Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Smesno :)

Status
Not open for further replies.

->UrOS<-

New member
Danas u jutrnjim casovima serveri na masini 217.26.76.106 su radili nestabilno
Ispostavilo da je besplatan insajderski server podigao opterecenje procesora na 800%
slicna desavnja desila su se i na drugim serverima koji su suspendovani izmedju ostalog jedan je bio u vlasnistvu korisnka pod imenom 'princezajacar' ...

Ovom prilikom se izvinjavamo se svim klijentima koji imaju server na toj masini

cpuv.png

(Zbog ovoga kredibilitet akcije sponzorstva cw servera je ugrozen)

Dokle vise?

zato sto nemaju pojma sta se desava i sto ne kapiraju koliko blamiraju ovaj hosting, cuj nesto urade pogresno i to jos javno objave svoje neznanje pa tipa "neko nas napada" evo provalili smo ih :D
smeh bre :D

zato sto nemaju pojma sta se desava i sto ne kapiraju koliko blamiraju ovaj hosting, cuj nesto urade pogresno i to jos javno objave svoje neznanje pa tipa "neko nas napada" evo provalili smo ih :D
smeh bre :D

Pogresno? Sta smo mi uradili pogresno?! Smesno, pa vidis da je i ime topika takvo :) Gde je napisano neko nas napada? Samo je receno da je server od sponzorstva dizao cpu na 800% i zbog toga je doslo do problema na 106 masini!

aham zato je meni pucao server u toku cw-a zadnja 2,3 dana :) tj seckao ko lud :P resite te bitange :D hahaha

koliko volim osobe koje ulaze preko proxya i spamuju forum a onda dodju preko svog ipa i registruju se sa sopstvenim userom i počnu da pametuju...

lok

Dragi zlajo, zavanicno je samo ono sto se napise u obavestenjima...
PS: valjda ti je jasno da ja volim takvima, ocito i ciljano da plasiram (dez)informacije

Status
Not open for further replies.
Back