Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Problem

Re: Problem

Probaj kada uninstall cs 1.6 da odes do instalacionog foldera i obrises sve sto je ostalo, nadji I u AppData da li ima nekih fajlova igrice pa I to obrisi. Nakon toga skini WarZone ili Gatherov samo u antivirusu kazi da je secure :)

@statickboom2 Warn zbog spamovanja u temi. Mogao si u temi da napises sta je problem ili da mu se ti javis na PM umesto sto si spamovao u temi.

@tema

Na Lan-u ms mi je uvek bio 0 sa warzone cs-a.

Moglo bi da probas sa sredjivanje cl_updaterate cl_cmdrate i rate pa da vidis.

I jedno i drugo 100%, excellent! Cs potpuno normalno radi, ali samo kad pucam sporo metak po metak, npr iz usp-a baguje, kao na snimku..

Last edited:

Ne znam zasto mu govorite ista za racunar kad je do cs-a. Ako mu u csgo i drugim igricama normalno radi onda nije do racunara. Ili uradi novi sistem (sto ne vjerujem da ce biti od velike pomoci) ili nadji neku desetu installaciju cs-a i tjt.

Ne znam zasto mu govorite ista za racunar kad je do cs-a. Ako mu u csgo i drugim igricama normalno radi onda nije do racunara. Ili uradi novi sistem (sto ne vjerujem da ce biti od velike pomoci) ili nadji neku desetu installaciju cs-a i tjt.

Meni je tako počelo zbog bad sektora, prvo na cs 1.6 samo a potom je prešlo i na cs:go.

Evo probao sam da pucam na enter metak po metak i normalno puca, bas kako treba, bez ikakvih problema..

probaj da ocistis pc od virusa,defregmete diskove ocisti s CC cleaner takodje i javi nam kako je proslo

Ocistio komp od virusa prvo Nodom pa i cleanerom, i defregmentovao sam diskove, na 0% su svi, i opet isto po ko zna koji put...

Brate da li ti shvatas da bih te poslusao do sada 50x, imam garanciju na kompu, morao bih da nosim u servis da mi to zavrse jer mi treba or'ginal win 10, i da cekam mesec dana.. Zato i pokusavam da nadjem resenje za ovu glupost..

Back