Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Reseller

Ran Gi La

New member
Interesuje me da li Cyber Shark daje resellere? Posto je hosting u kome sam radio zatvoren mislio sam da se bavim preprodajom.

moras imati 3 kupca da bi dobio resellera ;)

i da oni kupe kod cybershark i da u komentar napisu tvoje ime reseller da vlasnici cybersharka znaju da si ih ti doveo da kupe ;)

ne moras 3 sta 3 su ti nista
3 kupca ako zelis kod mene da radis to ti je isto cyber samo drugi panel itd

Problem je sto ljudi hoce kod mene da kupe ne kod Cyber Sharka :/ , lako bi ja njih doveo ali odna ce oni traziti da im ja radim support jbg poverenje....
I sta dobijam ako radim kod tebe?

ja sam zatrazio i meni je receno da bi mi dali resellera treba da dovedem 3 kupca ;)

i oni sutra ce da naruce servere :)

Gledaj vako
Cyber daje najbolje ponude
Ti izgleda neces support u stvari oces pare ljudi mi se javljaju da rade support
Ako ja vidim da ima nesto od tebe
Ide ti ja zaradjujem mozda 50 Posto necu pricam jos neznam
Tebi ce ici oko 20 posto
Ako se budes trudio ice Pola pola :)

Sve dalje razgovore i dogovaranje oko poslovnih kombinacija nastavite preko privatnih poruka ili nekog drugog servisa ;)

Meni treba reseller sa domacim linkom, ako neko hoce da mu ja radim support neka me trazi na mail naravno necu raditi za dzabe jer moje usluge su u toj grani delatnosti profesionalne.

Evo i ja da pitam nesto u vezi resellera!!

Ja bi ovako uzeo reseller,napimer placam 3000 dinara 100 slotova,mesecno vama,a zarada ide meni :D logicno :)

Ja sam rekao da trazim resellera, al neko se ukljucio u temu i trazi support.

EDIT: Lich samo onaj ko ne zna radio bi support za dzabe.

Last edited:

Znam ja da radim pa sam se ponudio da radim dzabe,ocito im trenutno ne treba jos suportera itd.To je njihov problem.

Niko nije spominjao rad u Cyber Sharku. Ide lock zato sto se skrece sa teme.

EDIT: Moguce da nam nije dozvoljena lock komanda? -.-

a sto onaj ko nezna radi za dzabe. evo ja sam se bio ponudio da radim za dz. jer to je meni zabava da radim na support kada nemam posla ;)

Vidis tu si upravu raditi iz zabave, to sam radio jedno vreme na KGB forumu dok nisu poceli da mi stizu bahati zahtevi. A za dzabe necu da radim jer niko meni nista za dzabe nece raditi.

Back