Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Reseller

da ali vidis na ovako nekom hostingu radis za free kao sto si je Jesa ponudio vidis radio bi free i kada bi video da dovodis korisnike dao bi ti pola pola vidis kako se ti pokazujes da znas da radis nagrada sama dolazi ;)

slazem se ali ko je u vecoj dilemi da da "poverenje" ti ili on?

ti mozes psovati na suport tikete i sve i dok on to primeti pa te izbaci i promeni sifru on se obrukao i korisnici odose ,a ti nemas sta da izgubis samo da dobijes ;)

ti mozes psovati na suport tikete i sve i dok on to primeti pa te izbaci i promeni sifru on se obrukao i korisnici odose ,a ti nemas sta da izgubis samo da dobijes

vidis sta sam napisao dok on skonta,ali ako si bio u pomenutom hostingu znas da nemozes uci u support preko noci nego mora biti veza ko ce da te ubaci i tu je odredjena doza poverenja ;)

Ja u hosting gde sam radio nisam trazio da me zaposle niti sam trazio preko veze nesto, nego su oni ponudili meni. Velika razlika je ako te ubace preko veze ili ako zaslugom dodjes.

Ja sam imao reseller, al nastao je neki problem sa vlasnikom i tu je valjda Goran Gligovac (ako sam ubo prezime) odustao od hosta,pa moze li mi neko reci sta se desava sa mojim resellerom imao sam 8 servera ? :)

Goran Gligovac je bio zaduzen za Resellere,stalno smo se mi culi,al ko zna gde su sada ti moji serveri :S ja sam samo tim likovima rekao da salju uplatnice na cybershark jer tolko me je bio blam nisam znao sta da kazem ljudima :P

Kad bih mogao da uzmem od Cyber Sharka bilo bi mi lakse jer oni imaju strani i domaci link. Kasnije bih se prosirio ako bi mi uspelo, imam dosta zainteresovanih tako da bi do prosirenja doslo.

Pa i ja sam taman sve krenuo u fullu,trebao sajt i domen dobiti posto Goran je jako imao poverenja u mene i obecao mi je da ce srediti to al evo kako je ispalo :/

Ajde javi mi se na skype,fb,steam
fb : Radovan Rasa Ogrizovic
Steam: ogrizovics13

Strpi se jos malo ,Molim glavne koji su zaduzeni za Reseller da mi se javi ako bude nesto i "Ran Gi La" ;)

Back