Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Zalba na Support

Status
Not open for further replies.
Re: Zalba na Support

To je bug i meni se vraca automatski kada editujem to, probaj ponovo.Punisher je sada zaduzen za tikete, tako da moras njemu da se obratis.

Il je Automacki,ili se to samo reklamira :P

EDIT: Sekund posle licha sam napisao :D

To je bug i meni se vraca automatski kada editujem to, probaj ponovo.Punisher je sada zaduzen za tikete, tako da moras njemu da se obratis.

Nemora da znaci da je bug,mozda to oni oce da rekalmiraju cybershark :D,mada neverujem :)

Pa vidi :D Niko nije lud da ulazi stalno na svaki panel i da izmenjuje to :D :) To je bag ili automacki da znas :P

Niko iz cybershark supporta nije dirao taj plugin, tako da ne vidim svrhu ove teme. Mi ne menjamo ni jedan config nasih klijenata, a da oni to ne zatraze ;)

Ta reklama se vraca na default, iskljuci plugin u server.cfg-u ces naci amx_cyber_reklama stavi na 0 i ubaci ponovo plugin.

Pozdrav!

Niko iz cybershark supporta nije dirao taj plugin, tako da ne vidim svrhu ove teme. Mi ne menjamo ni jedan config nasih klijenata, a da oni to ne zatraze ;)

Ta reklama se vraca na default, iskljuci plugin u server.cfg-u ces naci amx_cyber_reklama stavi na 0 i ubaci ponovo plugin.

Pozdrav!

Eh tebe sam cekao,oke Hvala :) stavi Lock

Status
Not open for further replies.
Back