Welcome to our community

Be a part of something great, join today!

Škola

Re: Škola

Prodajem jedinice vrlo povoljno, samo recite predmet koji vam treba, kolicine su ne ogranicene.
Takvo je moje skolsko stanje.

E tema je vala vrh.
Malo o prepisivanju kako radim prvo.
Fizika, Masinski Elementi, Mehanika i slicno.
Uzmete dok nema profesora prepisete sve na klupu negdje na coskovima najbolje i kad dodje da pregleda prekrijete kontrolnim radom ili praznom dvolisnicom.
Dvolisnicu bacite a peticu zalijepite :)

E imam problema oko matematika imal ko ovdje da se onako dobar u matematici da mi malo objasni.
Ja sam Masinski Tehnicar Operator za CNC masine 2godina, :)

Imam pitanje neznam da li moze ovo profesor:
Imam Poslovni engleski 3 godina za carinika i speditera ,e sad problem je ovaj imam Prvo 2,Drugo 2,Trece 2 ,i sad mi je problem cetvrti dio danas sam imao kontrolni i nisam uspio da prepisem resenja koja sam imao jer nastavnica samo gleda i stoji blizu mene i dobicu 1 ,moze li da mi zakljuci 1 iako imam ovamo sve 2,2,2 ?

Milose jedva sam te razumeo sta si rekao, ali kako moze neko da ti zakljuci 1 kada imas jednu jedinicu i tri dvojke?

Imam pitanje neznam da li moze ovo profesor:
Imam Poslovni engleski 3 godina za carinika i speditera ,e sad problem je ovaj imam Prvo 2,Drugo 2,Trece 2 ,i sad mi je problem cetvrti dio danas sam imao kontrolni i nisam uspio da prepisem resenja koja sam imao jer nastavnica samo gleda i stoji blizu mene i dobicu 1 ,moze li da mi zakljuci 1 iako imam ovamo sve 2,2,2 ?
Teoretski imas 2 vec. E sad, trazice mozda par pitanja, cisto da te aktivira malo. Jedino ako si stao na zub nastavnici, imao problema kod nje, tad bi mogao da bude problem.

Milose jedva sam te razumeo sta si rekao, ali kako moze neko da ti zakljuci 1 kada imas jednu jedinicu i tri dvojke?

Imam 1-dvojku ; 2-dvojku ; 3-dvojku ; 4-Dobijam 1 iz kontrolnog,da li moze da mi zakljuci KECA xD

Koliko sam shvatio da ne moze?
Naravno nemam nikakvih problema kod nje...

Apsolutno je nemoguce...Prvo - pre par godina je uvedeno neko novo racunanje, sve se racuna prosecno drugacije ne moze. Primer:
3*2(tri po dve dvojke) + 1*1(jednom po jedan kec) = 7
E sada 7:4(ukupan broj ocena podeljeno sa brojem) , da bi imao dvojku mora da prelazi 2.
7:4 = 1,75
Ne moze.A ako nemas probleme kod nje to ti samo daje plus...

Apsolutno je nemoguce...Prvo - pre par godina je uvedeno neko novo racunanje, sve se racuna prosecno drugacije ne moze. Primer:
3*2(tri po dve dvojke) + 1*1(jednom po jedan kec) = 7
E sada 7:4(ukupan broj ocena podeljeno sa brojem) , da bi imao dvojku mora da prelazi 2.
7:4 = 1,75
Ne moze.A ako nemas probleme kod nje to ti samo daje plus...

Pa ja nemam 2 no 1,75 a to je 1?

Uglavnom niko to ne radi, dok po zakonu iz svake oblasti moras da imas prolazecu ocenu (2) ja sam imao iz Fizike 5,5,1 I zakljucila mi je 1, ne teraj inat nauci I popravi, to je. stvar profesora zakonski sme da ti zakljuci 1.

Nemoj me drzati za rech, ali po mom znanju engleskog bi trebalo da bude sadashnje i proshlo vreme. He say = On Kaze, He Tell = On je rekao.... A dal je tako... ?

he say je prezent simple - on kaze, he tell, je nepravilno, treba He told,(me to study more for exam) je pravilno proslo vreme

Back