Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Teme

Status
Not open for further replies.

JeSa

New member
Ovako
Obavestenje je ovo
Neko je bio upao na moj profil sa KGBa Administrator ili super moderator ne znam ko je
Video mi je pw na KGBu i na zalost stavio sam ovde isti PW i on je upao i brisao neke teme
Tako da izvinjavam se zbog brisanja tih tema
Ovo i dalje dokazuje sta sve KGB nece uraditi da bi sklonio svoje konkurente
Toliko :)

Taman su bile spremne sve dezinformacije za laznu admin sobu da proverimo nove moderatore da li ce da cure informacije odnosno da li imamo krticu... kad desilo se ono cemu nisam se ni nadao magarci me skratili muka i zagrizli pre nego sto sam bacio mamac :)

Last edited:
Ja koliko znam u forume, admin ili moderator nekog foruma ne moze da ti vidi pass, moze samo da ti ga promeni ali to bi ti onda primetio a i svakako ne bi mogli uci ovde jer zapravo ne znaju koji ti je pass.
Ko zna sta si ti radio i ko ti je ulazio a mislim da ste vec previse stete ucinili ovom napacenom cybersharku i da ti najmanje treba vise ikada da spominjes KGB !
I za ovo sto radite mene ako pitas ni ne zasluzujete da postojite jer postojite samo da bi preuzeli ljude od kgb, to je po meni low. I sam zamalo da uzmem server ali kod kolibe pa sam se uverio u tih "800" fps ali necu o tome. Nadam se da mi necete obrisati post mada verujem da hocete jer ste deca i to vama odgovara ali napravio sam ja screenshot :)

Ko zna sta si ti radio i ko ti je ulazio a mislim da ste vec previse stete ucinili ovom napacenom cybersharku i da ti najmanje treba vise ikada da spominjes KGB !
I za ovo sto radite mene ako pitas ni ne zasluzujete da postojite jer postojite samo da bi preuzeli ljude od kgb, to je po meni low. I sam zamalo da uzmem server ali kod kolibe pa sam se uverio u tih "800" fps ali necu o tome. Nadam se da mi necete obrisati post mada verujem da hocete jer ste deca i to vama odgovara ali napravio sam ja screenshot :)

Ovde svako ima pravo glasa niko nece biti nedorecen, poruka mu biti obrisana a tema zakljucana
To je jasno kao sto je pomorandza okrugla i narandzasta

Mi nismo nigde naveli da je fps 800, koliba je nas reseller... nego kad si ti to testirao?
http://img847.imageshack.us/img847/9449/koliba.png (Novi kernel)

Ono što ja vidim je da su super moderatori i moderatori ovoga foruma jako neozbiljni.....

Dobro dosla, koliko ja vidim tebi je decko nestasan :)

Last edited:
Pljuvanje o nama na nekim drugim forumima je zaustavljeno od strane vlasnika tog foruma zbog nedostatka dokaza, tako cu i ja ovo.Ovo je nas forum, ako je tebi neko provalio pas to je tvoja greska i nestasluk.Ovde ide lock, ukoliko nadjes dokaze iznesi ih.

@lich opusti se odradicu ja to o tom potom

Brate ako ti je to merenje onda nisi lepo obavesten. Ne mozes ti reci i reklamirati performanse na osnovu 2-3 statsa iz hlsw.
Postavi ti meni link za fpsmeter.org pa onda mozes pricati
Hvala

ne brini ti za mene, lupio sam stats 50 puta za redom, evo ti ovo sto si trazio...
opet ponavljem na ovom forumu nigde nije napisan zagarantovan broj fps-a ;)

graph.php

Last edited:
Znate koji je najprostiji nacin da sprecite da vam prowale pw.Jednostavno izlupetate neku gomilu reci u notepad tipa kjfhskldfjshfkjshdfskjdfhskfjhskdfhsdkjfsh i cak i da vam uspeju provaliti pw verovatno ce misliti da imate neku zastitu jer retko ko ovako stavlja pw :D

ja ne zelim da se svadjam ja to znam nikome nisam davao pass a taj pass mi je jedini na KGBu i cyberu nema drugog objasenjanja
Kraj price
Lock

Status
Not open for further replies.
Back