koliko god je bilo glasova ( u ovom slucaju oko 200) , bice jos pola od ove brojke 200 da dodju i da igraju vjerujte mi....Dosta ljudi i ne zna sta je gather a dosta prizeljkuje svaki dan...Ja prvi pa tek onda ostali.
Lijep pozdrav. :o

Re: Pitanje u vezi Gather-a

Jel ovo ima sansa da se otvori gather za 1.6? Tek sad sam vidio za ovaj vote, iskreno se nadam, kao i svi stari igraci da se opet otvori :)

Re: Pitanje u vezi Gather-a

Jel ovo ima sansa da se otvori gather za 1.6? Tek sad sam vidio za ovaj vote, iskreno se nadam, kao i svi stari igraci da se opet otvori :)

Procitajte jos jednom sta je ZeN napisao u istoj temi kada se vote zavrsio. Bice obavestenje kada se bude odlucilo sta ce dalje, do tada moramo biti strpljivi.

Lock

Status
Not open for further replies.
Back