Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Pozzzzz

Status
Not open for further replies.

Dzoni

New member
Lich ja sam sa [email protected] i dali mogu da postanem reseller kod vas :) onaj sto ste mi nudili ? da mi saljete svakog mesca 500 din a ja vas da reklamiram jer moze tako, cekam odgovor na mail...

Re: Pozzzzz

E pa ne moze tako.. Dobijas pare od svakog prodatog servera a ne od toga sto ih reklamiras :) Ako si poslao mail dobices odgovor samo se strpi..

da da za svaki prodati napravite mi 2 servera ja vas reklamiram i ko kupi server kod vas salete mi 0 din

da da za svaki prodati napravite mi 2 servera ja vas reklamiram i ko kupi server kod vas salete mi 0 din

Molim te pisi preglednije da mi mogli da te razumijemo... Od svakog prodatog servera ti dobijas 500 dinara.. Sta tu nije jasno ?

da da za svaki prodati mi saljete 0 din.. napravite mi 2 servera ja vas reklamiram i ko kupi server kod vas salete mi 0 din...Mrzi me da pisem :/

On je mislio da kad neko kupi server mi njemu umesto 500 kinit damo 2 server i on nas reklamira, ali mislim da je odgovor pisi propalo.

Odgovoricu ti za 5 minuta.

Last edited:

ne ne samo mi napravite 2 server da imam community..a ja vas reklamiram a vi meni saljete nista od kinte..

Status
Not open for further replies.
Back