Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

SCG - Kopiranje

Status
Not open for further replies.
hahahahhahahaha....nece te niko prijavit..... imo sam vB par godina,pa mi nije bio izbrisan.......-.....bice banova....

i nec ti vise odg jer si balavac,a ja s njima nemam posla...

AHahhahahha debila..
Ok, ja sam balavac a ti si sad odjednom odlucio da nemas nista sa njima. Bice ovo sve reseno, vidim da ste kod mikro hostinga a brazilija kod contre.

AHahhahahha debila..
Ok, ja sam balavac a ti si sad odjednom odlucio da nemas nista sa njima. Bice ovo sve reseno, vidim da ste kod mikro hostinga a brazilija kod contre.
Хајде не смарај и не мрачи на форуму више.

Ko nastavi sa spamom popice warn.
Neka on prijavljuje kome god hoce nemoze nista da uradi.
Ovde kraj teme.

Ne znamima me sta se desava, leader ocu da obrises to jer smo mi sponzor felni.Imas 24h.

Refresh,jel ovo kopirano sa felne ili ga svaki photoshoper zna uraditi?

thgif.png

th.gif

Last edited:
Brate koj vam je k***c ne svadjajte se bre.. 1rge Ako je brate copy to ,pusti ga on sam sebi kvari ugled...A ja msm da nije poznajem ja ovde ove momke nisu oni nikakvi Hackeri ili mafija. Oni su momci ok.Zezaju se i sve ostalo..I vi sa felne ste videli nesto dobro sa nekog drugog foruma i copy na vas to je normalno...Nije razlog za vredjanje...RaiD brate nemoj da se nerviras pusti ga ,oladi ne ponasaj se kao balavac jer nisi .. :)

Brate koj vam je k***c ne svadjajte se bre.. 1rge Ako je brate copy to ,pusti ga on sam sebi kvari ugled...A ja msm da nije poznajem ja ovde ove momke nisu oni nikakvi Hackeri ili mafija. Oni su momci ok.Zezaju se i sve ostalo..I vi sa felne ste videli nesto dobro sa nekog drugog foruma i copy na vas to je normalno...Nije razlog za vredjanje...RaiD brate nemoj da se nerviras pusti ga ,oladi ne ponasaj se kao balavac jer nisi .. :)

Ajde za ovo dajte jedan K+ :)

Ovo je potpuno besmislena tema na kraju nema veze za cybershark forumom
mozda bi je i ostavio otkljucanu ali razlog svadje je krajne glup svadjate se zbog ove
th1n.png

slicice koju mogu da nacrtam u paintu

Dalju diskusije nastavite na vasim forumima, ako ne postignete dogovor pisite na [email protected] :cool:

Slucajno je svaki piksel isti..
Ako si uradio dosta vi mi .psd fajl da vidimo ali opet, i da imas .psd fajl to je RIP. Ne znate napraviti nista pa zato idete od foruma do foruma i kradete ideje.

Status
Not open for further replies.
Back